Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě bmw x5 4.4
Re: Koupě bmw x5 4.4
Kde jsem zas napsal fábii? felda? To je jedno, se mě to plete.
Ale myslel jsem něco s STK za 5000 na rok, dva, než našetří.
Proč vrážet prachy do nějaké mrdky, když bude šetřit na bafo. felda je ideál, to skoro nic nechce.
Ale myslel jsem něco s STK za 5000 na rok, dva, než našetří.
Proč vrážet prachy do nějaké mrdky, když bude šetřit na bafo. felda je ideál, to skoro nic nechce.
To měla být ironie, asi máš blbej den.

I z fábky. měli jsme ji funglovku jako náhradní vozidlo a manželka utrousila po pár metrech - zlatá X5

Na Feldu mě nešahej, bylo tam víc místa jak v E65 (rozuměj ve Feldě nic nebylo) byla v LPG a vozila mě 60kkm a jedinej problém byl, termostat a prdnutý těsnšní pod hlavou, pak tomu propadly zadní persony a byl konec
Zas takovej rozdíl v X5 nebyl

Zlaté časy ....

Zlaté časy ....
Ale.
Felda byla poslední dobrá škodárna. Něco jako u bafa E.
Já jel z Modřic po D2 s Fábkou 1.2i combi, najeto 3000, takže nová. Nejelo to, řvalo, žralo, u Blučiny tedy zlatá E53 uskákaná, najel jsem s ní cca200km a spotřeba 7litrů/100, kamiony mě ujížděly v kopcích na Slavkov, hodil jsem myšku a v očích smrt, bo šla málem na střechu.
Moja stodola jede v přepočtu za 8litrů benzínu, kamion dám hravě a sedí to. 2,5tunový tank!!! Dej pokoj.
Arnie, víc místa? To ale vedle tebe nikdo neseděl.

Já jel z Modřic po D2 s Fábkou 1.2i combi, najeto 3000, takže nová. Nejelo to, řvalo, žralo, u Blučiny tedy zlatá E53 uskákaná, najel jsem s ní cca200km a spotřeba 7litrů/100, kamiony mě ujížděly v kopcích na Slavkov, hodil jsem myšku a v očích smrt, bo šla málem na střechu.
Moja stodola jede v přepočtu za 8litrů benzínu, kamion dám hravě a sedí to. 2,5tunový tank!!! Dej pokoj.

Arnie, víc místa? To ale vedle tebe nikdo neseděl.

Ano jezdil jsem sam, prava ruka mela, jako operku ruky prqvou hlavovku, v lete jsem strkal levej loket ven z okna, vzadu si za me nikdo nesdl, takze jak rikam hodne hodne mista...
byla to 1,3 mpi bez posilovace

Arnie, nerozsedl jsi ji nakonec chudinku starou?Arnie_one píše:Na Feldu mě nešahej......... pak tomu propadly zadní persony a byl konec![]()
Zlaté časy ....

Jak říkáš, zlaté časy, nedávno jsem poslední vyřazoval z flotily a stále se měla k světu a byla dynamičtější jak fabie 1,4 16V. A v aukci o ni byla taková tlučka, že se vydražila z 5ti na 12tisíc. Na opravu ještě stačil šroubovák a tady je asi nejvíc vidět, jak to jde všude do sraček.
tak vyřešeno
petras nas tahal za nos 

Netahal, psal jsem ti jak to bylo.
Bylo to tak, že galaxy byl levnější, vyšly ti na něj prachy a nikdo tě nestrašil, co bude stát sevis.
Tak pro info: Transporter 2.5 tdi včera - roztrhla se řemenice a vypochodovala ven. A to nic nerozbila. Cena : tlumič kmitů + řemen + šroub = 9.000 kaček. A to je po servisu motoru za 100.000 +
Předpokládám, žes to vzal v naftě, benzínů je jak šafránu.
Já mám u 2litru PSA na spadnutí DPF a dvouhmotu = cca 60. Turbo a vstřiky zatím OK, najeto 210.000

Tak pro info: Transporter 2.5 tdi včera - roztrhla se řemenice a vypochodovala ven. A to nic nerozbila. Cena : tlumič kmitů + řemen + šroub = 9.000 kaček. A to je po servisu motoru za 100.000 +

Předpokládám, žes to vzal v naftě, benzínů je jak šafránu.
Já mám u 2litru PSA na spadnutí DPF a dvouhmotu = cca 60. Turbo a vstřiky zatím OK, najeto 210.000
sorry, ale byli jsme domluvení na víkend, stačilo napsat, víkend neplatí, už jsem koupil něco jinyho. já jsem to 2 dny chystal i s kolegou jak kokot, mohli jsme mít opraveno několik aut pro zákazníky a X5 je komplet naleštěná, vyčištěný interier, nový olej, filtry atd. a ted je mi líto s tím vyjet. Asi se na celý prodej vykašlu, 90 procent kupců jsou dementi.
95%
Más zkreslený informace
Tvl já to radši ani nechcu číst...další story, jako ten inzerát na 3.0i v bazaru nyní.
Más zkreslený informace

Tvl já to radši ani nechcu číst...další story, jako ten inzerát na 3.0i v bazaru nyní.
Tam bych mu připsal nezatmavený okna - pro mě důležitější, než roletky
Zatmavený okna jsou kurevskej základ. Mám(e) to na všech autech se kterýma častějc jezdím, všude daleko za hranicí technické způsobilosti a nic mě nedonutí to sundat. Sluneční brejle nesnesu a nemám rád, když na mě lidi čumí 

Zatmavení jo, ale ne vepředu, vidíš potom hov... v DE máš problém.
Už i u nás. Ve předu můžou, ale je míň % zatmavení než vzadu. Konkrétní čísla jsem zapomněl, ale jsem v normě, bo je to tovární.
Od B sloupku dozadu můžeš mít co chceš. Na bočních sklech jenom maličko a vpředu prakticky nic. Nicméně hlídky nemívají měřáky. Každopádně kdo hodně jezdí noční město, měl by se velkému zatmavení vyhnout už z principu. Prostě vidíš hůř. Auta svítí, ty vidíš, ale chodce co nečumí na přechod než tam vleze můžeš snadno přehlédnout. Hlavně opatrně 

folie jsou kravina, stačí origo zatmaveny determalní skla, do auta vidět není a ven je krásně.
folie jsem taky nemyslel, ale zatmavený origo ve výbavě.
Od B sloupku to mám tmavší, ale že by dovnitř nebylo vidět nemůžu říct. Ale stačí.
Já měl na mysli tu 3.0i, že je skrze ni vidět až do Vídně a jestli má roletky, tak to bude asi divný pokud je zatáhne.
Od B sloupku to mám tmavší, ale že by dovnitř nebylo vidět nemůžu říct. Ale stačí.
Já měl na mysli tu 3.0i, že je skrze ni vidět až do Vídně a jestli má roletky, tak to bude asi divný pokud je zatáhne.