Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Svetla E66

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
zzeli

Re: Svetla E66

#121 Příspěvek od zzeli »

Jackj07 píše:To jo, protoze jsem se primo na vysviceny cocky a vymenu ptal... prislo mi to az moc levny a proto me zajimalo, jestli nekdo nema zlusenost
Jak vypada vysvicena cocka? :D
laik

#122 Příspěvek od laik »

No že s ní tak dlouho svítil až ji vysvítil. :D Sklo zvětralo nebo zašlo a nevede tak dobře světlo.
Snejk a sviťlíp mají nějaký fígl, který nám tu určitě nevykvokají ;)
Viděl jsem to na vlastní oči a to auto tak určitě nesvítilo ani za nova. Vyčistit/vyleštit původní tedy logicky nepomůže.
Než dát 10kil za poloviční světlo, to raději připlatím za celý ikdybych musel šetřit a rok počkat.
Je to fakt masakr a kdo to neviděl, tak si to neumí představit.
Jen by mě zajímalo, jestli to přesvítí i ty nový diodový.
Edit: Jarax mě to ukazoval u baráku a jako říkám dobrý. Pak jsem si vezl auto v noci a tak hoďku jsem jel a chrochtal jsem si jak mi to svítí jak žádný jiný doposud. Pak jsem hned musel přesednout do auta se světly alaSnejk aspol. a to bylo fakt na ty svářečské brýle.
Tam teprve ten rozdíl je markantní, když si oči zvyknou na nějakou intenzitu 5 - 10min a pak přeskočíš.. :shock:
dogeatdog

#123 Příspěvek od dogeatdog »

Snejkem delany svetla posouvaji e66 uplne jinam. Nejenze neskutecne omladi vzhled krouzky, ale hlavne v noci je jizda mnohem, mnohem bezpecnejsi protoze fakt VIDIM. Nejvice to je znat na prechodu den / noc, kdy spatny svetla v seru hrozne unavuji oci.
Jinak cocky na me pusobi ze jsou uplne nove, nadherne cire proti puvodnim.
Jestli ma nejaka investice smysl, tak svetla.
Zugy

#124 Příspěvek od Zugy »

A jaký je rozdíl mezi snejkem a svitlip? Za kolik dělá snejkem e65? Svitlip dělá za 20k
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od JaraX »

myslím že slevnili a dělaj to za mín,však si nechte udělat nabídku od obou, oni ti udělaj světla i za 50k, je to prostě od toho co tam chceš, jaky projektory, jeslti to je adaptiv nebo není, jeslti kroužky nebo ne. jeslti lak plexiskla nebo ne. a u Snejka to bude podobny, těch možností je víc.
je to jako když si objednáš počítač, tak není jen jeden, ale ruzny konfigurace.
kurevtor

#126 Příspěvek od kurevtor »

ještě bych dodal, že světla od Snejka svítěj tak moc, že přepínat na dálkový není potřeba, protože v tom pak neni ani moc rozdíl :-D Když rozsvítim dálkový tak na silnici se rozdíl neprojeví, jen to osvítí vršky stromů :-D

Bulda: co ti Snejk měnil na blinkrech?
Zugy

#127 Příspěvek od Zugy »

Vím že si můžu navymýšlet ať tam či tam. Spíš mě zajímá rozdíly ve výsledku. Jestli každej používá jiné technologie či postup či jiné vyrobce soutastek. Jestli to svítí stejně od snejka a stejně od svitlip. Nebo jestli jsou tam značně rozdíly a cenově sem myslel jestli za stejnou zakázku je podobná cena u obou nebo je mezi nemá značný cenový rozdíl. Teď je nebudu otravovat nacenenim. Chystám se na ty vstriky a pár dalších blbosti do Žerotína. Jaraxi. Ty máš světla od koho ?
kawaman
Klubové ID: 3927

#128 Příspěvek od kawaman »

Od svitlip. Já je mám taky a je to super! Tento retrofit je oprvdu paráda a nejsou to vyhozené prachy jen tak.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jaris330D

#129 Příspěvek od Jaris330D »

JaraX píše:myslím že slevnili a dělaj to za mín,však si nechte udělat nabídku od obou, oni ti udělaj světla i za 50k, je to prostě od toho co tam chceš, jaky projektory, jeslti to je adaptiv nebo není, jeslti kroužky nebo ne. jeslti lak plexiskla nebo ne. a u Snejka to bude podobny, těch možností je víc.
je to jako když si objednáš počítač, tak není jen jeden, ale ruzny konfigurace.
Co jsem se ptal naposled, tak krouzky pro denni sviceni uz nedelaj. Je to tak 3 mesice.
bulda1

#130 Příspěvek od bulda1 »

kurevtor píše:ještě bych dodal, že světla od Snejka svítěj tak moc, že přepínat na dálkový není potřeba, protože v tom pak neni ani moc rozdíl :-D Když rozsvítim dálkový tak na silnici se rozdíl neprojeví, jen to osvítí vršky stromů :-D

Bulda: co ti Snejk měnil na blinkrech?
Pouze výměnil žárovky za diody, můžu říct velká změna oproti žárovkam mít všude diody i vzadu.
vlastnemec

#131 Příspěvek od vlastnemec »

Řešili jsme pár stran zpět, už jste někdo vyřešili nesvítící individuál prahové lišty?
Odpovědět