čau, prosím o radu, chybová hláška dynamic Drive, cód: 6273,
tandemové čerpadlo nové, ventilová jednotka nová, alternátor nový, baterie AGM nová a registrovaná, IBS kabel nový.
A nelze spustit TEST start-up.
záhada a začíná se docela slušně prodražovat, prosím o radu, předem děkuji
čerpadlo je v režimu cirkulace oleje. diagnostika při zapnutém zapalování nic nehlásí ( je bez závad )
jak jsem říkal, odvezl bych to Snejkovi, bez patřičných znalostí a patřičného vybavení se už nemá cenu pouštět dál, max bych se podíval co ovládá ten Ecovalve a prověřil jeho chování.
JaraX píše:jak jsem říkal, odvezl bych to Snejkovi, bez patřičných znalostí a patřičného vybavení se už nemá cenu pouštět dál, max bych se podíval co ovládá ten Ecovalve a prověřil jeho chování.
Děkuji, ale nedokážu to vzdát . a nikdy to nevzdám. tak chci jen informovat, že jsem to vyřešil, jak říkam je pořád nad něčím přemyšlet
i tandemové čerpadlo se dokáže pokazit a ucpané hadice a nemluvě ovetilovém bloku, při startu dávalo jen 4bar. a pak pokles na cca 2.5bar. a mělo by cca 50bar. asi na půl vteřiny a pokles na 4-6bar.
dynamic drive spíná po překročení 15km, jinak není funkční
i tandemové čerpadlo se dokáže pokazit a ucpané hadice a nemluvě ovetilovém bloku, při startu dávalo jen 4bar. a pak pokles na cca 2.5bar. a mělo by cca 50bar. asi na půl vteřiny a pokles na 4-6bar.
dynamic drive spíná po překročení 15km, jinak není funkční
jo a hlavě nevěřte co vám ukazuje diagnostika, požívejte rozum. Diagnostika vás někdy vede na scestí