Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	E39 Xtrons - instalace - poptávka
E39 Xtrons - instalace - poptávka
Ahoj, mám E39 sedan po fl, 16:9 navi s DSP
poptávám kompletní instalaci Xtrons android rádia tak, aby to fungovalo (dsp).
Abych splnil podmínky vlákna, tak vyvolám diskuzi na téma - má někdo nějakej návod?
Díky

poptávám kompletní instalaci Xtrons android rádia tak, aby to fungovalo (dsp).
Abych splnil podmínky vlákna, tak vyvolám diskuzi na téma - má někdo nějakej návod?
Díky
Re: E39 Xtrons - instalace - poptávka
kamos to chtel dat do e46 s harman-kardon a nikdo to nedokazal zapojit,aby to s tim hk fungovalo,tak se na to vyflakl  

Tohle podporuje mimo jiné i dsp bez problémů
https://avinusa.com/avant-3-for-bmw-5-s ... stem.html/

To ten Xtrons taky a stojí půlku.Misanek píše:Tohle podporuje mimo jiné i dsp bez problémů
Otázka ovšem je, jestli se ten rozdíl ceny i nepromítne na zpracování toho levnějšího kusu. Já osobně bych se už bál jít do "čistokrevné" činy

- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
ja mam v kabriu HK a xtrons, hra to tak ako ma, subbas hra tiez ajked xtrons odporuca seknut kable subbasu do HK a natiahnut do radia aby sa dala basova linka nastavovat samostatne ale v tomto problem vobec nevidimhansm5 píše:kamos to chtel dat do e46 s harman-kardon a nikdo to nedokazal zapojit,aby to s tim hk fungovalo,tak se na to vyflakl
- Mir3k
- Klubové ID: 3948
Podle všeho to vypadá že ten xtrons je bývalý dynavin,který zmizel a ten mám v e39 4 roky a funguje v pohodě

- ice.blade
Dynavin je uplne nieco ine  Ma ine menu iny dizajn, dynavin je kvalita rovnako ako avin
 Ma ine menu iny dizajn, dynavin je kvalita rovnako ako avin

Ma ine menu iny dizajn, dynavin je kvalita rovnako ako avin
 Ma ine menu iny dizajn, dynavin je kvalita rovnako ako avinRe: E39 Xtrons - instalace - poptávka
Xtrons vypadá zajímavě, minimálně po softwarové stránce nabízejí to nejnovější a to se tak často nevidí. Většina jednotek s droidem je 4.4 a tu a tam 6.0.

- ice.blade
ja mam osobne android 6 a vyzsiu verziu by som ani nepotreboval, teraz je nova jednotka s viac ram a 8 oreo... osobne mi launcher xtrons najviac vyhovuje a pokusam sa ich presvadcit aby zacali vyrabat dizajnovu verziu ako robi avin 

Ono je prave novejsi verze Droidu casto spojena s lepsim hardwarem. Cim vyssi Droid tim i lepsi odladeni, vidim to v 4 roky starem telefonu, kde Oreo bezi krasne plynule.
Navic zpetna kompatibilita aplikaci na 4.4 bude za chvili problem, koho by porad bavilo to ladit na X verzi.
Avin ma ten launcher hezky, kdyby ho mel nekdo doma, urcite by to slo vypreparovat a nahrat i jinam.

Navic zpetna kompatibilita aplikaci na 4.4 bude za chvili problem, koho by porad bavilo to ladit na X verzi.
Avin ma ten launcher hezky, kdyby ho mel nekdo doma, urcite by to slo vypreparovat a nahrat i jinam.
- ice.blade
sa neda povedat, android 7 je ovela horsi ako 6, 8 som si do telefonu z osobnych dovodov nedaval...
avin nema prave dobre menu ale xtrons vo verzii android 6, uvidime ako bude na tom vo verzii android 8 ktorej chyba lavy pruh s rychlym pristupom do equalizeru a nastaveni...
ak sa odhodlam kupit 8ku tak mozem dat referenciu v porovnani s 6kou

avin nema prave dobre menu ale xtrons vo verzii android 6, uvidime ako bude na tom vo verzii android 8 ktorej chyba lavy pruh s rychlym pristupom do equalizeru a nastaveni...
ak sa odhodlam kupit 8ku tak mozem dat referenciu v porovnani s 6kou
A namontuje mi to teda někdo? 
up

up