Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e65 740i - nelze nastartovat po namontování plynu

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
laik

Re: e65 740i - nelze nastartovat po namontování plynu

#21 Příspěvek od laik »

S tou ušetřenou tisícovkou se tedy omlouvám, ale o to horší, jestli tě skásli za dospěláckou cenu.
Tady na foru by ti určitě poradili, kam nejezdit. Mladýmu na 750 svítí ponorka, když jede na plyn a při určité zátěži mu občas vynechá. Tomu jsem nechtěl dopustit.
Neříkám jen JaraX to umí, ale po recenzích jsem měl jasno a jsem nadšený.
Jestli tvůj nástavbář dělá běžně BMW a zrovna měl smůlu???
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od JaraX »

remaxik, zajímavá teorie, já to mam přesně naopak, z praxe jsem vyučeněj že pokud hledám nějakej servis, službu, cokoliv, hledám ideálně co nejmenšího soukromníka, ten totiž hledí obvykle na svoje jméno, klučina co mu tatík dává auto tak je celkem důslednej a sám to říkal "jednou to udělám špatně a ty už sem nepojedeš" a naopak když si dal tatík auto do Forda na výměnu spojky, druhej den zůstal viset protože nešlo řadit a ve Fordu mu tvrdili že to s tím nemá nic společnýho :D :D a takových situací bylo mraky a je to jednoduchý, pokud jde klučina do práce odpracovat si svých 8 hodin, tak ho absolutně nezajímá kolik toho stihne nebo jak dobře to udělá. nedávno jsem poslal kolegu na geošku, bylo kolem poledne, oni to udělali ale volant na křivo, tak se vrátil zpátky a říká že se to musí spravit že je volant na křívo a ten klučina tam mu říká "no však v klidu, do 17hod času dost" tím chtěl říct že mu je to uplně ukradený, že klidně tu geošku bude dělat celej den a v 17 hod jde dom a víc ho nezajímá.

takže i když kupuju pc komponenty, tak od dvou kluků co mají spolu malej obchůdek, ale poradí, rozumí tomu, řeknou ti že má chybu v konfiguraci atd. né jak když jsem byl minule v TS bohemii a když jsem chtěl 305m UTP kabel tak mi řekl že mi prodá několik patch kabelů se spojkama :D

je ta blbá vlastnost co tady zůstala po komunistech že do práce se chodí jen pro prachy, ideálně ještě pak nějakej materiál ale odvést tam kvalitně odvedenou práci to už je horší.
ten borec co ti to montoval, tak je mu to uplně ukradený že to auto nejede a celkem pro to nic nedělá, ještě že jsou tam i schopní lidi, ale BMW tam samozřejmě nikdo nerozumí.

BTW a to jak budeš mít velkou nádrž, nebo jaký budeš mít tankování, jak to bude u motoru udělaný atd, to už tě nezajímalo?
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

#23 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

remaxik: to nemůžu číst bych mu ukopnul hlavu se svejma 110 kilama, kurva tohle není možný, tohle co říkáš v životě nedělali žádnou V8. Jediný co na mojím autě funguje je LPG vše ostatní je v prdeli ale vím, že klučina co mě dělal LPG, tak prostě měl za sebou spousty V8, V10 i FSI, za jednen den ted o víkendu mě dal nový vstřiky a novej reduktor na X5 V8 uáááá, konečně nevím, že tam je plyn a na 150Kkm pokoj, tak jsem byl klidněj, ale tohle tvl to ne, kop prásk, dneska!!! jinak si skončil....... Hombre

PS: celkem rád bych věděl co to je za firmu, že je tak velká, OBROVSKÁ a jsou z E65 totálně v prdel....
laik

#24 Příspěvek od laik »

Renocar to asi nebude.
Mě vlastně LPG taky dělal klučina v garáži :D .Taky uáááá. Že Jardo. Nevíš o tom něco?
Naposledy upravil(a) laik dne stř 29.11.2017 22:26, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od JaraX »

tak já to prozradím, je to přímo v HLpropanu, dělali mraky různých aut, různé V8, V12, atd.
ale prostě technik co asi spěchal dom z práce udělal chybu :D jenže tam se s tím nikdo 6 dní srát nebude, honem to namontovat a další auto. i když jsou dobří.
nejde to srovnávat s tím že zrovna sedím s ženou u TV a sledujem Pergnerku u borca s totálně zahnojenou kuchyní a já sedím na gauči na klíně mám LPG kabeláž a chystám si kabely na další LPG montáž :D
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Laiku, jenže ty jsi dostal to nejlepší, což mě irituje a je to nefér vůči nám ostatním, že :)
laik

#27 Příspěvek od laik »

:banan: A to je dobře nebo špatně? :D
Sem netušil, že mám tak dobrou ořechovku :lol:
I ta 92l nádrž asi bude raritka. Údajně montoval první, bo 88 nebyla, a dušoval se ře taky poslední. Jo jsem haluzář.
remaxik

#28 Příspěvek od remaxik »

Těch uhlu pohledu je několik, riidl jsem se tim, ze jsem hledal zavedenou firmu atd.Ted uz vidim, ze jsem asi udělal chybu..jenze po bitvě je kazdy general :( Ted jsem v situaci, ze auto tam stoji skoro dva tydny a nikdo neví co s tim. Bohužel mam ted tolik práce, ze nemám cas jim stat za zadkem. Mechanik mi ještě oznámil ze sef dilny k poslednimu Listopadu končí a je mu to uz u prdele. Auto mam mesic a z toho 14 dni tvrdne tam... opravdu nevim co mam ted delat :(
laik

#29 Příspěvek od laik »

....generál. No vidím, že jsi o 4 měsíce služebně mladší :D a je velká škoda, že víc nečteš. Kluci tady by ti poradili i podle bydliště
Tolik tu je o tom napsanýho. V životě bych moje BMW nedal ani do Renocaru,(jo 1x svolávačka na bag ;) ),ale tomu kdo dělá vyloženě BMW a ještě bych se tady ujistil, jestli ano.
Je tu i topic o LPG. Na sevis sice jedu otáčku 300 km, ale na jistotu.
Držím palce a příště asi takový kopanec neuděláš.
EDIT: také tu byl jeden, co měl půl roku auto na podválu v servisu.Rozdělaný. Už nevím, kdo to byl a jak vůbec dopadl.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od JaraX »

opraveno
remaxik

#31 Příspěvek od remaxik »

Ted.mi.volali. Tos tam musel ooravdu prijet ty?? Polde.toho co.mi říkali.v telefonu tak.to.znelo jako.banalita? Nebo me fabulovali??
zzeli

#32 Příspěvek od zzeli »

Zvlastni, Jarax napise na forum "opraveno" a v servisech zacnou startovat rozbity sedmy :D Jestli nekdo nedoplni nejake detaily, tak si budu myslet, ze svet zacina byt nekauzalni.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

Mam se vyfotit u tvyho auta?
remaxik

#34 Příspěvek od remaxik »

To opravdu nemusíš :D Ja jen ze mi tvrdil, že si pozvali kolegu z jine pobocky - ory se vyzna v BMW a ještě mi vítězoslavně oznamili ze to nemusím platit :)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#35 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tak jestli ti jako omluvu řekli, že nemusíš platit montáž LPG tak to je ok, v opačném případě je to trochu drzost a průser.
laik

#36 Příspěvek od laik »

Už se začínám opakovat, ale je to k :savle:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JaraX »

remaxik píše:Jinak bych rad podotknul ze jsem nebyviral podle ceny a nejedná se o zadnou stodolu...dik
a nakonec ten z té stodoly to musel jet vyřešit :D
dogeatdog

#38 Příspěvek od dogeatdog »

remaxik píše:To opravdu nemusíš :D Ja jen ze mi tvrdil, že si pozvali kolegu z jine pobocky - ory se vyzna v BMW a ještě mi vítězoslavně oznamili ze to nemusím platit :)
Tohle mi rict do telefonu s vedomim, ze Jarax se tam jel podivat protoze jsi to s nim rozebiral tady na foru, tak pro to auto musi manzelka protoze bych se neudrzel a tomu servisakovi bych vyrval diru do hlavy.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od JaraX »

a co myslíš že ti řeknou?

"nakonec se na to musel přijet podívat ten odborník na sedmičky co taky montuje plyn a líp jak my, dává větší nádrže, lepší tankování, má to líp udělaný, nic nejde vidět atd"
tak to uhrali na nějakyho kolegu a bylo.
já se tam pak nasral a jel dom když mi řekli že přepínač do kastlíku spolujezdce :)
remaxik by mi jako odměnu že jsem mu mohl udělat fotky té přestavby a dat je sem na klub, rad bych aby lidi zde měli porovnání.
btw co ocenuju že ti mechanici i když jsem si vše vykompenzoval s vedením, tak sáhli do vlastní kapsy a dali mi litr. to fakt ocenuju. ono to je těžký, já bych plyn do škodovky tak neuměl namontovat dobře když na to nemam schemata atd. už vidím moje mechaniky jak když něco zkurví tak něco platí ze svýho i když nemusí
laik

#40 Příspěvek od laik »

A vyndali alespoň sání, když vrtali?
Odpovědět