Zdravim mám tento vůz BMW 320 I, r. výroby 1995 motor převodovka i interier ok . ale ma to schnile prahy celkove orezle .
Přemýšlím co stím na technické za půl roku už neprojdu. vyplatilo by se na papiry co mám přivézt jinou 320 i třeba i mladši nebo opravovat a todle rozprodat na dily nebo co stim. počitam že opravu mi potom nikdo nezaplatí
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 320 I r. výroby 1995
Re: BMW 320 I r. výroby 1995
Co koupit svarecku a naucit se svaret?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj a polepit to jak vlaštovčí hnízdo 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
No to se ale budu muse koupit kompresor pistoli na sříkáni atd a to se fakt vyplatí .
Za kolik se dá auto pojízdné prodat na nahradní díly bez TP
Za kolik se dá auto pojízdné prodat na nahradní díly bez TP
Na náhradní díly za to moc nedostaneš, prodáš pár věcí a bude Ti to jen zabírat někde misto. Ani o motor si myslím moc zájem nebude. Je to nejslabší benzínová R6, kdyby to bylo aspoň 2.5 či 2.8 tak o ty by zájem ještě byl.
Sám jsem toto před léty zažil, s prohnilou e34 mě karosáři hnali z dilny, že hniličky nedělaj. Bylo mi ji líto shodit ze skály, tak jsem se do toho sám pustil. Blbé je, že to je vyhnilé i s podlahou a to je zážitek. Toto si může dělat jen petrolhead sám sobě, na kšeft absolutně vyloučeno. Hlavně musí být v pohodě podběhové nosniky co jdou do podlahy, to je to nejdůležitějších. Podlahu jsem dělal z 1.5 plechu, a po natření zevnitř jsem ji i natřel novým motorovým olejem, a i dutiny. Je to klasik, kterým byl architekt ještě echt němec Claus Luthe, později byli designéři BMW japonec, američan, holanďan.
Sám jsem toto před léty zažil, s prohnilou e34 mě karosáři hnali z dilny, že hniličky nedělaj. Bylo mi ji líto shodit ze skály, tak jsem se do toho sám pustil. Blbé je, že to je vyhnilé i s podlahou a to je zážitek. Toto si může dělat jen petrolhead sám sobě, na kšeft absolutně vyloučeno. Hlavně musí být v pohodě podběhové nosniky co jdou do podlahy, to je to nejdůležitějších. Podlahu jsem dělal z 1.5 plechu, a po natření zevnitř jsem ji i natřel novým motorovým olejem, a i dutiny. Je to klasik, kterým byl architekt ještě echt němec Claus Luthe, později byli designéři BMW japonec, američan, holanďan.
No dneska se na to znamej koukal. nema to prej cenu auto dojezdit do Technicky a pak se toho zbavit nic neinvestovat . Ještě mi ukazoval jedno stejny v insolvenci co se prej dá koupit za 3000,- pojizdny i s TP pokud by jste někdo chtěl klidně přepošlu.
A až mi skočí tecnická což je duben 2018 tak bude i to moje na prodej .
A až mi skočí tecnická což je duben 2018 tak bude i to moje na prodej .
Sam jsem si E36 compacta varil, takze nemluvim od klavesnice.MattyX píše:jj a polepit to jak vlaštovčí hnízdo
Menil jsem lem, podbeh a dirku v podlaze
Prah jsem sice zatim celej menit nemusel. Nakonec stacilo vyriznout prasackou zaplatu nabodovanou pres rez a striknutou gumoasfaltem.
Vyriznul jsem diru, vytvaroval plech do potrebneho tvaru, nabodoval, poctive svaril kolem dokola, zabrousil. Pak pro jistotu trochu karosarskeho tmelu na svary pripadne plniciho tmelu v pripade pohledovych ploch. Nasledne antikorozni zaklad Body 992 (je i ve spreji), gumoasfalt Body 960 (taky sprej) a nakonec barvu. V mem pripade Montana sprej.
A samozrejme vystrikat dutiny.
Pro pripad rozsahlejsi koroze jsem mel doma celej panel.
Dodavam, ze pred rokem jsem o svareni nevedel zhola nic a zivim se praci na PC.
Koupil jsem si CO2 a svareni beru jako relax. Jen se mit zacali mnozit auta pribuzenstva a kamaradu. na opravy.

Nahod fotky ale tipuju ale to bude hlavne jen ten kryci plech prahu, lem a podbeh. Pokud to chces delat poctive, tak prah stoji 1200, lem 800 a podbeh asi podobne.
Pokud to nebude nic strasneho, tak by mohla stacit i obycejna tabule plechu.
320 by se mi doma misto 316 libila. Ale hadam ze to je sedan a ja bych rad Compact ci Coupe.
Taky mám compacta 94 a taky jsem se na něm navařil už dost. Nejvíc u zadní nápravy kde byly díry, že jsem tam strčil ruku
pak držáky stabilizátoru vpředu i vzadu (to uhnívá snad na každý e36 se mi zdá) a naposled podlahu u spolujezdce. Přes zimu se chystám na prahy a pak konečně půjde celolak. Pokud seš trochu fanda tak kup tabuli plechu a začni