Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E53, E7X, E8X - znáte někdo, byli jste se podívat?

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Zpráva
Autor
laik

Re: E53, E7X, E8X - znáte někdo, byli jste se podívat?

#21 Příspěvek od laik »

Tak na druhou stranu, co bys chtěl za ty peníze. Světla a kapotu si domýšlím opět až po předchozím příspěvku :D . Třeba kdyby to umyl by to vypadalo líp. Já jel jednou na nááádherný TOP a to ošidili na fotkách i JaraXe. Totální vražda. (např.nevyfocená řízlá sedačka a mnoho dalšího).
Opět mě fascinovaly kola v ceně 70kil, za který bych tedy nedal ani 10, tedy na X5ku. To ostatní nevidím. Ani spojler :D
Není LPG jako LPG. Takže pro mne spíš mínus. Pokud je OK, tak máš 100kil za auto.
A to si piš, že na taková se někdo podívat dojede. Třeba je to také mazel a má vše pořešený.. :lol: vše funkční...to já nemám.
Arnie, rok vydrž a kdoví??...Já se určitě přijedu podívat.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Laiku, LPG neni jako LPG takze pokud pisu v inzeratu NOVE LPG, nemuze byt preci 2 roky staré :lol: bo ?
Já asi prodávat nebudu, já se nedokážu o stavu auta s někým bavit.
Asi mám novej koníček, konečně je u mechoše, řeším lak, kterej jedinej na autě není nic moc (z mého pohledu=rozuměj neleskne se jak psí kulky a není 100%)
Jinak mechoš mě říká, Vy to chcete prodat a já asi jo nevím a on tak to zas lpg vyndáme, lambdu atp at to muzete prodat a já na to. no to né, všechno tam necháte a teď mě spravíme lak ať je to na léto krásný :) a on na mě, že jsme magor :)
Takže je fajn, že si říkám co teď na tom budem dělat, do jara daleko hmm to by se dal oještě něco vymyslet na co nebyl čas :)
(Takže asi jsem si koupil vlastní X5 jupííí)
laik

#23 Příspěvek od laik »

;) tak už vím jen o jedné
no a můžeš teď porovnávat E70 a E53, co se kde sere.
LPG mohl napsat zánovní nebo jen rok, ale jestli pojede jak mě a má prd najeto, proč ne?

oprava: teď jsem četl i text a o novém LPG se nezmiňuje, pouze čelní sklo.
US verze se pozná podle přední značky? Ale počeštit na STK se dá. Nějak nakodovat svícení. Ne? Jinak by to neměl na značkách.
A opět jsem nepochopil, jaký mají vliv jiný rozměry disku na kardanku.
ls

#24 Příspěvek od ls »

Mi odepsal:
Záležitosti o veškere vymene dílů jsou uvedeny v inzerátu,stejne tak jediná nefunkční věc (boční panel el. posuvu sedadla). Brzdy jsou jako nové,takže jejich vyměna vas rozhodne v brzské době nečeká. Stav pneumatik = Zimní (na voze) 70% . na příplatkových kolech letní-stav na 1 sezónu.. Prvním majitelem v ČR byl p. Karel Rachůnek - jeden ze 3hokejstů se kterými spadlo letadlo ve Vladislavli. Co se týče lakování,na voze-byl měněný levý př. blatník z důvodu kolize-kdy do vozu před 2lety nacouvala vlečka.. Kříže kardanu měněny 10/2016.. Servisní knihu nevlastním. Momentální nájezd km. je cca 307tis.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Takze sem mel pravdu ja s tim blatnikem a kapotou :) a to je z blbe fotky
Laiku, v nadpise!!! Nove LPG!! Neorigo kola, je macka, vetsi kola vetsi zatez na podvozek. )
Kriz neni kardanka a diff ani hardy ani nic jineho. Brzdy si rad vymenim ale nechat kilo dole to nechci asi tak. Vodni pumpa, nejdrazsi zadni naprava a predni, atp to je maso, ale ty brzdy to clveka hreje.
No nic, kazdeho vec co koupi

Clovek si musi dojet tohle je jen dogma, jen ty fotky jsou jak rikal Jarax hodne spatnu, fotit zasrany auto.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

no a ještě to bude mít mraky starých ramen, budou tomu mlátit vanosy, celé chlazení bude před smrtí.
prostě klasika
laik

#27 Příspěvek od laik »

Arnie, já bych tam nejel jen z toho důvodu, že to ani neumyl na focení. Takže asi neřeší i jiné věci. Proto ta jedovatá poznámka k mazlovi. Moje jezdí denně, s hadříkem okolo nechodím, ale kdybych ho teď vyfotil ještě po ranní jízdě v soli, tak to bude 100x lepší.
Kola bych mu nechal i kdyby je měl zadara nebo je někomu střelil. A jestli jsou to 20/21?, tak podvozek bude na 99% na GO. Myslím, že 19 jsou tak tak. Ten inzerát je napsaný nějak laxně. Čelní sklo, baterka, stahovačka či co? Takže nic. Žádná serviska....300 kil nalítáno a potom, že se X5 serou :D . Já tedy mám ve složce úkony 3 roky zpět při koupi a teď od JaraXe co udělá také + má mě v databázi, nakonec ví více o mém autě než já :D

IS jestli jsi potenciální zájemce: už píše veškeré výměny v inzerátu...a zapomněl na blatník ;) , nemá servisku - asi do ní nemá co napsat, vyměnil někdo oleje?
Asi mlží a dál viz ARNIE. Bez hoooodně dobrýho doprovodu tam ani nejezdi. Jediný dobrý na autě je cena, která něčemu nasvědčuje.
JaraX přispěl dřív, tak se v něčem opakuju.

EDIT: ani jedna fotka interiéru???? :idea:
ls

#28 Příspěvek od ls »

Takže na servis k nikomu z klubu nejezdil a to jsem chtěl vědět, protože jinak to pro mě nemá cenu ani jezdit obhlížet.
Co tedy e70 3.0si s lpg má to tady někdo.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

to nechápu jak se může někdo na takové auto vůbec podívat.
vy něco fetujete?
ls

#30 Příspěvek od ls »

Jde mi jen o motor 3.0si ten odkaz je jen ilustrační :oops:
vybráno mám toto :L010540
Ale s tímto motorem je to vždy dovoz z USA.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od JaraX »

ty jako nechceš dát 200k za pěknou E53 kde je vše udělaný s V8 ale nemáš problém dat přes 300 za holotu s motorem s kterým X5 totálně nejde provozvat, minulý týden jsem měl na dílně přesně takovýho zoufalce, E70 3.0si, dynamika odpovídá 316i, línejším autem jsem dlouuuuho nejel, musíš to i při uplně slušné jízdě furt točit na 4000 otáček, ty motory se tam serou, protože dostávají zabrat, navíc ten 6 válec ani v 5er není tak spolehlivý jako V8.
a americkou verzi bych si nekoupil ani za zlatý prase.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#32 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

ls: to ne jdi pred zrcadlo a rekni si, to fakt neni pro me. myslim to jen v dobrem. Kup Jaraxovu X5 a nebudeš nic řešit a budeš spokojenej.
-----------------------
- 3.0 opravdu nepojede s autem ktere je o hodne vetsi nez stara X5.. tenhle motor pro dedulku 80 > to fakt ne

To co jsi dal z sauta je hruza, ja bych za to nedla nic a 100K by bylo pro nekoho kdo jezdi po meste mozna dobre.

- ten motor je na zblití :( mám ti jít vyfotit jak vypadá E70 v motoru kdy jsem to 3 týdny nemly, je novej a to úplně vše svítí jak
alabastr.
- to LPG si dělaš prdel ne ? to se nekdo pos..... takovy hadice nad krytem uááááá to je síla
- kde máš výbavu ?
- nezkoplný zrcátka
- malá navi, komforty, tv, DVD, nic
- nevyhrivany sedacky predek ???? to neeee :)
- nema PDC :) :)
zadny CA
- L7 neni (a mysli ze nai zadny reparaky)
- v kufru zadnej poradec, pasy nic
- vzadu skibag nic ??
- bez ližin
- bez nášlapů

To auto má 3x horsi vybavu jak moje stara X5, slovo holbyt tohle vysvetluje. Vsechyn tyhle 3.0 jsou s tou vybavou hodne blbe, blbe je vlastne dobre tohle je nedostatecne.

ad chalzeni:
Ty vole chalzeni uááááá v tom sem zalítnul zle, komplet nové hadice, všechny x a o kroužky, novej chaldič prasklej tpelem, expanzka to stejny :) a můžu pokračovat, celej předek dole kvuli pumpě uuuu.
Jinak vanosy, ano ano, to bych taky mohl nechat přetěsnit :)
ls

#33 Příspěvek od ls »

Ono je to docela těžká volba e53 jsem již měl. Po neuváženém prodeji hledám znovu a nevím jestli jít znovu do e53 a nebo se posunout dále do e70.Nejsem závodník, tak 4.8i nevyužiju a 3.0si nemám kde vyzkoušet. Proto se ptám na zkušenosti. Snejk tady někde psal,že USA verzi jde v poho. přehrát na EU
Ta :L010540 není zase taková holota. Leda tak podvozkově. Sportovní podvozek nemá tak to nebude snad uskákané.A o poruchové díly méně. E53 na tom nebude podvozkově líp.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od JaraX »

jasně, kdyby to auto stálo 150k, tak proč ne, ale nevidím duvod jit do auta bez motoru za takové peníze, a vůbec nejde o to jak jezdíš, spíš naopak, pokud budeš divokej, 3.0si ti tak vadit nebude,když to drtíš v omezovači tak se s tím jezdit dá, ale horší je klidná jízda,musíš to točit jak osel aby jsi jel slušně.
co jako přehraješ? myslíš že ti tam sama skočí mlhovka? nebo že ti tam sami skočí eu budíky a sami se vymění světla za EU?
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#35 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Ukazte me jeden TK, kde se nekdo regulerne podepsal pod USA verzi :) Uz jsem se bavil na STK, jak to vlastne je. "A DNES=DNES" s Tim ze jsou kamery a vse, tak do toho nikdo nechce jit. Takze nevim, jak pred casem, ale dneska je to proste problem.
Tak by me zajimalo kdo prosel s razitekem at vim kam jezdit.
Pry vymenit komponenty je jedna vec, ale melo by se zadat o prestavbu na EU verzi. Takze i kdyz prehrajes SW, vymenis mlhovky, vymenis zadek cerveny predek svetla, tak bys mel mit papir, ze to splnuje EU normy a to ti pry nikdo neda.
ls

#36 Příspěvek od ls »

Ta :L010540
je na značkách a na značkách ČR od 2009 tak snad splňuje požadavky STK.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JaraX »

takových tu bylo, co měli X-let česky TP a neměli ani tu blbou mlhovku, prostě se to uplatilo,ale ono je to rychle přejde.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Pánové kde žijete jste se po.... na STK si nikdo nic nedovolí všude jsou kamery. Co tady plácete někoho upaltit tady není CSSR, na to zampoměňte. Tohle si nikdo nelajzne, proto píšu DNES !!! ne před 10 rokama.
Tohle totiž závání nápravou stavu budiky, lampy atp.
potom zkušebna Dekry
- vyjádření výrobce
- a pokud zaplatíte a splníte, potom Vám možná zapíšou přestavbu na EU

Tak moc nemachrujte, že máte známého, kterej si nechá nasrat na hlavu za to, že projde USA verze, takovýho nenajdete.
Jarax ma pravdu
laik

#39 Příspěvek od laik »

Tak ta cena asi bude taková proto , že už má DNES problém na STK a potřebuje se toho rychle zbavit.
Pak technický stav = min 100kil, pak někoho přesvědčovat, aby to udělal. Brr. A finančně proděláš a auto někde měsíc v sevisu.
Já jezdím hooodně klobouk (90%), buble si okolo 2000 rpm, v dnešním provozu potřebuješ někdy hejbnout prdelí, ale 3litra bych tedy nechtěl v X5, ten tak do 3er nebo 5er. Ani spotřeba si myslím nebude menší tím jak to honíš.
Buď si vem E70 4.8 za 350+ nebo E53 4.4 za 200+ v patřičném stavu.
Vždy je lepší cenou koupit udělané auto než to pak platit. Že Jardo. Kdybys přičetl tvůj servis co jsi vypsal ke 140kilům, tak na 230ti jsi jenom tou nápravou. To další - (třeba udělaný motor za cca 50kil atd.) je už bonus.
Nezastávám názor některých, že je lepší koupit za málo vrak a pak svým servisem za peníze co jsi ušetřil víš, co je na tom udělané. To se nemůže vyplatit.
ls

#40 Příspěvek od ls »

Co tato, nerozumím tomu, ale cena je dost dobrá
https://auto.bazos.cz/inzerat/84883596/ ... X5-44I.php
Odpovědět