Ahoj,
Letos musim obmenit rodinne auto a jsem rozhodnuty pro BMW 5 F11.
Shanim auto od r.v.2015 s najezdem do 50tkm. Limit 1.000.000 vc dph.
Najezdim cca 30tkm rocne a potrbuju auto urcite 5 let pouzivat bez nejakych zasadnich problemu.
A ted dotazy, co mam:
1. 520d s top vybavou nebo 530d s nizsi vybavou?
2. Slysel jsem par zlych jazyku ohledne poruchovosti F11. Mate zkusenost?
3. Na co si dat pripadne pozor?
Prosim poradte.
Diky.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 5 F11 - zkusenosti
Re: BMW 5 F11 - zkusenosti
muj nazor je ten ze s autem budes spokojen a najezd do 200k hrave zvladne kdyz se snim bude zachazet spravne.
ja mam F10 535d 2013 najeto 210K. a nemuzu proti tomu autu rict nic.. ale je pravda ze jsem s nim najel zatim 25K
ja mam F10 535d 2013 najeto 210K. a nemuzu proti tomu autu rict nic.. ale je pravda ze jsem s nim najel zatim 25K

520d je plečka nehodná znaku BMW. Jestli chceš naftovej čtyřhrnek, Passat bude za ty prachy i novej.
Asi tak, pokud zvažuješ 4hrnek, bude koncern lepší volbou. Navíc i v trojce mi ten 4vál přišel na hraně. Co teprve v 5ce kombajnu. Naftu jsem měl a už znovu nechci, ale tím si asi musíme projít každý.
Jinak co jsem zatím viděl/slyšel/četl, je na tom řada F dost mizerně se zpracováním a potažmo i výdrží. Kolik už jsem jich u Snejka viděl v havarijním stavu a to měly tak do 100k km a 5-6 let. Odcházejí i díly, které se na řadě E mění po 10-15 letech provozu. Prostě auta vyráběná v ekonomické krizi, kdy každý šetřil...
Jinak co jsem zatím viděl/slyšel/četl, je na tom řada F dost mizerně se zpracováním a potažmo i výdrží. Kolik už jsem jich u Snejka viděl v havarijním stavu a to měly tak do 100k km a 5-6 let. Odcházejí i díly, které se na řadě E mění po 10-15 letech provozu. Prostě auta vyráběná v ekonomické krizi, kdy každý šetřil...
-
- Klubové ID: 3533
Tak jsem nakonec nesetril a koupil F11 530d v xdrive. Rocnik 10/2016 v temer plne palbe. Najezd 19000km.
Musim rict, ze auto je naprosta bomba a to jak komfortem, tak vykonem.
Diky za rady, jsem rad, ze jsem nesel do 4valce, protoze 530d se chova uplne jinak a k tomu autu proste sedi.
Benzin mam v Z4 2.5, klasicka atmosfera, coz je klasika, ale to twin turbo i s tim rozdilem hmotnosti jede proste vic.
Tak jeste jednou dik a mejte se.
MichalL
Musim rict, ze auto je naprosta bomba a to jak komfortem, tak vykonem.
Diky za rady, jsem rad, ze jsem nesel do 4valce, protoze 530d se chova uplne jinak a k tomu autu proste sedi.
Benzin mam v Z4 2.5, klasicka atmosfera, coz je klasika, ale to twin turbo i s tim rozdilem hmotnosti jede proste vic.
Tak jeste jednou dik a mejte se.
MichalL
Klid, mas jenom jedno turbo, hlavne ze jsi spokojeny, at auto dobre slouzi!