Ahoj,
minulý týden mě postihla potopa v kufru. Vše jsem vyndal, vysušil, co šlo rozebral a a očistil. Jediné, co mě nešlo rozebrat a evidentně bylo zasaženo vodou jsou tři relátka v kufru. Bohužel se teď ozvaly chyby....zadek auta je na zemi a nechce se nafouknout, pak to hodilo chybu tlaku pneu......teď opět increased emmisions(ale ta s tím asi souviset nebude).....
Otázka je...v kufru mám krabičku na parkování, pak druhou na regulaci výšku vozu a ty relátka jsou na co? Jedno zelené, dvě růžové/oranžové.....
Počítám, že ten tlak v pneu bude souviset s tím podvozkem na zemi...tedy doufám....
díky za info
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 relátka v kufru
Re: E61 relátka v kufru
Jedno z těch relátek ovládá kompresor na dofuk měchů, vyndat jdou, taky jsem to řešil
Taky to teď řeším rozdělal jsem relátka a to co ovládá kompresor tak je úplně plně nějakého sajrajtu. Takže už jsem zamluvil z bouračky jednotku i ty tři relátka. Jinak to relatko ovládá kompresor takhle mě kompresor pořád běží i když je zamkle a auto taky sedí na zadku. Tak doufám že až to vymenim tak to bude v pořádku.
Jinak chybu čidla tlaku pneumatiky mě to hodilo taky ale po vysušení mě zmizela
Jinak chybu čidla tlaku pneumatiky mě to hodilo taky ale po vysušení mě zmizela
Zelene je od vzduchoveho podvozku.
Ahoj, vyřešeno. Zadek byl mrtvý, seděl na zemi....po zatečení vody do kufru.....odhadem tak půl kýblu vody:-(
Obě řídící jednotky jsem komplet rozebral, vysušil......naštěstí jdou rozlousknout jednoduše, ale relátka byl problém. Relátka byla plná vody a tekla z nich černá srágora.
Na inzerát jsem našel každé za 200, ale plus doprava atd....takže nakonec jsem je koupil v BMW nové všechny tři za 1100kč.
Odpojena baterka, konektory jsem rozebral, vyčistil, do konektorů jsem stříknul klasický kontaktol a nacvaknul nová relátka, připojil baterku a auto se okamžitě nafouklo a po projetí zmizely všechny chyby.
díky
Obě řídící jednotky jsem komplet rozebral, vysušil......naštěstí jdou rozlousknout jednoduše, ale relátka byl problém. Relátka byla plná vody a tekla z nich černá srágora.
Na inzerát jsem našel každé za 200, ale plus doprava atd....takže nakonec jsem je koupil v BMW nové všechny tři za 1100kč.
Odpojena baterka, konektory jsem rozebral, vyčistil, do konektorů jsem stříknul klasický kontaktol a nacvaknul nová relátka, připojil baterku a auto se okamžitě nafouklo a po projetí zmizely všechny chyby.
díky