měl bych pár otázeček, postupně se s mazlem seznamuju, mám ho 3 měsíce. Jedná se o E91, rv. 03/2006, 320D 120kW, manuál 6st. převodovka.
- Samozatmavovací zpětné zrcátko, to je poznat nějak okem či rozdíl je minimální? Zdá se mi, že zatmavování
nepozoruji.
- Někde jsem četl, že při zařazení zpátečky by se mělo trochu sklopit zpětné zrcátko, to bohužel také nepozoruji. To je u všech E91 nebo to prostě ve výbavě nemám?
Měl jsem auto na komplet diagnostice a nenašla žádný zádrhel, tak snad najdu nějakou radu zde mezi chytřejšíma než jsem já, ve vaření a obsluze jsme to asi zapomněli probrat

- Mám v autě tu malou navigaci, bohužel nemám originál DVD, ale asi mi to DVD stejně nechce číst

ale vypálil jsem snad 10 DVD map a nepřečetlo to ani jedno, zkusil jsem na DVD vypálit mp3, také nenačetlo. Je
lepší nechat rádio opravit či koupit nové? Či by stačilo nějaké pročištění laseru, jestli je to možné (technicky na
ruce levej nejsem

vyměnil za větší a lepší navigaci - na kolik by to tak vyšlo? Jsou velké rozdíly mezi CCC a CIC a vyplatí se to
vůbec finančně?
- na kolik by vyšlo dodělání tempomatu? Ale když už, tak ten co si prý hlídá i vzdálenost od auta před mým?
Za rady předem díky