Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X6 dvouzónová, třizonová, ctyrzonová klimatizace

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Andreas Fox

X6 dvouzónová, třizonová, ctyrzonová klimatizace

#1 Příspěvek od Andreas Fox »

Ahoj přátelé,

je možné z dvouzónové klimatizace udělat víc? Samozřejmě jde o složitost a cenu, nicméně jsem z dříve slyšel, že výrobci téměř střeva nechávají identické, jen kdo si zaplatí víc a nadstandard, tak to jen zapojí a dají tomu displej. Neříkám, že v X6 to tak je, jen bych dozadu chtěl inovaci, tak jak je to složitá záležitost, či vůbec to jde ;) děkuji za reakci
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: X6 dvouzónová, třizonová, ctyrzonová klimatizace

#2 Příspěvek od JaraX »

dodělat se to určitě dá, ale počítej že to bude stát desetitisíce.
Andreas Fox

#3 Příspěvek od Andreas Fox »

Tak pokud to nebude stát 50 tisíc, tak jsem ochoten. Ale spíše jde mi to, jestli to je jen o pár dílech a zapojení, nebo rozebrání celé středové konzole a dalších hejblat. Počítal jsem s částkou kolem 20-30 tisíc, s tím že to klidně dám do bmw. Tak spíše mi šlo o komplikovanost a vůbec jestli to jde již do 5 let starého auta ;) x6 40D, mám tam všechno co chci, ale kvůli čtyrzonové klimatizaci měnit auto nechci, jsem s ním spokojenej...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

hodťe mi vin do SZ, mrknem co to auto má, třeba tam nemáte věci o kterých ani nevíte že se dávali a až zjistíte že je můžete mít tak je budete chtít :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

hodťe mi vin do SZ, mrknem co to auto má, třeba tam nemáte věci o kterých ani nevíte že se dávali a až zjistíte že je můžete mít tak je budete chtít :D
Andreas Fox

#6 Příspěvek od Andreas Fox »

Dobrý večer,

já jsem tu nový, tak se omlouvám ale nejde mi Vám napsat. Zřejmě budete muset první :) jestli mi tam nedali co měli, tak asi těžko to po nich budu po letech chtít dodat :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

Odpovědět