Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
V12 speciál Svět motorů 8.1.2018
- Don
- Klubové ID: 1990
Re: V12 speciál Svět motorů 8.1.2018
Co bych mel porad kupovat? E66 a RR... zatim jsem nenasel jinou cestu. Jedina cesta, o ktere porad trochu uvazuju je nejaka amerika
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to bych si moc nepomohllaik píše:Po E65 2002 koupit E65 2007?
Ani nepohorsil 
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
A jaky je v tom svezeni v porovnani s E66? Zpracovani interieru a ovladani?
- Don
Oktavka je lepsi voe
Ten Mergl te sezere... ma silenou spotrebu, strasne drahy nahradni dily, ale hlavne se nedela v kombiku a ma malej kufr

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Mě na tom merglu u Jardy jaksi nepasují světla. Jak z Fordu nebo z nějakého jiného auta.
Jakási kuxxská móda v evropě teď. Všechno na jedno brdo made in čajn. Když oděláš znáček nebo v noci pomalu nepoznáš, co to je. Některá jsou absolutně shodná (berlingo vs.partner třeba). Poslední baworák co byl baworákem byly E38,E39,E53....pak se to postupně jaksi zvrhlo do nudy. Ale já jsem asi moc konzervativní.
Kdyby mě tedy postihla nutnost výměny a E 53 a 66 už všechny shnily, tak za mě určitě amerika. Kus železa, který se dá opravit kladivem.
A měl bych z čeho vybírat si myslím, protože ještě nejsem zhýčkaný E66 zatím
To je velká výhoda.

Jakási kuxxská móda v evropě teď. Všechno na jedno brdo made in čajn. Když oděláš znáček nebo v noci pomalu nepoznáš, co to je. Některá jsou absolutně shodná (berlingo vs.partner třeba). Poslední baworák co byl baworákem byly E38,E39,E53....pak se to postupně jaksi zvrhlo do nudy. Ale já jsem asi moc konzervativní.
Kdyby mě tedy postihla nutnost výměny a E 53 a 66 už všechny shnily, tak za mě určitě amerika. Kus železa, který se dá opravit kladivem.
A měl bych z čeho vybírat si myslím, protože ještě nejsem zhýčkaný E66 zatím

A to je duvod, ktery musim jeste pozjistit. Na E66 predfacelift sezenes dily v "" za dobry penize a svezeni super. Na facelift je to uz drazsi, ale snesitelny. No a v AMG budou vsechny veci stat raketu.Don píše:Oktavka je lepsi voeTen Mergl te sezere... ma silenou spotrebu, strasne drahy nahradni dily, ale hlavne se nedela v kombiku a ma malej kufr
![]()
- vlastnemec
Já jsem třeba letos přesedlal z E65 2002 do e66 2007 a určitě jsem si nepohoršil
Co se týče dílů na předface už pomalu docházejí a za chvilku budou dražší, díly na f01 jsou už několik let levnější.

Co se týče dílů na předface už pomalu docházejí a za chvilku budou dražší, díly na f01 jsou už několik let levnější.
-
- Kontaktovat uživatele:
no jenže ty jsi přesedlal ze socky do skoro full, a ještě sis to auto prodloužil, kdyby se dělal 750iXL tak do toho jdu hned. a víc výbavy než mám už se taky moc nedělá. a kvuli do NV se mi do face nechce, navíc předface je hezčí
hezky nasranej
díly na face jsou furt dražší, a dílu na předface budou mraky, mrdky už padají pod kilo a už to se Snejkem popravujem

díly na face jsou furt dražší, a dílu na předface budou mraky, mrdky už padají pod kilo a už to se Snejkem popravujem

- Don
Jenze ono ne jenom AMG. Ja tedy mel jen W124, ale ty dily staly opravdu nesmysl.Jaris330D píše:...No a v AMG budou vsechny veci stat raketu.
To se mi nezdá, já měl několik merglů, i bavorů včetně E65 a v dílech nějaký extra rozdíl podle mě není. Něco je levnější tam a něco zase dražší tam, ve finále to vyjde na stejno..
U W221 to bude asi trošku jiné, ale přirovnal bych to k F01, takže prostě holt to něco stát bude..
U W221 to bude asi trošku jiné, ale přirovnal bych to k F01, takže prostě holt to něco stát bude..
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Laiku: e 66 nezrezne ta tady bude jeste hodne dlouho, ono na tom nema moc co zreznout:)
Arnie, to je dobrá zpráva. Pokud E66 vydrží víc jak E53, tak holt přesedlám do sedmy, až přijde čas a stodolenka doslouží.
Stejně jsem se rok nemohl rozhodnout. Teď momentálně je sedmy škoda pro mne.
No jo, ale když se zludařím v 7er, tak ta amerika už bude pasé
Stejně jsem se rok nemohl rozhodnout. Teď momentálně je sedmy škoda pro mne.

No jo, ale když se zludařím v 7er, tak ta amerika už bude pasé

-
- Kontaktovat uživatele:
podle mě je pro tebe sedma blbost, v tvém věku už asi moc neoceníš to co auto nabízí, to samý muj tatík, když jsem ho vezl do E65 do Frankfurtu tak pak doma říká máti "no jako je to ultra pohodlný, ta cesta utekla jako by jsme jeli do Brna, ale celou dobu mi strašně vadilo jak mám pod nohama vysunutou tu opěrku" no to by si člověk fakt naliskal, tak mu se sedí blbě, nastavit si to neumí ale neřekne půl slova.
on chce Rclass mercedes, ale to auto je prostě ještě dražší než sedma na provoz, šíleně komplikovaný a jednoho dne přijdeš z obchodu, uvidíš to sedět na zemi a "Cink - 100kkč" pro něj je ideální auto Dodge Gran Caravan, švagr to má, ja bych si to nikdy nekoupil, ale je to velká atmosféra, má to rádo LPG, automat 4 kvalt kovařina, pružiny, a všecko na to stojí par kč a má to takový srandovní věci že třeba zadní sedačky jdou celé schovat do podlahy.
https://www.youtube.com/watch?v=N7JWR1GtfCU
on chce Rclass mercedes, ale to auto je prostě ještě dražší než sedma na provoz, šíleně komplikovaný a jednoho dne přijdeš z obchodu, uvidíš to sedět na zemi a "Cink - 100kkč" pro něj je ideální auto Dodge Gran Caravan, švagr to má, ja bych si to nikdy nekoupil, ale je to velká atmosféra, má to rádo LPG, automat 4 kvalt kovařina, pružiny, a všecko na to stojí par kč a má to takový srandovní věci že třeba zadní sedačky jdou celé schovat do podlahy.
https://www.youtube.com/watch?v=N7JWR1GtfCU
je to blbost, ale když už nebude jiné východisko?
Ten karavan už je pěkný autobus
Ten karavan už je pěkný autobus

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Já teda kdybych volil Franfurt tak asi první Mercedes->CLS->500S v nějaký AMG paketáži.
Vyleštěný stříbro, či bronz, bo šedá, bílá metla,, jj
Ale je to už zbytečná rozmazlenost. Už to má dnes najetý taky bambilion.

na US autech se mi nelíbí rychle zastarávající design, když vezmu e53, e63-e66, tak to jsou i na dnešní dobu designový auta, nadčasový, pak se podívám na to co by se mi líbilo z USA
https://blogmedia.dealerfire.com/wp-con ... or-a_o.jpg
a kouknu se na rok 2006, tak je to tragédie
https://media.ed.edmunds-media.com/cadi ... _1_500.jpg
jinak motorově, vnitřním prostorem samozřejmě ok...
https://blogmedia.dealerfire.com/wp-con ... or-a_o.jpg
a kouknu se na rok 2006, tak je to tragédie
https://media.ed.edmunds-media.com/cadi ... _1_500.jpg
jinak motorově, vnitřním prostorem samozřejmě ok...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
R od MB je snad jejich nejporochuvejsi model, naprosta katastrofa, to bys mel tatikovi asi rozmluvit Jaraxi.
Laiku: No asi me tady nekdo opravi, ale E65/66 je prakticky celohlnik, i sklet je hlinovej, blatniky, brzdice tusim taky tvrzene uhlikem, uzasne lehke. Sna sem to nenapsal blbe.
Ja to mam lehke zena preferuje jen X5, takze kdyz chci svezu se, jinak, zena kouka po X7 za nejakej cas (Jaraxi na to uz sem neco videl a sedl sina to
)
Krasne to BMW vyresilo
co budeme delat s tim, ze vyrabime rychle krabice, vyrobime jeste "vetsi" krabice, jaaaaaa das ist gute Idea, hmm größer, schneller, na klar 
Laiku: No asi me tady nekdo opravi, ale E65/66 je prakticky celohlnik, i sklet je hlinovej, blatniky, brzdice tusim taky tvrzene uhlikem, uzasne lehke. Sna sem to nenapsal blbe.
Ja to mam lehke zena preferuje jen X5, takze kdyz chci svezu se, jinak, zena kouka po X7 za nejakej cas (Jaraxi na to uz sem neco videl a sedl sina to

Krasne to BMW vyresilo

-
- Kontaktovat uživatele:
X7 bude zas sráč 
a sedma vůbec není hliníková, celej skelet je plechovej, včetně nosníků atd. vše co má E60, E63 hliníkový je u sedmy ocelový, opravitelný, vytažitelný, vyklepatelný a netrhá se to.
hliníková je kapota, přední blatníky, a to je vše, dveře ocel, kastla ocel, ještě nápravnice, ramena a tlumiče jsou hliník.

a sedma vůbec není hliníková, celej skelet je plechovej, včetně nosníků atd. vše co má E60, E63 hliníkový je u sedmy ocelový, opravitelný, vytažitelný, vyklepatelný a netrhá se to.
hliníková je kapota, přední blatníky, a to je vše, dveře ocel, kastla ocel, ještě nápravnice, ramena a tlumiče jsou hliník.
Jaro, to mě už naštěstí?? nehrozí. Než natolik zestárne, že na ni budu mít nebo ochoten dát peníze, tak to budu mít nájezd tak 2000 ročně, bo bych mohl být teoreticky v důchodu. Z X7 mě už hlava bolet nebude,
To už se trapte Vy mladí? Mladší?