Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kradez pres keyless
Kradez pres keyless
Koukali jste na zpravy? Jak v Hradci Kralove pred barakem borcovi ukradli BMW za 3 500 000. To je dobre videt, borec mel klicky doma a vyfoukli mu auto, kdyz spal.
Re: Kradez pres keyless
To jsem neviděl, ale jen kdysi slyšel, že našláplý hacker nemá problém otevřít takový auto. Údajně nepomůže ani nějaký plovoucí kod.
Když jsou schopni napadat banky a různý komplikovaný systémy, tak BMW je asi hračka.
Nejlepší bude visací zámek a řetěz okolo volantu.
Když jsou schopni napadat banky a různý komplikovaný systémy, tak BMW je asi hračka.
Nejlepší bude visací zámek a řetěz okolo volantu.
Mrkni na Novu, na zaznam ze zprav.
- vlastnemec
A co je na tom nového to se ví už deset let, silný snímač a můžu tahat kódy všech klíčů v panelácích dokola. Můžeš si schovávat klíče do olověného trezoru
naštěstí ty naše staré paštiky už krást nikdo nebude
jinak mrkni na youtube a zjistíš že pro profíky není žádné auto problém do 30 vteřin zloději odjíždí.

... pokial tam nemas svoje systemy zabezpecenia, ktore zlodej nepozna...
Tak někteří o tom nevědí, teď je to aktuální.
jo na youtube je video jak kradli novou XC90. netrvalo jim to ani minutu.... proto bych žádné novejší auto s keyless nechtěl. Čím víc mechanických zabezpečení tím líp..
Svatá pravda 

Tohle snad řeší pojištění, ne že budu shánět auto bez keyless
A ukrást do pár minut není problém nic ze standartní produkce, s potřebným vybavením, keyless na to nemá vliv.

Tohle zrovna odemkli přes keyless. Ty vole, píšu podívejte se na zprávy a ty říkáš, že to nemá nic společného přes keyless. Připadáte mě jak tataři. Jarax napíše, že je lepší long a EDC a pak je tu několik stránek, protože někteří mají svoji hlavu.
Uklidni se a přečti si, co jsem napsal ještě jednou. Jestli mám keyless nebo ne, nemá vliv na to, jestli mi někdo auto ukradne. Kdo má vybavení na krádež auta přes keyless, má ho i na auto bez, ty tatare..
Ale já tu píšu ohledně keyless, tak sem necpi něco jiného ty. Každé auto jde ukrást, ale o tom tu není řeč, aspoň za mě ne. Kdysi se to tu rozebíralo, jak se krade přes keyless a teď se stal čerstvý případ.
to je nesmysl, auta s keyless se kradou přes keyless, auta bez něj se kradou mimo něj, nevidím v tom rozdíl. pokud někdo chce tak ti ho ukradne. kamarád měl v autě super alarmy, všecko zabezpečeny, zloději se mu vloupali do bytu, vzali si klíče od auta a jeli.
jak říká tanner, u BMW bych to neřešil, proti fetkám je dobře zabezpečený, kradou to spíš profící. Horší je to se škodovkou, tam se to krade jak na běžícím páse, protože ten immo co tam je překoná cvičená opice.
a preče není problém si koupit za litr trezor a klíče dávat tam.
https://www.penta.cz/cz/postovni-schran ... 67EALw_wcB
jak říká tanner, u BMW bych to neřešil, proti fetkám je dobře zabezpečený, kradou to spíš profící. Horší je to se škodovkou, tam se to krade jak na běžícím páse, protože ten immo co tam je překoná cvičená opice.
a preče není problém si koupit za litr trezor a klíče dávat tam.
https://www.penta.cz/cz/postovni-schran ... 67EALw_wcB
Zaver koupim si auto bez keyless protoze ve zpravach ukazovali, je spravne cechackovskej
Krade se vsechno a BMW stale furt min nez treba Dacii a je uplne jedno jestli v tom keyless je nebo neni. Tady jen chlapiky pekne natocila domovni kamera, proto je to tak horky. Pro majitele bude nejvetsi tragedie kdyz je chytnou
nez se pripad odlozi a pojistovna bude plnit

Pro paranoiky- jsou stineny pouzdra do kterych muzete doma odlozit klice a signal se pres ne nedostane 

Mě ukradli před domem starou fábku. Byla bez keyless.
Na ulici mercedesy, RAVky aj. Nestačil jsem se divit, proč zrovna fábku.
No, prej někdo potřebuje třeba motor, tak na objednávku udělá nějaká fetka čorku a zbytek se vyhodí.
Když jsem se ptal, jaký systém je nejlepší, tak vlastní prasárna. Máš 50% šanci, že raději ukradne vedle. U auta za 3 mega by to asi nefungovalo.
Jo, ale je dobrý si to oživit.

No, prej někdo potřebuje třeba motor, tak na objednávku udělá nějaká fetka čorku a zbytek se vyhodí.
Když jsem se ptal, jaký systém je nejlepší, tak vlastní prasárna. Máš 50% šanci, že raději ukradne vedle. U auta za 3 mega by to asi nefungovalo.

Jo, ale je dobrý si to oživit.

Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pát 09.02.2018 09:00, celkem upraveno 1 x.
Jsi snad slepý?
Co teda chceš aby tady lidi psali? Pokud nechceš rozvíjet diskuzi na tohle o více než jednom dalším příspěvku vše ostatní se ti tady zda být zbytečné, tak to jsi pomalu ani nemusel zakládat tohle téma, když se tady tak rozčiluješ...tommee píše:Pro paranoiky- jsou stineny pouzdra do kterych muzete doma odlozit klice a signal se pres ne nedostane
To sou zas moudra
samozrejmě že pokud to bude profík je jedno jestli má auto keyless nebo ne.... ale je dobrý si uvědomit že mechanický zabezpečení je vždy horší pro kohokoliv než elektronický. A tohle je pro elektronický máky nejednoduší způsob a proto to sem Jaris dával.... kdyby to auto nemělo trvalo by jim to jistě dýl. A vždy je lepší si do auta ješte udělat klasickej kolébkovej vypínač přívodu paliva... to je zdrží možná i odradí.

Konecne nekdo, kdo pochopil duvod zverejneni