Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
x6 zkušenosti
- Don
Re: x6 zkušenosti
Ne to se jmenuje "zkracovani zivotniho cyklu"
Je to naprosto "normalni" pro vsechny vyrobce cehokoliv. Zapadnim obyvatelum to moc vadit nemusi. U nas je to horsi, tady si lide nemuzou dovolit kazde dva roky nove auto.

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Stepan1 píše:Sweden: Vykašli se na to, počkej až dostavíš barák. Bude to stát víc než si myslíš a pokud nebudeš mít prachy (ale za to X6) budeš škudlit, ať už na kvalitě nebo na vybavení interiéru. A barák máš na celej život, bude tě to pak srát. Nehledě na to, že X6 je objektivně vážně plečka, vzhledem k věku už to není ani masírka a když si chceš udělat radost (čemuž rozumím) tak si radši pořiď něco hezkého do baráku a X6 počká, aspoň zatím padnou na ceně.
Ještě jsem měl rozepsanej jeden odstavec na téma "nafta je pro prvního kupujícího, že na to fandové nemají není problém BMW ani zákazníků, tak furt nebrečte", ale pak jsem to radši smazal
Z části máš určitě pravdu, ty finance je věc spíše vedlejší, ono je to taky o tom že začínám být senilní fotr

O tom jestli je X6 masírka nebo ne jsem ani nepřemýšlel, pro někoho asi jo, pro mě je to zajímavý auto, takový přerostlé grandcoupé.
Několik M57 jsem už měl, takže vím do čeho bych šel a jsem si toho plně vědom a nějak moc mě to neznervózňuje, krom odcházejících rozvodů jsem prakticky klidný

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
A co nějaké F 6er GC? Koukal jsem na tipcars, 640d se pohybují v rozumné cenové hladině. A moc už asi nespadnou, vzhledem k tomu že nástupce je hnusnej jak prdel
to je lepší si koupit Fkovou sedmu, nebo ta se taky nelíbí?
X6 nebo nic pánové (leda tak možná vymazlenou e70 4.8i nebo e65 750i ( ne jezevčíka )
), vším ostatním opovrhuji 

Pracanta jak jsi jej popsal, že mu nedáš vydechnout, vidím právě v E65 750i.
Měla by se nejméně srát a to je důležitý pro každodenní potřebu. Sice to není exot jako X6....nakonec by jsi z X6 udělal mazla a bylo by po pracantovi
Měla by se nejméně srát a to je důležitý pro každodenní potřebu. Sice to není exot jako X6....nakonec by jsi z X6 udělal mazla a bylo by po pracantovi

Nene kluci, už mě nebaví ten věčný strach najet pár km navíc protože bych to mohl více opotřebit, už mě nebaví se koukat na předpověď počasí když vím že druhý den se chci projet, už mě nebaví skřípat zuby když vezmu díru nebo když v půlce tripu začne chcát, už se nechci nervovat když malá drobí rohlík, už nechci prudit když ženská vleze dovnitř bez oklepání bot .... už fakt nechci

Jestli jses takovej cimprlich na auta jak se jevis, tak te ty drobky v aute nebo spinavy boty budou srat i kdybys jezdil multikarou
Tohle je proste natura, neznam cloveka kterej si jedno auto mazli a druhy mel zeblity. A x6 pocitove takovej pracant neni, umim si predstavit to mit vymazleny do bezvedomi. Nota bene jestli ji chces v nalozi, bordel v tom aute proste nedas, priznej si to.

Tohle je proste natura, neznam cloveka kterej si jedno auto mazli a druhy mel zeblity. A x6 pocitove takovej pracant neni, umim si predstavit to mit vymazleny do bezvedomi. Nota bene jestli ji chces v nalozi, bordel v tom aute proste nedas, priznej si to.
Jako jo, jsem tak trochu podivně uchylnej na podobný věci a vím že auto v hnoji mít nedokážu, nemáme ani jedno takové auto doma na které bych kašlal, prostě vše má svůj řád, někde je ten řád malinko jiný a je tam malinko méně kultury než třeba u 6er nebo 4.8is, ale pořád tam ta kultůra je, jenom to prostě není BMW tak to tak neřeším, možná to bude právě tou značkou auta
Ale třeba pro 6er mám speciální grif jak nasedat/vysedat abych neopotřeboval bočnici sportovních sedaček, speciální grif jak zavírat dveře aniž bych umatlal sklo nebo lak. Věřím že tyhle věci bych u X6 neřešil, když teda pominu ten bordel který bych fakt nesnesl ani v té multikrávě

Ale třeba pro 6er mám speciální grif jak nasedat/vysedat abych neopotřeboval bočnici sportovních sedaček, speciální grif jak zavírat dveře aniž bych umatlal sklo nebo lak. Věřím že tyhle věci bych u X6 neřešil, když teda pominu ten bordel který bych fakt nesnesl ani v té multikrávě

Taakže, nejde o zkušenost s X6, ale jelikož jsem tohle vlákno sám založil můžu si tady psát co chci
, dnes jsem si dal trip 150km s 6er, před tím asi 3-4týdny půst, jak jsem sednul, otočil klíčem, rozjel měl jsem husinu, byl jsem šťastný, byl jsem opět šťastný, celou cestu jsem si užíval, zvuk, zátah, meziplyny, sport režim, nejlepší podvozek který jsem kdy zažil, L7 mi dodávala skvělý pocit a díky mé oblíbené hudbě jsem se cítil opravdu šťastně, ambient vnitřní osvětlení mi dodával skvělý pocit útulnosti, pohledy lidí které jsem míjel mi dodával pocit, že 6er je opravdu auto které má ještě nějaké charisma, je ojedinělé a ve všech pohledech i když už má svá léta, ale pokud je v téměř dokonalém stavu je to jako celek skvělé jak pro oko tak pro svezení. Celou cestu jsem byl přesvědčen, že tohle prostě nemůžu pustit z domu, tohle prostě nejde, kde něco podobného budu za pár let hledat, najdu vlastně někdy něco tak skvělého, budu si to moci dovolit, bude to v takovém stavu nebo budu zase x let dohánět mouchy?! Klasická V8 atmosféra, v čem ji za pár let seženu, bude motor podobně spolehlivý a svým průběhem výkonu tak skvělý jako N62 který si člověk může užívat aniž by ho svléknul z kůže?! Fakt nevím co bych za pár let mohl pořídit a zda si to vůbec budu moci dovolit.
Dorazil jsem domu, a jako největší nešťastník jsem si pustil svojí oblíbenou hudbu a začal hledat pravdu na dně láhve, a to co jsem objevil je právě to co jsem se Vám o pár řádků výše snažil sdělit, vím, moc jsem toho neřekl, ale věřím, že taktéž snad procitnete a pochopíte. Koupí něčeho čemu se říká X6 bych nedosáhl téměř ničeho, radost, sny, a opravdové fanouškovství kolem BMW by bylo z poloviny ztraceno, auty žiju, mám je téměř jako své nejlepší němé kamarády kteří ale dokážou občas vykouzlit větší úsměv na tváři je ty co mluví. Pro auta žiju a žít budu dál díky opravdovým autům mezi které 6er rozhodně patří, X6 byly, jsou a budou, tím jsem si jisto jistý, 6er bude jednoho dne exot, společně s dalšími velkoobjemy, ta doba není zase tak moc daleko, věřme, že to se svými ještě opravdovými auty přežijeme co nejdéle.
Takže to jenom ve zkratce co se pocitů týče, musel jsem to vyfiltrovat, manželka už to nehodlá poslouchat, ale zase je dobrá v tom že mě v mém snění podporuje a dalo by se říci, že mi i fandí, za což si jí moc vážím. Dopiji láhev a půjdu plánovat budoucnost se mojí vysněnou 6er, hezký večer Vám přeji přátelé

Dorazil jsem domu, a jako největší nešťastník jsem si pustil svojí oblíbenou hudbu a začal hledat pravdu na dně láhve, a to co jsem objevil je právě to co jsem se Vám o pár řádků výše snažil sdělit, vím, moc jsem toho neřekl, ale věřím, že taktéž snad procitnete a pochopíte. Koupí něčeho čemu se říká X6 bych nedosáhl téměř ničeho, radost, sny, a opravdové fanouškovství kolem BMW by bylo z poloviny ztraceno, auty žiju, mám je téměř jako své nejlepší němé kamarády kteří ale dokážou občas vykouzlit větší úsměv na tváři je ty co mluví. Pro auta žiju a žít budu dál díky opravdovým autům mezi které 6er rozhodně patří, X6 byly, jsou a budou, tím jsem si jisto jistý, 6er bude jednoho dne exot, společně s dalšími velkoobjemy, ta doba není zase tak moc daleko, věřme, že to se svými ještě opravdovými auty přežijeme co nejdéle.
Takže to jenom ve zkratce co se pocitů týče, musel jsem to vyfiltrovat, manželka už to nehodlá poslouchat, ale zase je dobrá v tom že mě v mém snění podporuje a dalo by se říci, že mi i fandí, za což si jí moc vážím. Dopiji láhev a půjdu plánovat budoucnost se mojí vysněnou 6er, hezký večer Vám přeji přátelé

Já myslím, že je nás tady s takovými pocity hodně. Někdy si naschvál nekoupím cigára, abych si pak pro ně mohl zajet. Hlavně v létě a nejlépe až na druhou benzinu. To su taky pacient

Chlapi, no není to krásný?

Díky kamarádi, doufám, že se někdy někde potkáme osobně, hrozně rád bych potkal podobné blázny jako jsem já.

konečně něco rozumnýho 
6er je poruchový krám, ale to co nabízí už dnes žádné jíné auto nenabídne.
ledacos hraje líp, ledacos má lepší sedačky, ale nic se tak nechová.

6er je poruchový krám, ale to co nabízí už dnes žádné jíné auto nenabídne.
ledacos hraje líp, ledacos má lepší sedačky, ale nic se tak nechová.
A nebude to hlavne tou lahvinkou?
ja taky kdyz vytahnu svou ulezenou lahvinku diplomatica tak je ten svet hezci
Ale je pravda ze v Plzni potkavam jednu 650i a ac v ni nejedu tak je to fakt pekny auto

Ale je pravda ze v Plzni potkavam jednu 650i a ac v ni nejedu tak je to fakt pekny auto
Mnoo
, rano když jsem procitnul a podival se z okna na ten hnus tak jsem si říkal ze jsem blbec, no a tak jsem vzal klíče a najel jsem poslední kilometry roku 2017 a definitivně se přesvědčil ze 6er zůstává doma. Pánové kdo mě nezná nepochopí, alkoholu se pomalu ani nedotknu bo mám pak blbé stavy
, ale tady to byl pomocník.
Nicméně x6 nijak neshazuju, je to skvělý auto, ale ne na úkor 6er

Nicméně x6 nijak neshazuju, je to skvělý auto, ale ne na úkor 6er

Sweden> to se strasne hezky cetlo, jsem docela rad ze nejsem jedinej exot
Mel jsem neco HODNE podobnyho ted, jednu skvelou motorku na asfalt doma, druhym endurem jsem si udelal obrovskou radost a furt jsem si rikal ze je to trochu overkill, mit spickove supermoto i spickove enduro najednou a ze supermoto prodam... asi mesic dva to ve me hlodalo az mi moje pani rekla "mas to co jsi vzdycky chtel, nic neprodavej" a mela sakra recht, proste si plnim sny, v garazi mam moji kombinaci snu a jsem nadsenej cokoli ridim
Pokud neco chyti za srdce a fakt to umi namalovat usmev na ksichte tak je strasna hloupost to dat pryc pokud nemusis, zivot ma byt o radosti a ne jen o racionalnim uvazovani, to bych jezdil Sharanem a muj vlhky sen by byl superb kombi
Mam radost ze mas radost
protoze te uuuuplne chapu

Mel jsem neco HODNE podobnyho ted, jednu skvelou motorku na asfalt doma, druhym endurem jsem si udelal obrovskou radost a furt jsem si rikal ze je to trochu overkill, mit spickove supermoto i spickove enduro najednou a ze supermoto prodam... asi mesic dva to ve me hlodalo az mi moje pani rekla "mas to co jsi vzdycky chtel, nic neprodavej" a mela sakra recht, proste si plnim sny, v garazi mam moji kombinaci snu a jsem nadsenej cokoli ridim

Pokud neco chyti za srdce a fakt to umi namalovat usmev na ksichte tak je strasna hloupost to dat pryc pokud nemusis, zivot ma byt o radosti a ne jen o racionalnim uvazovani, to bych jezdil Sharanem a muj vlhky sen by byl superb kombi
Mam radost ze mas radost

Odvolej toSweden píše: Nicméně x6 nijak neshazuju, je to skvělý auto

Moc nepřispívám, jen sleduji. Ale myslím, že jsi došel ke správnému názoru. Jen tak dál chlape.