Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 530d TOURING E61 FL 173kw MANUÁL
BMW 530d TOURING E61 FL 173kw MANUÁL
Přesné typové označení vozidla:BMW 530d TOURING E61 FL
Druh karoserie:KOMBI
Rok výroby:10/2007
Objem válců:6
Výkon:173
Druh paliva:NAFTA
Barva:ČERNÁ METALÍZA
Počet najetých kilometrů:231tKm
Stav vozidla:VELMI DOBRÝ, NEHAVAR
Platnost STK:10/2019
Cena:220.000,- Kč
Popis výbavy:SOUKROMÝ DOVOZ OD 2.MAJ Z DE-ŽÁDNÝ TURCI,VELKÁ VÝBAVA, ČERNÁ KŮŽE, SPORT.SEDAČKY, VELKÁ NAVI PROFESIONAL, NEZÁVISLÉ TOPENÍ, EL.VÝSUVNÉ TAŽNÉ NA 2T,EL.5DVEŘE, PANORAMA, FÓLIE, 2KLÍČE, SERVISKA, NYNÍ PO SERVISU-NOVÉ NÁPLNĚ + FILTRY, ČERSTVÁ STK-VŠE OK, KRÁSNÉ, ČISTÉ, ZACHOVALÉ AUTO, PŘIDÁM DALŠÍ ORIG.ALU SE ZIMNÍMI PNEU, BAZARY NE
Popis provedených oprav:ČERSTVĚ PO DOVOZOVÉ STK-BEZ CHYBY, NYNÍ NOVÝ OLEJ, FILTRY,ŽHAVIČKY
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:TROCHU ZLOBÍ PANORAMA-NECHÁVÁM ZAVŘENOU
Kontakt: FALTYS.J@SEZNAM.CZ 603 585 335
Foto: https://auto.bazos.cz/inzerat/83881720/ ... manual.php
Druh karoserie:KOMBI
Rok výroby:10/2007
Objem válců:6
Výkon:173
Druh paliva:NAFTA
Barva:ČERNÁ METALÍZA
Počet najetých kilometrů:231tKm
Stav vozidla:VELMI DOBRÝ, NEHAVAR
Platnost STK:10/2019
Cena:220.000,- Kč
Popis výbavy:SOUKROMÝ DOVOZ OD 2.MAJ Z DE-ŽÁDNÝ TURCI,VELKÁ VÝBAVA, ČERNÁ KŮŽE, SPORT.SEDAČKY, VELKÁ NAVI PROFESIONAL, NEZÁVISLÉ TOPENÍ, EL.VÝSUVNÉ TAŽNÉ NA 2T,EL.5DVEŘE, PANORAMA, FÓLIE, 2KLÍČE, SERVISKA, NYNÍ PO SERVISU-NOVÉ NÁPLNĚ + FILTRY, ČERSTVÁ STK-VŠE OK, KRÁSNÉ, ČISTÉ, ZACHOVALÉ AUTO, PŘIDÁM DALŠÍ ORIG.ALU SE ZIMNÍMI PNEU, BAZARY NE
Popis provedených oprav:ČERSTVĚ PO DOVOZOVÉ STK-BEZ CHYBY, NYNÍ NOVÝ OLEJ, FILTRY,ŽHAVIČKY
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:TROCHU ZLOBÍ PANORAMA-NECHÁVÁM ZAVŘENOU
Kontakt: FALTYS.J@SEZNAM.CZ 603 585 335
Foto: https://auto.bazos.cz/inzerat/83881720/ ... manual.php
Naposledy upravil(a) biker-r1 dne pon 29.01.2018 19:56, celkem upraveno 1 x.
Re: BMW 530d TOURING E61 FL 173kw MANUÁL
Ahoj, mám zájem. Na kolika kilometrech se dělaly rozvody?
Děkuji za odpověď a s pozdravem Honza.
Děkuji za odpověď a s pozdravem Honza.
Pri tomhle dotazu se fakt leckomu otevre kudla v kapse.
Honzo, uz podruhe jste zde za idiota.
Honzo, uz podruhe jste zde za idiota.
Chytrému napověz...Jirke píše:Pri tomhle dotazu se fakt leckomu otevre kudla v kapse.

Odpovídat na tuhle otázku přísluší jen prodejci. Jestli se jedná o zájemce, jakákoli otázka je jeho věc, ikdyby byl sebevíc hloupá. On má na prdeli prachy a chce auto, vy ne
I idioti můžou jezdit v BMW ne.
Omlouvám se za OT, alespoň je inzerát na předních místech.

I idioti můžou jezdit v BMW ne.

Omlouvám se za OT, alespoň je inzerát na předních místech.
Ano, mám na prdeli prachy a chci pěknou pětku po rozvodech. Nechce se mi nechat z toho tahat motor, prostě to chci koupit už vyřešené.
Doprdele ale Honzo bud soudnej, tvuj dotaz je urazejici a stupidni a akorat vysiras. Ptas se jako by to byla hotova vec, ze tyhle motory maji interval na vymenu rozvodu.
Podivej se ja mam na puvodni rozvody najeto 409.000km.
Mam slabou verzi trilitra, asi to u tohohle motoru vydrzi rozvody vic. Ale predevsim si myslim ze E60 a tema rozvody je zde na foru prinejmensim nafouknuta bublina.
A pokud mas stazenou prdel, tak se podivej za kolik jde koupit jinej zanovni motor v Polsku...
Podivej se ja mam na puvodni rozvody najeto 409.000km.
Mam slabou verzi trilitra, asi to u tohohle motoru vydrzi rozvody vic. Ale predevsim si myslim ze E60 a tema rozvody je zde na foru prinejmensim nafouknuta bublina.
A pokud mas stazenou prdel, tak se podivej za kolik jde koupit jinej zanovni motor v Polsku...
Nevím proč by to byl urážející dotaz? Ani ten dotaz není na tebe. Když tě baví jezdit a čekat a to praskne, tak si to dělej. Pro mě za mě, klidně si jezdi na pneumatikách, dokud držej nafouknutý. Na nikoho nevysírám, až mi majitel auta napíše, že jsou udělaný, tak si pro auto dojedu a vykešuju ho na ruku. Ty si kupuj auta jak chceš a já si to budu dělat podle sebe. Na všech autech to mám vyměněné a budu to mít i na tom dalším.
Up, nová cena 220t.Kč