Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kradez pres keyless

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Kradez pres keyless

#61 Příspěvek od JaraX »

určitě bych chtěl ještě strkat nějaké kraviny do auta než bych někam jel.
to si koupí jen blázen.
Filozof

#62 Příspěvek od Filozof »

Jardo, pokud máš auto třeba za mega a pojistka je brutálně drahá vyděláš na tom několikrát.
Tento nebo jinej systém si dáš do auta a pak máš mnohem levnější pojistku. Zaplatí se ti to a ještě ušetříš díky levnější pojistce.
To že strčíš malej HW klíč do auta tě zdrží na 2sekundy ? Asi tak jinak to další zdržování není a věřím tomu že spousty lidí dělá spousty zbytečných ukonů u auta než nasedne a jede. A 2sekundy díky levnější pojistce a zabezpečenému vozu si myslím je moc fajn uspora a taky klidnější spaní jelikož se chlubí nulovým počtem ukradených aut s tímto zabezpečením.

Takže si myslím že spousty zákazníků si to najde. A já mít drahé auto klidně si něco takového do auta dám. ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od JaraX »

havarijko na auto za mega stojí cca 30k ročně,
ted řešil známej na Porsche Carrera 911 4S auto v ceně přes 2 mega a má tam i pojištění na nordschlife atd. a celé havarijko platí kolem 50k.

sice ušetříš 30k za pojistku, ale když pak s takovou F01 za 1M sražíš srnku nebo nedobrzdíš tak to máš hned škodu 200k. já bych si teda nedovolil provozovat auto za mega bez havarijka. mám 4 auta a všech mám havarijko, sice ročně dám 40 tisíc jen za pojistky, ale klidně se mi spí, stejně bych dal cca 15k za povinný, takže rozdíl 25 tisíc, ale pokud mi některý auto ukradnou, netrápím se, srazím srnku, netrápím se, někde mi to ujede a nebo nedobrzdím, netrápím se. rozbije mi někdo čelní okno, netrápím se, na kabriu mi někdo prořeže střechu, tak dám novou. shoří mi auto, nevadí, pojištovna zaplatí. budou kroupy a rozbijou mi všechny 4 auta, nevadí.
hlavně aby ti co vykládají jak je havarijko zbytečný měli pak na opravu až se něco stane. pak mi tady každej brečí jak malej kluk "néééé, to je drahýýý"
Filozof

#64 Příspěvek od Filozof »

u e65 či e61 bych si tady dal havarijko...ale e39 nebo e38 za kilo moc nemá smysl když za 5let provozu máš zaplacenou zustatkovou hodnotu auta u pojištovny v případě totálky.
Takže ano máš pravdu ale jen u aut novějších s dražšími díly od cca 2kil nahoru.
Naposledy upravil(a) Filozof dne pon 19.02.2018 22:30, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od JaraX »

no pokud budeš mít vonavku E38 s repasovanýma světlama, a spoustou dalších dílu tak ona ta srnka taky pak nebude za 20k.
a na takové auto se pak vyplatí malé havarijko. třeba na E36 platím havarijko a zatím spokojenost. ale prostě platím s povinným 6k, a nemusím se bát že mi někdo někde prořízne střechu.
Filozof

#66 Příspěvek od Filozof »

jaký je rozdíl malé havarijko vs velké ? Jinak 6k je docela pěkná cena.
No a jinak nevím jak pojištovny ale mám pocit že jim je jedno zda má e38 hodnotu 60 nebo 250. Oni si to počítají dle svých tabulek a vždy totálka je za směšné peníze. Docela by mě zajímalo jak budou posuzovat vrak vs vonavku v plné polní co stojí 5x tolik. Mám blbej pocit že totálka bude skoro stejně hodnocená.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od JaraX »

malé havarijko = rovná se na menší než je cena vozu. tu E36 mám pojištěnou na 50k, prostě max dostanu 50k, ale na opravu střechy, srnky nebo tak to stačí.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#68 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Když to tak čtu, kde berete tak levný havarijko. Mě E70 stojí 30K za rok, a není to auto za mega.
kawaman

#69 Příspěvek od kawaman »

Mě to taky spočítali na 35 a to můžu mrdat. 16 bych ale dal
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od JaraX »

kawaman píše:Mě to taky spočítali na 35 a to můžu mrdat. 16 bych ale dal
máš SZ
kurevtor

#71 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:určitě bych chtěl ještě strkat nějaké kraviny do auta než bych někam jel.
to si koupí jen blázen.
tak můžeš to tam nechat zapíchnutý furt a vytáhneš to jen když třeba parkuješ někde, kde to nemáš pod kontrolou

jako teoreticky :lol: :lol: ty nejjednodušší řešení bývaj nejlepší - já mít káru za tři a půl míle a parkovat to někde venku jako ten chudák z videa, tak tomu snad nasazuju bezpečnostní řetěz na kolo :-D Jen pro pocit :-D

(samozřejmě je to trošku píčovina, zloděje to zdrží max. pár minut, ale já to mám v záloze, když mi někdo zaparkuje před garáž :-D)

Holt nejlepší je ten tajnej čudlík na přívod paliva :-D

Jen mi prosim vysvětlete - ukradnu káru vyrobenou řekněme 2016+... dovezu to někam na Ukrajinu nebo dál na východ a tam s tim jezdim. Mně by zajímalo jak se to auto pak servisuje, do autorizáku to asi nepůjde, ne?
Jde mi o to - ty ukradený káry jsou bez klíčků :-D jak k tomu ty mrdky zlodějský dodělaj klíče? Když si člověk chce nechat dodělat duplikát tak to přece BMW hlídá a neudělaj duplikát na ukradený auto...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od JaraX »

většinou se změní celýmu autu vin, a klíče se udělaj uplně druhý.
kurevtor

#73 Příspěvek od kurevtor »

jo ale to ti v BMW sežerou jen pokud to uděláš na dvojče, ne? Tj. existující podobné BMW, který předtim někdo rozstřelí nebo utopí apod. , ne? Změnit vin přece neni jen tak, ne?
dogeatdog

#74 Příspěvek od dogeatdog »

kurevtor> a ty si umis predstavit autorizak v Albanii, jak nejakemu mistnimu bossovi ohnou loket? :D
Kdybys videl auta v Tirane a lidi, kteri se kolem nich motaji, tak to nase evropsky mysleni muzes zahodit. To je jinej svet, se vsim vsudy. Policii ktera jde mafii na ruku pocinaje.
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Thomeeno23 »

Mně spíš zaráží, že to auto nemá proti takovému prodloužení signálu nějakou pojistku. Ano, prodloužili tedy zesilovačem signál z klíčku v předsíni. Může být, ale jakmile se s autem vzdálí tak se signál ztratí a auto si vlastně vesele pokračuje dál jakoby bez klíče? Kdyby aspoň začal za jízdy houkat alarm nebo to zavolalo na dané číslo, případně hodilo do nouzového režimu a omezilo rychlost, ale toto mi přijde nedomyšlené. Vždyť dnes ty auta umí zavolat záchranku po nehodě, proč ne zabezpečení?
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Snejk »

kurevtor píše:jo ale to ti v BMW sežerou jen pokud to uděláš na dvojče, ne? Tj. existující podobné BMW, který předtim někdo rozstřelí nebo utopí apod. , ne? Změnit vin přece neni jen tak, ne?
je to asi na hodinku prace a klicu si k tomu autu udelas treba 50ks. na to ti staci software za 3000€ a kdyz budes sikovnej koupis si ho i na aliexpresu za tretinu (ten ovsem neni aktualizovanej takze ti pomuze jen u aut do roku 2013.. ale ta plna verze s podporou z ruska/rumunska ti udela cokoliv)
kurevtor

#77 Příspěvek od kurevtor »

stary dobry Rusko :inlove:
Odpovědět