Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 760Li jako rodinné autíčko
Re: e66 760iL LPG jako rodinné autíčko
Ja jel nejvic 240 z Hradce do Pardubic.
Dlouhodobý průměr mám dle palubáku 13.0 (16lpg) ale jezdim dost město. Jinak jezdím svižněji, dálnice 150+
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Ty máš ale 745 že? Tam je dost znatelný rozdíl při rychlosti 200+ oproti 750Jaris330D píše:Ja jel nejvic 240 z Hradce do Pardubic.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jo 745tku. Tak ono by to asi jelo dal, ale je tam takova hnusna podelna zatacka a na 18tkach zimnich jsem raci hned ubral. Nejspis ta 750tka bude ve vyssich rychlostech lepsi. Navic huste zacalo snezit.
Už vdiím Jaraxe jak na Vás řve srabové s povoleným omezovačem
Já musel
Jinak co sem počítal při ceně LPG 14,50 jezdím 1,73kč/km

Jinak co sem počítal při ceně LPG 14,50 jezdím 1,73kč/km
Můžeš uvést, na kolik tě ta výměna vstřiků a čerpadla přišla a při jakém nájezdu jsi to dělal?pivasek píše:Já mám 760Li pátým rokem jako daily car. Náklady jsou vyšší už co se týče spotřeby, já mám teď na tacho 360tis km, měnily se všechny vstriky, vysokotlaka benzínová čerpadla atd... Prostě je tam vše víckrát a vše dražší i včetně práce. Třeba při výměně svíček se musí sundávat komplet celé sání atd. Ale já si nestezuji, to auto miluju, zvykl jsem si na ten komfort a když mám jet třeba zrovna s E61, tak je to pro mě utrpení. Jinak už na konci roku přestanu moji 760 trápit denodennim ježděním a pořídím si k ní ještě CL65AMG. Nic jiného než V12 už nechci.
Já 299kmh z HK do Pce ..... víc to nechce ukazovatJaris330D píše:Ja jel nejvic 240 z Hradce do Pardubic.

Vstrik stal myslím kolem 3tis za kus, čerpadla jsem tam dal z jine bourane 760 s malým najezdem. Jedno nové stojí myslím kolem 35 tis. Vše kolem vstřikování se začalo postupně srat od nájezdu 300 tis km.
V čerpadle odchází membrány. A protože je to membránové plátno (pogumované), dělá jim "moc dobře" N95, respektive biolíh v benzinu 

Já tankuju už jen vervu. Jinak membrány jsme měnili a nikomu to nedoporučuji . Bylo to k ničemu. Lepší sehnat čerpadla z jine 760 nebo v nejhorším nová.
pivasek - máš ty staré membrány? já to tomu podvodníkovi omlátim o hlavu.
Já nevím. Díval jsem se na ně na podzim (čistě ze zvědavosti), po 30tkm vypadají skoro jak když jsem je tam dával.
Ty původní co tam byly předtím (cca 250tkm - 12 let) už vypadaly jako plast a navíc propouštěly.
Ty původní co tam byly předtím (cca 250tkm - 12 let) už vypadaly jako plast a navíc propouštěly.
Ahoj, už jsem moc nepíšu, ale tohle mi nedá :pivasek píše:Já mám 760Li pátým rokem jako daily car....to auto miluju, zvykl jsem si na ten komfort a když mám jet třeba zrovna s E61, tak je to pro mě utrpení. Jinak už na konci roku přestanu moji 760 trápit denodennim ježděním a pořídím si k ní ještě CL65AMG. Nic jiného než V12 už nechci.
jestli je pravda co jsi napsal, pak ti upřímně gratuluji že si umíš užít...
Mám Jaraxi ty moje čerpadla, tak je vezmu s sebou, až k tobě pojedu na servis a můžeš z toho ty membrány vyndat. Vydrželi myslím tak 10tis km, než to začalo dlouze startovat a pak i chcipat. Kámoš mi tam dal čerpadla z jiný 760 a teď pohoda.
K příspěvku 222-222 to co píšu je pravda. Pokud to jen bude možné, tak si chci cestování co nejvic zpříjemnit a užít. Když mi bylo 9 let, tak mi zemřel taťka, před rokem a půl mi zemřel bráška na rakovinu, tak asi i díky tomu mám takovou životní filozofii a peníze za tohle moje potěšení rád dám. Mohl by jsem si pořídit k sedme ještě nějaký koncern v tédéíčku, ale to by jsem byl fakt nešťastný a asi by se mi pak ani nikam jezdit nechtělo
Prostě a jednoduše vím, že jsem tady jen na chvilku a chci si to užít co nejvic, samozřejmě v rámci mých reálných možností.
K příspěvku 222-222 to co píšu je pravda. Pokud to jen bude možné, tak si chci cestování co nejvic zpříjemnit a užít. Když mi bylo 9 let, tak mi zemřel taťka, před rokem a půl mi zemřel bráška na rakovinu, tak asi i díky tomu mám takovou životní filozofii a peníze za tohle moje potěšení rád dám. Mohl by jsem si pořídit k sedme ještě nějaký koncern v tédéíčku, ale to by jsem byl fakt nešťastný a asi by se mi pak ani nikam jezdit nechtělo

Tak tohle naprosto chapu, protoze pred nejakym rokem byl u kamarada chlap, tak 56 roku a kupoval si u nej drahou motorku. Tak se bavily a kamarad se ho pta, co ze na stare kolena kupuje takovou motorku. On rika, prezil jsem rakovinu, a tak jsem si rekl, ze budu cestovat s vetrem v zadech a uzivat si zivota. Penize pro me v uvozovkach uz nemaji takovou hodnotu, tak proc skudlit, kdyz nevim, jak dlouho tu budu.
a proto máš sedmu která stojí a nikde si s ní nebyl? 

Mám sedmu místo BMW 3 E90 a E60. Teď je to spíš vše otázka nedostatku času. Dřív nebyly peníze, teď zase čas. Vloni jsme se o prázdninách nezstavili a letos to vypadá líp. Do prázdnin asi zdechnem vyčerpáním a pak se uvidí.
Re: e66 760Li jako rodinné autíčko
e66 11/2006 760Li 173.000km
PLUS: Jeden majitel, serviska do posledneho KM, povodne na leasing BMW Mnichov do 2016 servis origo BMW, potom BMW zmluvný partner, po nekuřákovi, interier velmi pekný a čistý Individualni komfortsize vzadu taktiež elektrika, hnedá koža, DVD a ku podivu funguju aj TV, ladničky, rolety + zatmavene skla od výrobi, neburane aspon podla spektrometru a vypisu, dve sady kolies - zima style 95 a leto style 149 s novými pneu,
MINUS: Kapota a predný náraznik jemne od kamienkou tak nechat prelakovat alebo to prekusnut (takže prelakovat), je potreba urobit zakladný servis oleje a filtre, sviečky, nemá masáže a odvetravanie, bateria ma už 8rokou a cena no, trochu cez rozpočet ale budem spokojný dufam a rodina tiež, otvaranie brány nekompatibilne z mojou bránou - však nevadí začíname stavat v PHA tak tam pojde brána ktorá bude kompatibilná.
Postrehy: dostal som aj nejaký ovladač - netuším zatial k čomu je Snejk poradí dufam. Vzadu nejaký asi SnapAdaptér k nejakému telefonu Snejk poradí dufam, spotreba podla palubáku mimozemských 12.1, uvidíme jak sa spotreba ukáže, zobrali sme to skratkou z Mnichova do Plzne cez SLovensko
zatial tých uprdených 12 valčekou netýram (to až po servise a Snejkovej prehliadke) ale na zrýchlenie z 130km na 250km oproti 550i
človek by neveril že to je až taký rozdiel.
V každom prípade chcem podakovat všetkým čo mi pomohli pri výbere a radách pri kupovaní.
PLUS: Jeden majitel, serviska do posledneho KM, povodne na leasing BMW Mnichov do 2016 servis origo BMW, potom BMW zmluvný partner, po nekuřákovi, interier velmi pekný a čistý Individualni komfortsize vzadu taktiež elektrika, hnedá koža, DVD a ku podivu funguju aj TV, ladničky, rolety + zatmavene skla od výrobi, neburane aspon podla spektrometru a vypisu, dve sady kolies - zima style 95 a leto style 149 s novými pneu,
MINUS: Kapota a predný náraznik jemne od kamienkou tak nechat prelakovat alebo to prekusnut (takže prelakovat), je potreba urobit zakladný servis oleje a filtre, sviečky, nemá masáže a odvetravanie, bateria ma už 8rokou a cena no, trochu cez rozpočet ale budem spokojný dufam a rodina tiež, otvaranie brány nekompatibilne z mojou bránou - však nevadí začíname stavat v PHA tak tam pojde brána ktorá bude kompatibilná.
Postrehy: dostal som aj nejaký ovladač - netuším zatial k čomu je Snejk poradí dufam. Vzadu nejaký asi SnapAdaptér k nejakému telefonu Snejk poradí dufam, spotreba podla palubáku mimozemských 12.1, uvidíme jak sa spotreba ukáže, zobrali sme to skratkou z Mnichova do Plzne cez SLovensko

V každom prípade chcem podakovat všetkým čo mi pomohli pri výbere a radách pri kupovaní.
Re: e66 760Li jako rodinné autíčko
Nekompatibilní pohon brány se dá lehce pořešit externím přijímačem
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic