Na vrecia mam VW transporter t4..Sweden píše:pak naložíš do kufru tři pytle cementu nebo pět bas piv na kalbu a X5 lehne jako stará mrdka

Na vrecia mam VW transporter t4..Sweden píše:pak naložíš do kufru tři pytle cementu nebo pět bas piv na kalbu a X5 lehne jako stará mrdka
Tak preco to chcem dat? pretoze sledujem pomerne caste problemy..poruchy spojene s vankusmi..zacina to cidlami a konci netesnostou vankusov a neskorsie odidenym kompresorom..tak isto pomerne caste poruchy vzduchoveho privodu od kompresora..na tom su taktiez zavisle xenony..resp ich natacanie..sused ma novsiu verziu X5 ziadne mechy a rozdiel v nepohodli som nezaznamenal..ludia ktori to prerobili v zahranici si to pochvaluju..no a uz teraz mi vyhadzuje poruchu vysky podvozku a pri diagnostike servisak potvrdil na 50% nejake cidlo..dalej..vymienal som zadne loziska a mechanik nestastne pri montazi rozsekol jeden vankus (novy vankus 175€)..a novy komplet pruzenia na zadok ma vychadza na 130€..pruziny a ulozenia..Takze preco to neskusit?JaraX píše:sranda je že doděláváme měchy a pak přijde někdo kdo je chce oddělat.
a proč to teda chceš dát pryč? to furt nevíme, vždyt i kdyby tě to vyšlo jen 10tkč dát tam pružiny, tak je to furt víc než kdyby odešli oba měchy.
130€ vsetko spolu aj s pracou..mechanik mi to prehodi zadarmo lebo mi pretrhol ten vankusvlastnemec píše:Bacha na neorigo pružiny aby jsi neryl předkem asfalt.
Jinak pořád mi to hlava nebere 2x 135éček plus robota je pořád více jak 175 měch + znehodnocení auta, no on to potom nějaký obyvatel Luniku 9 koupí.
Jinak to co si asi četl se vztahuje na auta co mají o měchy na předku tam pochopím že nějaký rus nebo albánec vykuchá měchy a narve tam pružiny.
Sorry prostě nemám rád znehodnocování a kurvení auta.
Dakujem krasne za upozornenievlastnemec píše:No asi je to zbytečné, tak jen malé upozornění pružiny se konfigurují nejen podle motorizace ale i výbavy auta - to byla ta narážka ať neryješ předkem asfalt a proto bych tam nedával jinou než origo + ty náhražky v tomto případě nikdy nefungují jak origo a budeš mít jinou výšku a s tím problémy třeba s geometrií.
A nemal by ten mechanik tak trochu siahnut do vacku a zaplatit Ti novy mech, ked je krepy? Ja neviem, len tak premyslam... ako normalny clovek asi...Lino píše:130€ vsetko spolu aj s pracou..mechanik mi to prehodi zadarmo lebo mi pretrhol ten vankus