No. J3zdim v průměru okolo 15ti a dálku 350km tam a 350km zpet ve 4 lidech tak za necelých 14 pru t3mpomatovych 130. Ale je potřeba vyměnit lpg vstriky. Není to uplne ok. Tak pak možná půjde dolů . Mysl ze ted to jezdí za vic než by melo normalne jitlaik píše:Arnie na BC nebo reál?
Náš mladý jezdí se 750i asi za 13litrů něco říkal, ale to by musel potvrdit on. A nedává mu zadarmo nažrat.
Tvoje žena by ji na 100% dostala pod 10
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw E66 vs Lexus LS 460
Re: Bmw E66 vs Lexus LS 460
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
hej vy si to nemužete říct doma? 

Zase to má v bordelu

Kua za 12 - ve 130ti jede moja stodolénka. (tedy sám)
To jste střelci. Připadám si jako lhář. Těch 12 LPG mě vychází vyloženě dálková. Jinak mám dlouhodobou14 v létě a 14.2 v zimě na BC což je do 16 LPG a jezdím z 90% cukačky do 10ti km. Hlavně v zimě to letí prvních 5km nahoru a pak už se to nestačí vrátit zpět, když nejedu dýl.
Ale i tak, jezdím cukačky max 100 - 110 a hlavně mám stodolu. Nechápu.
Třeba mě tam dal JaraX trysky z trabanta.
Anebo mě někdo tajně přilívá.
Ale i tak, jezdím cukačky max 100 - 110 a hlavně mám stodolu. Nechápu.
Třeba mě tam dal JaraX trysky z trabanta.

Ja sedmou jezdim hlavne dalky, tech cca 12-13 tam mam. Po meste si to bere znatelne vic, tipoval bych 15-18 hrave.
x5 4.4 mi bere 18-20 at jedu jak jedu
Na cuckacky to zere a na dalnici taky.
x5 4.4 mi bere 18-20 at jedu jak jedu

a lze mit takove LPG v E65, abych o tom fakt nevedel? Zadny cukani motoru, trepani na volnobeh, propady otacek atd.?
Ma to takhle nekdo?
Ma to takhle nekdo?
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Záleží jak moc s autem soucítíš. Ale aby jsi o tom vůbec nevěděl asi ne. Přepnutí při volnoběhu je znát lehkým kolísáním, při jízdě už je to neznatelné. Při samotné jízdě už je to pak úplně v pohodě
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Co blbbnes, ta jak to píšeš to má fungovat !
U E5 mám najeto 60Kkm a jak říkám LPG je to jediný o čem nevím a to mám OBD2 na Lovatu a každej se tady na to křižuje a přitom je to to jeidný co funguje.
U X5 mám Magic starej 5 let, ted sem menil vstriky a reduktor a chová se to stejně jkao E65 přepne ani o tom nevíš studeno teplo paráda.
Tak nad tím nedumej, protože není nad čím už ti to tady říkali, nevím jak ten Vaněk, ale Snejk v PHA, JARAX v Omlíku a není co řešit, oni ti oba tede řeknou za 2 roky a to už E65 mít nebudeš
......
U E5 mám najeto 60Kkm a jak říkám LPG je to jediný o čem nevím a to mám OBD2 na Lovatu a každej se tady na to křižuje a přitom je to to jeidný co funguje.
U X5 mám Magic starej 5 let, ted sem menil vstriky a reduktor a chová se to stejně jkao E65 přepne ani o tom nevíš studeno teplo paráda.
Tak nad tím nedumej, protože není nad čím už ti to tady říkali, nevím jak ten Vaněk, ale Snejk v PHA, JARAX v Omlíku a není co řešit, oni ti oba tede řeknou za 2 roky a to už E65 mít nebudeš

stavim se to probrat se Snejkem... motor uz vyhledove pretesnujeme dva roky no, tak snad to LPG do 2020 dame 
ste mi nasadili brouka

ste mi nasadili brouka

Kurevtore, M62 přepínání za jízdy nic, teplý-studený nic, a volnoběh když si dáš bacha a čekáš, tak jen jako by jednou jeden válec vynechal a pak žádný kolísání. Jestli má N62 stejný SW, tak to musí být to samý. Jestli jezdíš na moravskou saharu, klidně ti to předvedu. Nic z toho, co jsi vypsal se neděje. 

jezdím spíše pražský ghetta a periferie , ale díky 
asi do toho půjdu...

asi do toho půjdu...