Nemyslel jsem si, že je možný tak perfektně zrepasovat světla, to co jsem ale dostal mě vykouzluje úsměv na rtu.
Moje světla byla prakticky mrtvá už nesvítila ani 1m před auto. V reálu výbojky byly prakticky fuč, to jsem ale nevěděl.
Nyní po přestavbě jsou světla užásná svítí asi tak 3x - 4X dál než světla normálních aut. Pozor, za celou cestu 200 km zpět domů na mě nikdo ani nebliknul.
Teď vlastně používat potkávací světla je to stejný jako používat mlhovky a dálky, akorát, že ted to obstarají nové projektory

K tomu jsem dostal bixenony

A jako poslední bonus jsme dostal denní svícení, které svítí, jako normláním autům světla

Práce odovdená dokonale vše čisté nikde nic co by kazilo dojem. Světla jsou vyleštěná i zevnitř a na to jsem čuměl, nevěřil jsem jim, že jsou vyleštěná celou dobu jsme si myslel, že si ze mě dělají srandu a jsou to nové plexi

Za mě palec nahoru a kdo má X5 (né jenom) jen můžu vřele doporučit rychlost, kvalita = perfketní výsledek. Cena je za mě za viditelný výseldek více než přijatelná
Takže človek dostal
- nové projektory
- Bixenoy
- denní svícení kroužky (při xenonech se ztlumí, na polohu 0 svítí jen kroužky zadek ne)
- vyleštěné plexi u světel
- oprava světlometů
@ Laiku to musíš mít, ty by jsi to ocenil

Snejku to se ti povedlo, teď ještě ta druhá část

Takto svítí jen kroužky