Chtěl jsem se zeptat zda někdo nevíte zda má tato firma zastoupení i v ČR či v okolních zemích.
Jde mi třeba o JB4 a nějaké další jejich věcičky z nabídky.
Díky za info.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Burger Motorsports
- pavproch
Re: Burger Motorsports
Koupil sem u nich (přímo) PowerBox (mám ho v 3er N53), platba paypalem, doručení za pár dní ČPoštou, akorát bylo třeba doplatit clo a DPH. Moje zkušenost (pravda, ze září 2014) je, že není čeho se bát.
No asi to tak udělám, co jsem se díval tak jsem našel u nás pouze že JB4 nabízí Schmiedmann ale za cenu co to prodávají u nás, mám jednotku i s ostatními věcmi přímo z Burger Motorsports. Prosím tě kolik tě vyšlo to clo?
- pavproch
Taxem kecal, už sem to našel...
pavproch píše:už sem to tu myslím psal, sem PBX objednal na firmu (přímo z U.S. of A.) , poslali to poštou, já na celnici (Pošta 120, Pha) přiznal skutečnou cenu (279+50 USD) a vyměřili mi akorát 700 kaček za proclení, DPH i clo nula
Tak to byla dobrá cena za to clo. Tak díky za info asi to udělám taky tak, prostě to objednám přímo od Burger Motorsports a bude to nejlepší a asi i nejlevnější cesta.
Díky moc za info
Díky moc za info
- pavproch
Kdyby měl někdo z uživatelů N53 (přidušených EURo5, tj. s nevalnými reakcemi na plynový pedál v nízkých až středních otáčkách), tak ho mám na prodej. Demontováno z n53B30, mně to fungovalo. Opravdu to velmi zlepší reakce auta na práci s plynem (volnoběh až střední otáčky), jestli to přidává nějaké koně je ale nerozpoznatelné.
Pořizovací cena viz výše, nabídněte.
Prvotní kontakt tady skrz SZ.
Pořizovací cena viz výše, nabídněte.
Prvotní kontakt tady skrz SZ.
-
- Klubové ID: 3131
Ahoj,
keby si mal zajem mam na prodej novu catch can od burgeru.
http://www.burgertuning.com/BMW_335_oil_catch_can.html
keby si mal zajem mam na prodej novu catch can od burgeru.
http://www.burgertuning.com/BMW_335_oil_catch_can.html