Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - univerzální katalyzátory - vydrží ?
-
e65 - univerzální katalyzátory - vydrží ?
Zdar borci ,řešil někdo do 745i uni katy?Jde o to jestli to něco vydrží.Mám tady sedmou s obouma vysypanejma (roztavenejma),samozřejmě od špatně nastavenyho LPG.Dával bych kvalitni kovové svodové vevařením na puvodní místo.Nové za 50000 určo neprojdou 

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: Univerzální katalyzátory
je to nesmysl, vůbec to nefunguje, měl jsem je na 740i a nefungovalo to, žralo to, smrdělo, a za 8000km bylo po nich.
nejlepší je koupit starší origa, málo kdy jim něco je, N62 má hooodně odolné katy, se divím že to ten plyn zničil, už u mě byl kdejakej bastl a katy vždy ok, jen jednomu zákazníkovi se rozpadla membrána a chytří mechanici mu doporučili preventivně vykuchat katy.
kontaktuj tohodle člověka
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=96336
a když nemá on, bude je mít Snejk
nejlepší je koupit starší origa, málo kdy jim něco je, N62 má hooodně odolné katy, se divím že to ten plyn zničil, už u mě byl kdejakej bastl a katy vždy ok, jen jednomu zákazníkovi se rozpadla membrána a chytří mechanici mu doporučili preventivně vykuchat katy.
kontaktuj tohodle člověka
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=96336
a když nemá on, bude je mít Snejk
-
Dík za reálnou zkušenost.Jsem si to tak trochu myslel.Ty katy se spekly do kuliček a naflusalo to do rezonátorů a tlumičů a hrká to tam jako prase.Jsem rozhodil směšovač (BRC MAX) membrána stvrdlá na kámen,ale hlavně soudruzi tam dali dovnitř na vstup kapalné fáze jemny sitko a to bylo skorem nepruchodny.Plyn se samozřejmě vypínal kvůli nízkému tlaku při zátěži.Řešení nejmenované firmy bylo toto čidlo odstavit a rozmrdat doby vstřiků
Následně chudá směs =katy + lambdy OFF
Takže koupím starší katy.Má někdo?

-
Jo,dik za odkaz jsem to klasicky nedočet do konce. 

-
- Klubové ID: 3633
Univerzální katy nefungují pořádně na ničem, kam sme je kdy dávali (asi 4ks, pak už nikdy). Věčně malá účinnost katalizatoru s rozsvěcenou kontrolkou motoru. Jako bonus i mizerná výdrž, brzo vyrezne a rozpadne se. Proto se vždycky směju, když někdo dělá pokusy s polskejma náhradama dpf, když neumí vyrobit ani normálně funkční kat.