Dobrý den,
chci se nechat poradit kam jezdit na servis s BMW F10 525d, 6-válec, rv. 2010, nájezd 400 tis. km, v okolí Brna nebo v Brně. Děkuji.
S pozdravem
Samo
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW F10 525d - kde servisovat v Brně nebo okolí?
Re: BMW F10 525d - kde servisovat v Brně nebo okolí?
Horys alias p. Růžička v Brně na Ukrajinské - už jsem po Brně pár servisů pojezdil o on nemá podle mě konkurenci...
Myslím že je tu o něm již v sekci servisy dost napsáno 

Jen ze zvědavosti ohledně životnosti nových dieslů, jaké tam byly opravy? Filtr a turba nové? Po GO nebo původní? Děkuji 

Turbo původní, DPF filtr taky (jenom čištěný), původní rozvody, 1x dekarbonizace, odešla jenom převodovka 8 st. Automat ZF, měněný při 180 tis. km. Jinak běžné podvozkové části a brzdy. Jinak vše funguje.JakoobCZ píše:Jen ze zvědavosti ohledně životnosti nových dieslů, jaké tam byly opravy? Filtr a turba nové? Po GO nebo původní? Děkuji
Jo tomu jsem psal, jenom neodepisuje. Nemáte na něho kontakt? Stačí do SZ. Děkuji.Paveljr píše:Horys alias p. Růžička v Brně na Ukrajinské - už jsem po Brně pár servisů pojezdil o on nemá podle mě konkurenci...Myslím že je tu o něm již v sekci servisy dost napsáno