Ahoj,
hledal jsem zde podobný problém a bohužel jsem nic nenašel.
Ráno jsem došel k autu a nechtělo naskočit, příznaky jako slabá baterie. Zkoušeli jsme auto nahodit přes kabely, točilo o něco líp, ale bohužel jsme neměli čas mít auta propojená dýl. Přijela asistenční služba, napojila kickstarter a auto už ani necvaklo, ani po připojení k autu asistenční služby delší dobu motor už ani neotočil.
Auto normálně naběhne, budíky neznačí žádný problém.
Je mi jasný, že pravděpodobně odešel startér. Nicméně než se nechám odvézt do servisu (automat), chtěl jsem se zeptat jestli někoho nenapadá co by to mohlo být jiného (pojistka, relatko atd...), co by se dalo řešit na místě.
Díky moc za jakýkoli tip!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90, 325i N52 - nestartuje
Re: E90, 325i N52 - nestartuje
Zdravim,
pokud je po stisknutí Start tlačítka slyšet, že čerpadlo normálně tlačí benzín a jenom to cca. dvakrát cvakne, tak je to na 99% startér. Pokud potřebuješ nouzově nastartovat, tak stačí vzít nějakou delší (nekovovou) tyč, kterou prostrčíš mezi sáním a do startéru párkrát poklepeš. Pak by mělo jít normálně nastartovat a přejet s autem, kam potřebuješ. Jakmile motor chcípneš, tak je potřeba opakovat proceduru s tyčí.
pokud je po stisknutí Start tlačítka slyšet, že čerpadlo normálně tlačí benzín a jenom to cca. dvakrát cvakne, tak je to na 99% startér. Pokud potřebuješ nouzově nastartovat, tak stačí vzít nějakou delší (nekovovou) tyč, kterou prostrčíš mezi sáním a do startéru párkrát poklepeš. Pak by mělo jít normálně nastartovat a přejet s autem, kam potřebuješ. Jakmile motor chcípneš, tak je potřeba opakovat proceduru s tyčí.