Prostě vkus má každej jinej, to beru. Ale objektivně prostě ten bílo/černej interiér působí naživo hrozně studeně. Osobně bych radši celočernej interiér, než tohle (to už je ten subjektivní pohled na věc).
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zna ji nekdo?
-
TANN3R
- Klubové ID: 3633
Re: Zna ji nekdo?
Těžko, já mám rád i naftu
Prostě vkus má každej jinej, to beru. Ale objektivně prostě ten bílo/černej interiér působí naživo hrozně studeně. Osobně bych radši celočernej interiér, než tohle (to už je ten subjektivní pohled na věc).
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Je jasný že jsou i hezčí barvy v interieru, ale jako na český trh je to celkem nevídaná kombinace. Mě by stačila ke spokojenosti ta obšitá černá palubka.
Celkem by mě zajímal ten nevídaný tech.stav a těch.110k km kdyby na to kouknul Jarax, Tann3er nebo nedej bože Snejk, ale třeba jí zná když je to Pražský auto.
Celkem by mě zajímal ten nevídaný tech.stav a těch.110k km kdyby na to kouknul Jarax, Tann3er nebo nedej bože Snejk, ale třeba jí zná když je to Pražský auto.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
TANN3R
Je fakt, že z fotek vypadá hezky a čas od času se prostě nějaká výhodná koupě u nás objeví, když chce někdo rychle prodat. Přecejen, tyhle auta mají obecně delší čas prodeje. Třeba napíše někdo, kdo to auto zná..
- Sweden
- Klubové ID: 2669
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
TANN3R
Nádhera. Ale s Áčkama je to složity, tam ti po telefonu zásadně vin (ani posledních sedm znaků) neřeknou.
Jinak sranda, jak M5ky se dostali díky celkové poruchovosti cenou už dost nízko, ale M6 tohle asi už nikdy nepostihne. I vybydlené kusy stojí ranec
Jinak sranda, jak M5ky se dostali díky celkové poruchovosti cenou už dost nízko, ale M6 tohle asi už nikdy nepostihne. I vybydlené kusy stojí ranec
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Bílo černé interiéry se mi vždycky líbily a to mám teda do doktora hodně daleko
Pravda na fotkách v tom inzerátu to vypadá trochu zvláštně ... možná by ta kůže chtěla vyčistit
Pravda na fotkách v tom inzerátu to vypadá trochu zvláštně ... možná by ta kůže chtěla vyčistit
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down
Calming machine

-
TANN3R
Určitě alespoň rád chodíš k zubaři, přiznej se 
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Strašně
a proto chodím na prohlídky tak "disciplinovaně" 
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down
Calming machine

https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list - má to smysl nebo to bude na autě znát? Je mi jasný že bude pobouchané, zašlé atp., ale spíše mi jde o technický stav, co snese motor? výbava? atd.?
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
se na to jet podívat a uvidíš. když to bude pěkný a bude ti to vyhovovat, tak si vem mechanika at ti shlídne motor, hodně se dá poznat z diagnostiky když víš co má mít jaké hodnoty, hlavně pak ze stavu VVT atd.
ale počítej že do budoucna bude šestka s půl mičem natočeným dost neprodejný artikl,
otázka v jakym stavu bude taky převodovka, spíš teda mechanika než robot.
obdivuju člověka co najel v 6er 50k ročně.
ale počítej že do budoucna bude šestka s půl mičem natočeným dost neprodejný artikl,
otázka v jakym stavu bude taky převodovka, spíš teda mechanika než robot.
obdivuju člověka co najel v 6er 50k ročně.
Já mu spíše závidím 
Půl milionu na 5W 30, to je motor!
Jinak dle stavu by to zkušený český bazarník Monte Kárlo prodal za 280 tis, najeto 190 po prvním majiteli důchodci ze SRN..
Uz je prodana? 
Řeším výfuk na 650. Nějaké osvědčené doporučení zadních tlumičů? Cena kolem 15?
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
určitě bych šel do klapek, at máš možnost s autem ještě cestovat aniž by tě bolela hlava.
Ahoj ja jsem si delal klapky vyjde to levnejinjak nejake tlumize a jak rikal jaraxi muzes to kdykolik zapnout i vypnout. Taky ukazka mije ukazka. https://youtu.be/ryaqXfqHXdg540david píše:Řeším výfuk na 650. Nějaké osvědčené doporučení zadních tlumičů? Cena kolem 15?
Toho si docílil nějakým přemostěním (klapkou) před tlumičem? Můžeš hodit odkaz na díly co si použil?
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší je klapka přímo dovnitř tlumiče
Ale u 6er to moc nejdeJaraX píše:nejlepší je klapka přímo dovnitř tlumiče
Ahoj klapka je pred tlumicema a okaz na dily nemam uz jsem je mel dlouho doma.muzu ti poslat na mesenger nebo na mail.Hoody4 píše:Toho si docílil nějakým přemostěním (klapkou) před tlumičem? Můžeš hodit odkaz na díly co si použil?