ale jak víš že nemá měněný motor?
většině vydrží motor 50-150k, a když ti někdo napíše od inzeratu, motor byl 4x měněný, tak si to nikdo nekoupí.
mraky lidí maji zažité že 750i je držák motor co nic nechce, ptal jsem se několika majitelů N63 a malo kdo z nich opravdu víc co má.
Tomu bych i veril, ze to ani nevedeli, kdyz to kupovali. Lidi co kupujou tyhle auta za ty penize, ani neresi, jak je to technicky udelany. Proste prijedou, zaplati a odjedou, az pak nadavaj, co je to za srace. Jak psal Snejk, kouka se na to pekne, ale je to srac.
Tahle je od jednoho člena z fb klubu a je fakt technicky top. Motor vymeneny za novy, najeto cca 25k km. Má i par m5 a je fakt fanda bmw. Ale i tak bych si to asi nekoupil
laik píše:Tak to mám výhodu. Mě se nelíbí žádná nová auta, hlavně extravagantní frantíci apod. V tomto jsem hodně konzervativní - že bych měl předky v Anglii?
v čem je problém já myslel, že motory 745, 750 jsou konstrukčně stejné a liší se jen 760 přímým vstřikem a počtem válců.
Zítra zase vyrážím na jedno eSko a jedno Éčko to bude zase masakr.
To si pleteš generace. U e65 je 735i/745i a 740i/750i téměř totožný motor N62, atmosféra bez přímého vstřiku. U Fka už je 750i V8 jen N63, tj. turbo přímovstřik s hromadou problémů. 740i používá naopak vcelku spolehlivou R6, i to má dostatek výkonu a super spotřebu, jen se prostě ten "malej" motor moc do 7er nehodí.