laiku neblázni, todle nedělaj žádní plynaři s tím se serem jen my.
Ani nemluv. Jsem pyšný na svého mechanika i na své auto v rámci finančních možností.kawaman píše:Ještě, že máme toho Jaraxe a je ochoten se s náma srát
Opatrně, nejblíž máš JaraXeTANN3R píše:Co znám plynaře v okolí, tak bych po nich sundávat sání fakt nechtěl. To už by nikdy nejelo
JJ urcite muzes. Tak budu min. fungovat jako odstrasujici prikladJaraX píše:a co myslíš že ti řeknou?
"nakonec se na to musel přijet podívat ten odborník na sedmičky co taky montuje plyn a líp jak my, dává větší nádrže, lepší tankování, má to líp udělaný, nic nejde vidět atd"
tak to uhrali na nějakyho kolegu a bylo.
já se tam pak nasral a jel dom když mi řekli že přepínač do kastlíku spolujezdce
remaxik by mi jako odměnu že jsem mu mohl udělat fotky té přestavby a dat je sem na klub, rad bych aby lidi zde měli porovnání.
btw co ocenuju že ti mechanici i když jsem si vše vykompenzoval s vedením, tak sáhli do vlastní kapsy a dali mi litr. to fakt ocenuju. ono to je těžký, já bych plyn do škodovky tak neuměl namontovat dobře když na to nemam schemata atd. už vidím moje mechaniky jak když něco zkurví tak něco platí ze svýho i když nemusí
Jarax není zrovna standartní plynař. Spíš servis, kde i montují plyn. A jak psal Jarax, prostě stejně tak, jako nemůžeš servisovat na 100% všechny značky a modely, nemůžeš ani udělat top plyn v autě, které neznáš. Když dáš plynaři auto na zástavbu, ani nemá potřebnou diagnostiku na konkrétní auto, takže často se plyn montuje i do auta, ktery má problém..laik píše:Opatrně, nejblíž máš JaraXeTANN3R píše:Co znám plynaře v okolí, tak bych po nich sundávat sání fakt nechtěl. To už by nikdy nejelo
co budete dělat až se vám na to vyseru?laik píše:Ani nemluv. Jsem pyšný na svého mechanika i na své auto v rámci finančních možností.kawaman píše:Ještě, že máme toho Jaraxe a je ochoten se s náma srát
A nikdy nezapomenu, jak jsem ho potkal poprvé. To jsem ještě netušil, že nějaké bafo budu vlastnit.
To je klučina, kterému absolutně důvěřuji (i tak musím
) který když řekne, že je potřeba vyměnit knoflík u rádia, tak se stane. Je jich jako šafránu.
![]()
Jinak jsem poznal několik klubáků osobně a super chlapi. Jako nezúčastněný (náhodný spolujezdec) u jednoho až v obýváku u výborné buchty s kávičkou.
to je pravda, kdybych montoval škodovku, tak by to taky asi nic moc nebylo. ti plynaři to maj těžký, musí si poradit se všema značkama, dělají plyn na autě na který nemají schémata, tak co jim neřekne jarax, si musí propípat, odzkoušet. my jsme ve výhodě, jelikož děláme jednu značku na kterou máme vše.TANN3R píše:Jarax není zrovna standartní plynař. Spíš servis, kde i montují plyn. A jak psal Jarax, prostě stejně tak, jako nemůžeš servisovat na 100% všechny značky a modely, nemůžeš ani udělat top plyn v autě, které neznáš. Když dáš plynaři auto na zástavbu, ani nemá potřebnou diagnostiku na konkrétní auto, takže často se plyn montuje i do auta, ktery má problém..laik píše:Opatrně, nejblíž máš JaraXeTANN3R píše:Co znám plynaře v okolí, tak bych po nich sundávat sání fakt nechtěl. To už by nikdy nejelo