Neshání někdo 550i, jedna je v Praze. Příjde mi to trošku podezřelé, facelift s takovým nájezdem je většinou za 450k a víc. Volal jsem, ale už podle jména bylo jasný, že to bude těžký se domluvit. Rozuměl jsem tak každý třetí slovo, a samozřejmě je všechno top stav
Ta bouračka prý nebyla nic velkého a bylo to opravený v autorizáku. Výbava nic moc, ale dynamic drive a logic to má.
Na tuhle jsem se byl před dvěma lety podívat, když sem sháněl 5er V8. Tehdy ještě český majitel a chtěl za ní 400k. Někde bych našel ještě výpis z cebie, kde byly opravy za poslední dva roky v řádech tisíc eur (ok proč ne, opravy tukanců nejsou zadarmo), nicméně mě odradila poslední oprava v hodnotě cca 22 000 €, kterou nebyl majitel schopen vysvětlit a poté už ani nebral telefon
Jinak auto vypadalo hezky, při zkušební jízdě sem žádný problém neodhalil.. Nicméně jsem v té době neměl moc zkušeností na to abych na něco přišel
podla bmw serveru bolo auto v bmw na klasicky servis 26.7.2012 a malo vtedy 54629km.
Nema az taku spatnu vybavu - dynamic drive, m-sport-suspension, usb-audio-interface, komfortny vstup, universal remote control, adaptivne svetla, tempomat s brzdenim, komfort sedacky, Top Hifi......
Tie vyhrevy sedaciek nema kvoli fakku, ze je to Hot Climate Version, cize pre krajiny s inym podnebim ako je u nas, takze tam by im vyhrev bol asi na dve veci.....
jedna 550i je v Dánsku, blbá barva ale dobrá výbava a vyšší nájezd https://suchen.mobile.de/auto-inserat/b ... n=parkItem
Zaujala mě ta hudba - 752 INDIVIDUAL AUDIO. Někde jsem četl, že je to ještě lepší než logic, snad 16 reproduktorů a bylo to 2x dražší,
proč to ale nedávali do e65?