Dovezené pred 4 rokmi z Berlína s najazdenými 235 tisíc km
Pomerne čerstvo po dovezení potrebné aj preventívne investície vzhľadom k dízlovému motoru, z 95% všetko u pána veľkomožného (kto neverí, nech sa beží spýtať). Kilometráž odhadom, nezapisoval som si to nikam...
~240 tisíc km - komplet repas svetlometov, nové plexi (staré, vhodné na rozleštenie a lak mám v sklepe)
~242 tisíc km - inštalácie fólií v Lipanoch (Llumar) - vpredu bezfarebné "nano", vzadu zatmavené ATR35
~245 tisíc km -
nové turbo - žiadny repas, nové (viem že to je tiež továrenský repas, spomínam to pre predstavu o cene),
nové vstrekovače - zase nem repas, výmena náplní a filtrov vrátane automatu.
~255 tisíc km - inštalácia GROM USB/BT Handsfree/MP3 šit, blbá krabička za nemalých EUR230, nové komplet ostrekovanie svetlometov
~274 tisíc km - nový komplet pravý predný brzdič, zadné kotúče a obloženie, obloženie a prvky ručnej brzdy (jediný servis mimo areál Snejka, nemal čas/priestor, spravil mi to kamarát servisák Meťák)
~275 tisíc km - výmena jednotky Airbagu, jednotky xenónu na spolujazdcovej strane, tyčí riadenia, stabilizátoru (ak si dobre spomínam posledné dve veci)
Momentálne závady/nedostatky, kvôli ktorým som ochotný niečo pustiť z ceny lebo ich už
nechcem riešiť:
- ľavá zadná brzda je "usadnutá", po rozjazdení (stačí pár km) si sadne, po dlhšom stání drie - brzdy sú pritom čerstvé
- spolujazdcove dvere majú pruh líšky na spodnej hrane
- po pár km sa rozsvietila kontrolka spolujazdcovho airbagu - jednotka sa menila preto, lebo pôvodná umrela a nekomunikovala. Nová komunikuje, ale niečo sa niekde ešte nepáči, posledne to pán veľkomožný riešil okolo čidla dečky alebo napínáku, nespomínam si
- navíjanie pásov je ultrapomalé až žiadne a potrebuje pomôcť ručne
- plynové vzpery 5. dverí sú unavenejšie/pomalšie
- poistka/hák kapoty je za zenitom - funguje, ale drhnúc, chcelo by to vymeniť
Auto podľa mojich informácií a prehliadky po dovezení nebolo búrané, lakované ale áno - to už tu v Prahe, keď ho odrel Ukrajinec - žiadna tragédia, povrchová záležitosť, opravu a lakovanie zaisťoval takisto pán veľkomožný. Fotky mám niekde na iCloude, môžem prípadne dodať ak nájdem