Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Svetla E66

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Svetla E66

#1 Příspěvek od Jaris330D »

Potreboval bych radu ohledne mlzicich se svetel. Svetla byly z duvodu netesnosti a mlzeni na pretesneni u Caknakise. Myslel jsem, ze bude problem vyresen, ale po vcerejsi jizde v desti se opet zamlzili. Tesnost sice testovali, nevim jakym zpusobem, ale zase se mlzi. Myslim si, ze to neni dobre. Co byste poradili, ohledne vyreseni. Dat tam silikagel? Diky
Misanek

Re: Svetla E66

#2 Příspěvek od Misanek »

Já bych asi poradil zajet zpátky za Caknakisem ať to dá dohromady, když už jsi mu za to zaplatil, ne?
Jaris330D

#3 Příspěvek od Jaris330D »

No, kdyz jsem tam byl, tak mne tvrdil, ze je to bezna vec, ze se mlzej svetla. Ze jemu se taky u Fka mlzej. Ale ja si myslim, ze by se mlzit nemely. Zkusim mu pak napsat.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

#4 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jaris, to me trochu zrazujes od jeho sluzeb. Ted resim x5 svetla uplne mrtvy a rikal sem si ze u e65 bych dam dal ty krouzky ele od Falcona, pac to ma denni modul. Jinak me se teda svetla nemlzi, to jen pro info. Jen kdyz mrzne tak c5 je na tom na jednom svetle hur.
Jaris330D

#5 Příspěvek od Jaris330D »

No nevim, kde bude chyba. Musim na to poradne kouknout.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#6 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

A proč na to budeš koukat ty? Ta úprava světel u nich nestojí zrovna malé peníze a jako odpověď že se mu taky mlží světla by mě úplně neuspokojila... Když s tim budeš dělat něco sám,tak ti pak bude tvrdit že si na nich něco pos... atd
Zajel bych tam a dokud neodstraní závadu tak bych otravoval pořád nebo ať vrátí peníze.
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Jaris330D

#7 Příspěvek od Jaris330D »

Asi mate pravdu. Jenom jsem jeste nekde vycetl, ze by tam mely byt nejake gumove kolinka na odvetravacich otvorech. Pak mu zavolam a uvidim, jaky na to bude mit nazor. Jen me zarazi, ze testovali netesnost a vse bylo v poradku.
Misanek

#8 Příspěvek od Misanek »

Blackie píše:A proč na to budeš koukat ty? Ta úprava světel u nich nestojí zrovna malé peníze a jako odpověď že se mu taky mlží světla by mě úplně neuspokojila... Když s tim budeš dělat něco sám,tak ti pak bude tvrdit že si na nich něco pos... atd
Zajel bych tam a dokud neodstraní závadu tak bych otravoval pořád nebo ať vrátí peníze.
Přesně tak. Mně co dělali světla ještě kdysi hodně dávno, v podstatě v jejich začátcích, na e34, tak pohoda. A myslím si, že kvalitu zpracování si neustále snaží držet na nejvyšší úrovni, ale někdy se prostě stát chyba může.

Každopádně pokud jsi jim platil za to, aby jsi ty světla zarosené neměl a ony stejně zarosené jsou, tak by s tím měl právě v první řadě asi něco dělat Caknakis, a ne ty. Ale to tu již bylo několikrát psáno.
Mlžit by se světla určitě neměly. Ovšem je otázkou, čím tohle mlžení je způsobeno...
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od JaraX »

no já mam od nich taky světla a nemlží se vůbec.
dělali mi víc aut a jedno se pak taky mlžilo, tak to opravili a no problem, k reklamacím se staví velice kladně.
jinak si hlavně zkontroluj jeslti tam máš ty kolínka, a taky by to chtělo s tím autem jezdit, jeslti najedeš tady 1000km za měsíc a je to nedávno od toho co je rozdělávali tak se to klidně muže mlžit vlhkým vzduchem který zkondenzuje. Ono to funguje tak že v těch světlech je horko, voda se vypařuje při ježdění a odchází z těch kolínek, ale pokud prd najedeš kor v tomdle počasí tak to může byt klidně ok.
Jaris330D

#10 Příspěvek od Jaris330D »

Zrovna moc nenajedu, ty kolinka zkontroluju. Jsem ted na jizni morave a venku neni zrovna privetive, tak na to mrknu, az budu doma a bude sucho. Jeste to necham, jestli se to teda neuklidni. Rozdelavane to je pred necelym mesicem. 1000 km za mesic ani nenajedu. Jsem porad v praci a jezdim sluzebnim. Ty kolinka maji smerovat nahoru nebo dolu, nebo je jedno, jak jsou natoceny?
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

ja ti poradím, bud s tím začni jezdit nebo to prodej. ja minule najel 12 tisíc za měsíc a nepřišlo mi to moc. a to auto po mě nic nechce, nic se nemlží atd. a ti co najedou 5k ročně, tak do toho hážou peníze lopatou.
Jaris330D

#12 Příspěvek od Jaris330D »

A co bys doporučil jiného? Teď jsem s tím byl na Moravě a svezení je to super. Přeci jen tak nesednu do auta a nebudu jezdit z nudy :). Ale včera zpáteční cestou se světla už nemlžily a to chcalo a foukal vítr, jako prase. Mám tam nové letní gumy, zimní, celá přední náprava, část zadní, ventilátor nový, altík, mikrořemeny a kladky, repasovaný L7, ASK, nový laser Nav03, celé LPG povyměněné. Dost jsem do toho za 2 roky nahrkal, abych to měl v co nejlepší stavu.Řeším každou blbinu, protože jsem takovej kokot no 8-). Nové auto to prostě už nebude.
pGb

#13 Příspěvek od pGb »

jo jarisi to je tím ježděním, taky se mi to trochu mlží (moje světla dostaly kdysi ránu na předek tak těžko říct jak hodně "těsněj) ale caknakis říkal že je do nich stejně díra a kondenzuje v nich vlhkost, ale svícením se to vysuší ..... problém se špatným zatěsněním poznáš tak, že se v nich prý udělá rybníček :D

PS: je mi to líto, ale prostě to auto musí jezdit, za poslední měsíc jsem najel sice asi "jen" 5tkm, ale to auto jezdí za minimum, teď dostalo nové cívky + desky, na jaře generálka podvozku u jaraxe a prostě jezdím, semtam nějaká drobnost ale pořád to jezdí
Jaris330D

#14 Příspěvek od Jaris330D »

Mně tam trošku tekla voda. Jel jsem ve velkém dešti a na plexi z vniřní strany mně tekla kapka. Tak mně to Caknakis přetěsnil a zrovna vyměnil i vadný angel eyes Led kroužek. Takže se to aspoň udělalo při jednom. No, ale včerejší jízda v té čině byla brutál hlavně na dálnici, kde jsem jednu chvilku neviděl ani na 10 metrů a řídil jsem se koncovejma světlama druhých. A světla svítěj fakt perfektně, bylo přesně vidět, jak přesvěcuju i ostatní auta. Krom těch nových, kterým ty ledky fakt svítěj skvěle.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Pánové nevím, nevím, ale 65ku mám jen venku a mlžení neznám nikdy, to jen tak na okraj. Spíš mě to připadá, jakmile se na ty světla šáhne je konec.
Jaris330D

#16 Příspěvek od Jaris330D »

Ja jsem se ještě nekoukl na ty kolínka, dneska jsem opravoval střechu po vychřici a byl jsem dost zmrzlej na to, abych zkoumal ještě auto.
dogeatdog

#17 Příspěvek od dogeatdog »

Arnie_one píše:...jakmile se na ty světla šáhne je konec.
No me na e66 delal svetla snejk, a mimo to ze sviti naprosto bombasticky (slovy klasika "Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat") ani stopa jakekoli vlhkosti uvnitr.
e53 to samy, snejk ty svetla posunul do uplne jinyho levelu.
Jaris330D

#18 Příspěvek od Jaris330D »

Nemeli by se mlzit, protoze mame doma 6 aut a s Golfem se najede max 5000 km za rok a nic se nemlzi. Jenom mne. Dneska se zase trosku zamlzily.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#19 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jaris, tak to asi bude blbě ne ? Pokud teda všichni pějet chválu na Caknakise, tak se k tomu asi postaví kladně nebo ?
kawaman
Klubové ID: 3927

#20 Příspěvek od kawaman »

Me se teda světla po úpravě od caknakise taky orosily, ale když se jízdou vysušily, tak je klid. Doufám, že se dál mlžit nebudou. Před úpravou se samozřejme nemlžily.
Odpovědět