Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
ono, když si člověk představí dráhu bodu, kde je uchycený píst do víka, tak je jasné, jak jsem psal v komentáři k té mojí fotce, že píst od určitého místa víko kufru nebrzdí/nenadzvedává, protože netlačí nahoru, ale skoro vodorovně, proto to buchnutí z cca 25 cm, u mě to samé, ale žádná tragédie
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
to si pak nemužeš kupovat převlečenou E60
Tak v tom případě to mají cabria jinak, protože u coupe to nespadne ani z 5cm, naopak se víko zase vrátí samo nahoru. Přední kapota to je jiná, to je opravdu rána že se člověk lekne jestli něco neutrhl 

jak jsou ty vzpěry uchycené u kupé? Sweden už je má vyndané na těch fotkách (nebo jsem slepej
)

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
samozřejmě, cabria to maj uplně jinak
[quote="zddan01"]jak jsou ty vzpěry uchycené u kupé? Sweden už je má vyndané na těch fotkách (nebo jsem slepej
Fotky mely byt v casovem harmonogramu, bohuzel to tady vkladani funguje jaksi obracene, takze ne druhe fotce odspodu vzpera jeste je, na ctvrte uz je vyndana.

Fotky mely byt v casovem harmonogramu, bohuzel to tady vkladani funguje jaksi obracene, takze ne druhe fotce odspodu vzpera jeste je, na ctvrte uz je vyndana.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
už jí vidím, vzadu nahoře
tady si dokáži představit, že víko zvedne

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Zajímavý poměr cena/rok/výbava, hezká barva + kola, vnitřek černota, ale vcelku zachovalé.
Přední blinkry LCI zadní klasika, kombinovalo se to tahle už z fabriky u posledních kousků před liftem?
Každopádně bych si dal pozor, cena není odpovídající trhu což může ledacos naznačovat
Kdybych neměl svojí a sháněl e63 tak bych se jel podívat.
Přední blinkry LCI zadní klasika, kombinovalo se to tahle už z fabriky u posledních kousků před liftem?
Každopádně bych si dal pozor, cena není odpovídající trhu což může ledacos naznačovat

Kdybych neměl svojí a sháněl e63 tak bych se jel podívat.
určitě ne, všecko je předface, jen blinkry jsou face, ale nevypadá to špatně, dobrej upgrade 

jj, světla LCI vs. před LCI je dost estetický rozdíl, mám v plánu ale jeté prostě nejsou no a nové je nesmysl
Mám takový pocit, že to auto bude mít nějaké "ale"....
ja myslel jen ty blinkry
Ta už na prodej byla, ne? Neni to tak dlouho... barva vybava vyfuky, fotky v ruční myčce.... nebo se pletu? Zdá se mi že snad byla někde od bruntálu... ale to už si moc jistý nejsem.
Já myslel taky jenom směrovky, ale zadní komplet světla jsou o něčem daleko jiném i když se to na první pohled nezdá takový rozdíl, ale rozdíl je to fakt obrovský 
Jestli byla tato na prodej netuším, zase tak moc to nesleduji, ale jak říkám, vypadá fajnově, ale cena je trochu mimo a vzhledem k tomu, že je z Prahy bych viděl v něco problém, otázka jak velký problém to bude

Jestli byla tato na prodej netuším, zase tak moc to nesleduji, ale jak říkám, vypadá fajnově, ale cena je trochu mimo a vzhledem k tomu, že je z Prahy bych viděl v něco problém, otázka jak velký problém to bude

"The car is exclusive" jak se píše v inzerátu... a další špeky
aspoň prodávající pobavil... výbava slušná, zajímavá barva, cena taky, dokud člověk neuvidí, nemůže soudit, co si budeme povídat, pokud u těhle aut nedáš dobrou cenu (když chceš opravdu prodat), nikdo se neozve...

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Výbava je moc hezká. K maximálnímu štěstí by mě tady chyběla asi už jenom kožená palubovka. Já teda nejsem uplně vyznavačem tady toho stylu - tmavé (skoro černé) auto, tmavé (případně černé) všechny venkovní prvky včetně kol a černý interirér, ale každopádně cena je zajímavá.
Přišlo mi divné, proč má na českém serveru popisek v angličtině, tak jsem se podíval na prodávajícího. Je to nějaký Vitaly z Izraele.
Btw. přední LCI jsou jiné i světla, ne jenom blinkry
Přišlo mi divné, proč má na českém serveru popisek v angličtině, tak jsem se podíval na prodávajícího. Je to nějaký Vitaly z Izraele.
Btw. přední LCI jsou jiné i světla, ne jenom blinkry
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Jen ten zvuk vysavače musím vylepšit....