Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
komfortní sedačky e60
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Mam 3D tiskarnu a muzu se pokusit vam to vytisknout, ale pokud je to kolecko prilis male, tak ta tiskarna zase takove rozliseni nema. Takze by se to muselo pripadne trochu dopilovat, pripadne prebrousit na spravnou velikost otvoru, protoze tisk je vzdy o kousek rozjety (vrstveni roztaveneho plastu neni zrovna nejpresnejsi metoda vyroby), ale zkusit se to muze. Kdyz mi date rozmery, nebo na tinkercad.com nakreslite model, tak to zkusim. Cena by pak byla tak 20Kc, protoze to je jenom trocha materialu.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tuhostost je jenom otazka volby materialu a hustoty tisku. Plne objekty jsou v 3d tisku obvykle vyplneny castecnym infilem, 30% obvykle staci na to, aby ses na vytisk mohl postavit. Bylo prokazano, ze takto vyrobeny objekt je pevnejsi v tahu, nez plny objekt, ktery praskne. Nebojim se nekvality materialu, spis kvality toho tisku, ozubene kolecko, neni zrovna idealni pro 3d tisk, ale jeste jsem to nezkousel. Zkusil bych to z PET plastu, ABS je sice pevne, ale strasne se smrskava, coz nevadi u krabicek na elektroniku, ale u presneho tisku je to ponekud naprd. PLA je lepsi na presnost tisku, ale ma nizkou teplotu samovolneho taveni (zacina se kroutit uz od 60ti stupnu), takze ho ted nepouzivam, PET ma lepsi vlastnosti obou jmenovanych, ale dela se jenom ciry, coz tady nevadi 
Zasadnim problemem vidim zatim ten 3d model, s tim se drbat nebudu

Zasadnim problemem vidim zatim ten 3d model, s tim se drbat nebudu

Re: komfortní sedačky e60
Tak už to mají k dodání v celokovové verzi i čínani
https://www.aliexpress.com/item/High-Qu ... 7ca7e1028f

https://www.aliexpress.com/item/High-Qu ... 7ca7e1028f
Taky se hlasim o dva kousky kdyby to nekdo nejak vyresil jak to vyrobit
A jeste me trapi bederni operka na sedadle ridice. Ta mi nejde v zadnem smeru nastavovat. Ale ani neni slyset zadny motorek ze by vrcel tak to bude mozna necim jinym. Jde to vubec nejak rozumne z te sedacky vyndat?
Diky
A jeste me trapi bederni operka na sedadle ridice. Ta mi nejde v zadnem smeru nastavovat. Ale ani neni slyset zadny motorek ze by vrcel tak to bude mozna necim jinym. Jde to vubec nejak rozumne z te sedacky vyndat?
Diky
-
- Člen Klubu
Mě nejde zas přivírání boků opěráků. Prý tam odchází celý motorek. Záda sedaček se dají normálně odmontit a je tam nějak přístup zezadu.
-
- Člen Klubu
Btw. máte někdo aktivní tu štelovací opěrku hlavy, dá se to někde sehnat? Ani v BMW se mi neukazuje cena.
jako tu co si dáš pod krk? nějaké z E65 bych třeba prodal
-
- Člen Klubu
Active head rest nebo jaxetomu.. Chtěl bych k těm sicnám takový opěrky co se dají štelovat dopředu a vzad. Ty obyč jsou moc zastrčený: http://www.m5board.com/vbulletin/e60-m5 ... ons-2.html
Ps.: jen černá koža, ale asi nesehnatelné
Ps.: jen černá koža, ale asi nesehnatelné
ale ty nemají opěrku krku a k čemu to je když máš lámání sedaček?
-
- Člen Klubu
Ne sorry já myslel ty opěrky k M sport seats, jasně tohle vlákno je o komfortech a ty jsou teda na foto níž.
Zdravím,
mám e60, komforty, teď jsem zjistil, že mám pod sedačkou odpojený zelený konektor a nefunguje mi el. vysouvání hlavové opěrky, předpokládám, že ten zelený konektor bude právě od ovládání opěrky.
Neví někdo, kam ten konektor přijde? Nechce se mi kvůli tomu vyndávat sedačku z auta a ze spoda je prd vidět, nenašel jsem kam ho zapojit.
Díky.
mám e60, komforty, teď jsem zjistil, že mám pod sedačkou odpojený zelený konektor a nefunguje mi el. vysouvání hlavové opěrky, předpokládám, že ten zelený konektor bude právě od ovládání opěrky.
Neví někdo, kam ten konektor přijde? Nechce se mi kvůli tomu vyndávat sedačku z auta a ze spoda je prd vidět, nenašel jsem kam ho zapojit.
Díky.
asi do jednotky ne?