Tak leto je jasny 19" 285/50 a 255/55 krasny kola to jo, ale na zimu s novejma gumana 235/65 17" to projede vsechno a ve snehu 20cm to na plnej kotel zrychlý na 120 ani clovek nevi jak. Nahrnutej snih ve meste a couvani do kopce, jako by to nebylo z toho duvodu idealni auto pro zenu.
Takze na zimu 17" ale tady je proste snih..... pokud bych byl Brnak/Prazak tak na to .... nevi co to je za hmotu že
Jo tyden zenq jezdila ve snehu v Dubnu minulej rok na letnich 19" malem me zabila to auto prakticky nejelo.
No něco najel, moc ne, ale stačilo mi to.
Přivezl jsem to koncem listopadu na letních ještě po suchu, pak napadly nějaký sračky a vlnilo se to dost. Pak jsem přezul na 17(krása nekrása) - a super.
S tím zrychlením už jsem se také vyškolil - napadl nějaký sníh, na ulici neposypáno, tak jsem zkusil jak se co rozbliká a nic. Na křižovatce jdu na brzdy a zase nic, jen oči až na skle. Nevím proč se hmotnost projevila až tam, jestli to tam bylo víc ujeté, ale od tý doby si dávám majzla. Nebylo to jen jednou, prostě rozjezd a jízda vpoho, ale nemám dobrý pocit na brzdy, tam jsem párkrát provětral ABS.
Naposledy upravil(a) laik dne ned 22.10.2017 20:42, celkem upraveno 1 x.
Tak to je snad v poradku, ze ABS bylka. Jinak bud muzes vypnout, nebo "ja doprucuju" nikdy nevypinat, tak dobre to auto ovladat neumime
Jinak obcas v lete, kdyz je svatek a zena me to puci, aby taky auto jelo vic nez 1500ot/min se obcas bojim, jak jedu, ze nekterou tu zatacku proste urvu a narovnam ji, az tak blbej pocit v tom sportpacketu a tezkym aute mam
pokud myslíš ta kola, tak nevím, koupil jsem to pres Bazar, udajne z E70 ......
ale pokud by to byly cinsky kola, tak jako smekam, protoze se to auto ani nehne .. netahne, neklepe to ...
proto je mi malinko lito to davat dolu a dat na to zimni ....
ty nezklameš ....
hele při představě, jak to někomu za mnou vrtá v hlavě .....
Věř, že lidem, co se v BMW nepohybují to v hlavě nevrtá a ti co vědí, tak maximálně kroutí hlavou.. Tyhle kraviny prostě podle mě na BMW nepatří a zrovna tvoje X5 je hodně povedenej kus díky super barvě a motorizaci, zbytečně to kazíš.
Jinak souhlas se Swedenem, 168ky tomu hodně sluší.
Bro pošli je někam , žádná čajna je to styl 227 20" orig.z e70, takže sry za mystifikaci, ale nic to nemění na tom že tyhle kola dej prostě na zimu, na parádu nech orig. styl.
No a jinak souhlas s Tann3erem , ale každému dle jeho chuti.
Sweden píše:Bro pošli je někam , žádná čajna je to styl 227 20" orig.z e70, takže sry za mystifikaci, ale nic to nemění na tom že tyhle kola dej prostě na zimu, na parádu nech orig. styl.
No a jinak souhlas s Tann3erem , ale každému dle jeho chuti.
njn, 168 musej na opravu někam, nějak se loupou, možná už to někdo stříkal ....
pokud sou to origa, tak se omlouvám, já myslel že se v tomto rozměru nedělali,ale nemam moc o těchto kolech přehled, kola nad 19" jdou mimo mě, já mám rád když se s tím i dá jezdit.