Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E53, E7X, E8X - znáte někdo, byli jste se podívat?
Re: E53, E7X, E8X - znáte někdo, byli jste se podívat?
první cos poslal a vypadá rozumě
Taky si myslím, ale zatím o tom nic nevím. Má mi poslat vin atd...Pokud bude OK vzít ho?
tak samozřejmě si tam zajet s mechanikem
Tak to leda s tebou.
no se mnou je to ted hodně špatny, dnes jsem si celej den vozil prdel v Carreře 4S, M760li, 550i, M140i atd, takže jsem se za celej den udělal hovno. zítra asi jedu do Havířova na M3, tak by se to dalo spojit, ale v pondělí ráno už mam být u Lucembruských hranic.
Ten pátek nestíhám. Poslal mi pár informací,ale co se měnilo atd prý neví,že je uživatel 3roky.
Poslal aspon vin: LU51874

Poslal aspon vin: LU51874
ls: ja k tomu nechtel nic posilat, ale jsetli nekdo nevi co se u auta za 3 roky delo, je padlej na hlavu. Já vím o každým šroubku, každým škrábanečku, o všem a co jsem měnil, taky však, když to nemám v servisce, mám to na fakturách od BMW.
140 je lakavych, ale dle popisu to kilečko tam zase zhoří, tak to prostě je, ještě mě žádněj bavorák nestál 0 na servisu ! A když někdo dává takovou podzřelou cenu, je to vždycky divný aspoň pro mně, ale pro Vás samozřejmě lákavý.
Na Jaraxe nespolíhej to je slibotechna, spousta lidí se domnívá, že existuje, ale je to jen BMW přelud......pro spousty lidí, kteří o něm jen slyšeli
140 je lakavych, ale dle popisu to kilečko tam zase zhoří, tak to prostě je, ještě mě žádněj bavorák nestál 0 na servisu ! A když někdo dává takovou podzřelou cenu, je to vždycky divný aspoň pro mně, ale pro Vás samozřejmě lákavý.
Na Jaraxe nespolíhej to je slibotechna, spousta lidí se domnívá, že existuje, ale je to jen BMW přelud......pro spousty lidí, kteří o něm jen slyšeli

ty seš taky slibotechna
Já jo rozhdoně velká
Nebuď nasranej, stejně ti to říká každej druhej :_)

ty voe, takový chytráky jako ty miluju.
já bych chtěl vidět jak bys stíhal to co já. včera celej den v peci pod sněžkou, na dalku jsem řešil chod dílny, dneska musíme dodělat několik auta, k tomu 2x prohlídka, Ostrava, Havířov, na víkend jsou nějaký předávky, diagnostiky a v neděli ještě vyrazit směr Lucembursko, nachystat vše na pondělí, a v utery dodělat elektriku na autě, rovnou z auta půjdu zase do dílny. a pak nějakej chytráček co si koupil vrak a jarax neměl zrovna hned čas mu spravit valvetronic si bude stěžovat. pokud vím tak prohlídku a zhodnocení jsem ti udělali hned. Kdo chce ten si mě užene, když jsi byl na ten VVT objednanej, tak už ses pak ani neozval, ani jednou jsi nezavolal jak to to vypadá, jestli už budeš na řadě atd. A Snejk ti to spravil rychle tak si nestěžuj
já bych chtěl vidět jak bys stíhal to co já. včera celej den v peci pod sněžkou, na dalku jsem řešil chod dílny, dneska musíme dodělat několik auta, k tomu 2x prohlídka, Ostrava, Havířov, na víkend jsou nějaký předávky, diagnostiky a v neděli ještě vyrazit směr Lucembursko, nachystat vše na pondělí, a v utery dodělat elektriku na autě, rovnou z auta půjdu zase do dílny. a pak nějakej chytráček co si koupil vrak a jarax neměl zrovna hned čas mu spravit valvetronic si bude stěžovat. pokud vím tak prohlídku a zhodnocení jsem ti udělali hned. Kdo chce ten si mě užene, když jsi byl na ten VVT objednanej, tak už ses pak ani neozval, ani jednou jsi nezavolal jak to to vypadá, jestli už budeš na řadě atd. A Snejk ti to spravil rychle tak si nestěžuj
Chlapi nebube problém v tom BMW,že potřebuje tak často servis
asi si koupím japonce ti na servis nechodí asi tak často
Takový Lexus RX450H taky nevypadá a nejezdí špatně.Je sice dražší,ale zase novější. 

Jaraxi ty ses hrozna tlama z Haný, že te neboli, na me si vylejvat zlost nemusis. Ještě ve founu snad najdu tak dlouhou historii, kde jsem tě náháněl co 14 dnů (i maily), vydržel jsem to od září do prosince !!! Ty sám jsi říkal, tak do 3 měsíců a tvoje slvova v tel. vydrž vydrž si v řadě. Tak aspoň objektivně si posypej hlavu sám a neházej to na mě. Pro mě si odpískanej, protože jsi mohl říct seru na tebe. Trochu soudnosti, prosím!
Tvl a tom, že by jsi mě volal přijeď na VVT výměnu, tak to by si mě nasral o tom se radši zmiňovat nebudu, tak to jsi objednal, ale asi beze mně.
Ja nejsem typ člověka co by kecal a lhal ! To že nestíháš není můj boj. Já nosím prachy, ale ty je necheš, neremcám, paltím co si řekneš, nesmlouvám a platím dost, zeptej se Snejka. Vy si zase nevážíte takových lidí a pak tady brečíš, jak lidi u tebe smlouvaj v servisu a nedá se snima mluvit, z určitý části si to právě děláš sám.
Jeidné co u tebe proběhlo byla ta kontrola, za což jsem objektivně tady napsal post, co je dobrý má se pochválit co je nah.... taktéž v obráceným gardu.
A celé to skončilo tím, že jsi mě přehodil na Snejka, za což mu díky, pač to prostě dotáhl do konce i když jsem mu udělal mega díru v jeho pořádníku a to se cení ! Taky jsem si měsíč počkal, což je ale prakticky na tyhle auta 0 čas.
Hold jsi jen pro nekěho a to je realita, tak rada pro tebe, pokud za tebou někdo jako já přijede, tak ho radši rovnou pošli do prd..... protže víš, že na něj čas nemáš.
PS: O tom, že se mnou pojedeš na nový auto, jsem si myslel asi 2 posty co jsem ti poslal 2 blbý auta a pak jsem to vzdal.
Tím je to pro mě uzavřené.
Tvl a tom, že by jsi mě volal přijeď na VVT výměnu, tak to by si mě nasral o tom se radši zmiňovat nebudu, tak to jsi objednal, ale asi beze mně.
Ja nejsem typ člověka co by kecal a lhal ! To že nestíháš není můj boj. Já nosím prachy, ale ty je necheš, neremcám, paltím co si řekneš, nesmlouvám a platím dost, zeptej se Snejka. Vy si zase nevážíte takových lidí a pak tady brečíš, jak lidi u tebe smlouvaj v servisu a nedá se snima mluvit, z určitý části si to právě děláš sám.
Jeidné co u tebe proběhlo byla ta kontrola, za což jsem objektivně tady napsal post, co je dobrý má se pochválit co je nah.... taktéž v obráceným gardu.
A celé to skončilo tím, že jsi mě přehodil na Snejka, za což mu díky, pač to prostě dotáhl do konce i když jsem mu udělal mega díru v jeho pořádníku a to se cení ! Taky jsem si měsíč počkal, což je ale prakticky na tyhle auta 0 čas.
Hold jsi jen pro nekěho a to je realita, tak rada pro tebe, pokud za tebou někdo jako já přijede, tak ho radši rovnou pošli do prd..... protže víš, že na něj čas nemáš.
PS: O tom, že se mnou pojedeš na nový auto, jsem si myslel asi 2 posty co jsem ti poslal 2 blbý auta a pak jsem to vzdal.
Tím je to pro mě uzavřené.
L322, když se to tu trochu řeší - poloFL (2005-6) v D jen pouhé 2ks, jeden za 10,5K€, druhý 14,5... v CH nic...
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 36237.html
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 36237.html
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Ja nevim jeste jsem do toho asi nedospel
proste zvenku je to hrozna krabice, ja bych bral az > 14 vejs. Ta cena je slusna, ale kolik nechat na servis ze.

Kluci nevím kam to hodit a chtěl bych se zeptat lidí co jezdí v X5 nejlépe e53.
Nejezdil z vás někdo náhodou toto?
Jde mi pouze o tento novější model grandu a 5.7 hemi.
Nějaké případné srovnání vůči e53/e70?
Díky
Nejezdil z vás někdo náhodou toto?
Jde mi pouze o tento novější model grandu a 5.7 hemi.
Nějaké případné srovnání vůči e53/e70?
Díky

- Přílohy
-
- 85479408.jpg (54.3 KiB) Zobrazeno 3473 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
S touto alternativou jsem tu nějak neprošel.
Tedy ve stejné cenové kategorii.
Tohle bude asi trochen dražší?

Tohle bude asi trochen dražší?
tydle nový jsou strašný krámy, to provedení interier je ještě 100x horší než u BMW, atd. já si chci polepšit a né pohoršit, takže spíš cesta je RR
Ja v tom právě nikdy ani neseděl, jenom se mi to na živo vzhledově celkem líbí. Co hemi a spolehlivost? Co podvozkově, je to "houpavá" amerika nebo to sedi podobně jako třeba e53 ve sportpaketu? Co poměr výkon/váha, dá se těch 350ps srovnávat třeba s evropskými?
Pokud ne tak pak už jedině SRT
Pokud ne tak pak už jedině SRT

Nevím, který SUV udělá ISo.
Vysoko sis položil laťku..... 

Třeba právě SRT? Tam bych měl ale zase obavy ohledně motorové stránky, není ono SRT něco jako eMko u BMW? Prostě opice/banány atp
Jako cenově je to v dnešní době nesmysl, pro mě, ale začínám přemýšlet tak nějak výhledově, horizont třeba pěti let, s BMW je amen, takže se to bude chtít asi vrhnout částečně jiným směrem.

Jako cenově je to v dnešní době nesmysl, pro mě, ale začínám přemýšlet tak nějak výhledově, horizont třeba pěti let, s BMW je amen, takže se to bude chtít asi vrhnout částečně jiným směrem.
- Přílohy
-
- 84626008.jpg (42.26 KiB) Zobrazeno 3458 x