Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 760Li jako rodinné autíčko
Re: e66 760Li jako rodinné autíčko
To ano ovladače k bráne mám ale k novej dam taku ktora bude kompatibilna.
slušnej Überwagen! obdivuju do V12 jít
jak plánuješ auto provozovat? jen občas o víkendu, nebo denní provoz? dlouhý trasy, nebo jen po městě do práce? - už to čtu na začátku tématu, takže nic...
co sem dát výbavu podle VIN, myslím, že bude čím se kochat
k tomu zrcátku - bude ještě na pevný kód, ne plovoucí, to bude asi ten problém, buď bys mohl vyměnit vnitřnosti zrcátka za novější, nebo vybrat komp. pohon brány jak píšeš...

co sem dát výbavu podle VIN, myslím, že bude čím se kochat

k tomu zrcátku - bude ještě na pevný kód, ne plovoucí, to bude asi ten problém, buď bys mohl vyměnit vnitřnosti zrcátka za novější, nebo vybrat komp. pohon brány jak píšeš...
Naposledy upravil(a) zddan01 dne sob 24.02.2018 10:02, celkem upraveno 1 x.
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Tak jsem to nemyslel. Stačí dokoupit krabičku k pohonu brány (2 - 3 tis.) a půjde to ovládat ze zrcátkaPopp píše:To ano ovladače k bráne mám ale k novej dam taku ktora bude kompatibilna.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak jak píšem, pre rodinu. Dovolenky, dlhe trasy, výlety atd... Na prácu mám e61 545i
Jak budem doma UPnem sem vybavu z výpisu, neni to určite fullka ale zohnat 760Li je dost naročne pokial to chceš od prveho majitela zo serviskou atd...
Uvidíme ked navštívim Snejka čo mi povie, ta brana ma dost štve pretože mam ovladač k bráne aj ku garáži a tak nosím jak dilino dva ovladače, naštastie su male a zvykol som si, ani jedna z našich e60/e61 to nema tak to musím prekusnut no.
Po rozhovore zo Snejkom som si istý že 760Li je dobrá volba, zatial mám zasebou 700km.
Mal som e65 745i skoro dva roky a aj 750i viac než rok, kupodivu ta 745i bola kultivovanejšia než 750i, V12 som nikdy nemal a ani Long tak som chcel, skusim a uvidím, manželke to bolo uplne jedno a synovi to je už uplne jedno,mame 550i original v Mpakete, mam to cele na podvozku M5 ale to je strašna motokára na cestovanie, máme aj e60 540i (nechcete kupit???) ta je sice original v Mpakete ale ma to iba 225KW a to mi moc nesedí, pracovna e61 545i je super tam mam sice tiež par veci z M5 ale mám NIVO a to je krasa, mám to sice na 18" ale aj tak dobre, nato že stým jazdím po celej ČR pracovne tak bomba . No ale porovnávat komfort z e60 a e65 je ako porovnávat ... ani neviem k čomu to porovnat.
Jak budem doma UPnem sem vybavu z výpisu, neni to určite fullka ale zohnat 760Li je dost naročne pokial to chceš od prveho majitela zo serviskou atd...
Uvidíme ked navštívim Snejka čo mi povie, ta brana ma dost štve pretože mam ovladač k bráne aj ku garáži a tak nosím jak dilino dva ovladače, naštastie su male a zvykol som si, ani jedna z našich e60/e61 to nema tak to musím prekusnut no.
Po rozhovore zo Snejkom som si istý že 760Li je dobrá volba, zatial mám zasebou 700km.
Mal som e65 745i skoro dva roky a aj 750i viac než rok, kupodivu ta 745i bola kultivovanejšia než 750i, V12 som nikdy nemal a ani Long tak som chcel, skusim a uvidím, manželke to bolo uplne jedno a synovi to je už uplne jedno,mame 550i original v Mpakete, mam to cele na podvozku M5 ale to je strašna motokára na cestovanie, máme aj e60 540i (nechcete kupit???) ta je sice original v Mpakete ale ma to iba 225KW a to mi moc nesedí, pracovna e61 545i je super tam mam sice tiež par veci z M5 ale mám NIVO a to je krasa, mám to sice na 18" ale aj tak dobre, nato že stým jazdím po celej ČR pracovne tak bomba . No ale porovnávat komfort z e60 a e65 je ako porovnávat ... ani neviem k čomu to porovnat.
první majitel, to je pravda, už je to přes 2 generace, těch moc nebude...
3x V8, 1x V12 to je pěkná flotila... M5/6 s V10 tam chybí
já to zrcátko s GTO taky řešil, chtěl jsem tu e64 mít do detailu, nakonec jsem vyměknul, je tam problém s plovoucím kódem, do toho ty různý frekvence, ještě jsem tam chtěl mít i alarm a to už vůbec nejde...
nevím, co máš za vrata/pohon, ale třeba u hörmann jde dát více pohonů - brána i garáž do jednoho ovladače, existuje taky ovladač do 12V zásuvky, který se třeba u e64 pěkně schová pod zaklápěcí krytku...
https://obchod.bartekvrata.cz/products/ ... a-a-brany/
zrcátka jsme taky řešili tady dole http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 0&start=20 scooter_x píše, že to rozchodil, každopádně uvidíš u snejka
3x V8, 1x V12 to je pěkná flotila... M5/6 s V10 tam chybí

já to zrcátko s GTO taky řešil, chtěl jsem tu e64 mít do detailu, nakonec jsem vyměknul, je tam problém s plovoucím kódem, do toho ty různý frekvence, ještě jsem tam chtěl mít i alarm a to už vůbec nejde...
nevím, co máš za vrata/pohon, ale třeba u hörmann jde dát více pohonů - brána i garáž do jednoho ovladače, existuje taky ovladač do 12V zásuvky, který se třeba u e64 pěkně schová pod zaklápěcí krytku...
https://obchod.bartekvrata.cz/products/ ... a-a-brany/
zrcátka jsme taky řešili tady dole http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 0&start=20 scooter_x píše, že to rozchodil, každopádně uvidíš u snejka
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
nevim, je to treba vyzkouset. u nas v novostavbe s 2x hormann vratama mi na obe dalka v zrcatku perfektne funguje... je to jak se kdo vyspi a co ti do tech vrat da. a mam zrcatko z faceliftu s FLA tak mozna novejsi databaze... ale plovouci kody to dava uplne normalne. plovouci kody nedavaly nejaky homelinky v e38
U GTO jde myslim o frekvenci, 868mhz to neumi, 433 to zvlada.
- scooter_x
To je podle konkretniho zrcatka, existuje nekolik (nebo nekolik desitek) verzi zrcatek, i s 434 i s 868Mhz. Ja shanel dlouho az nasel s 868 a funguje s Hörmann vraty a garazi perfektne.
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze