Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66: koberecky od rakosky?
e66: koberecky od rakosky?
Mate nekdo zkusenost s koberecky ktere nabizi rakosky na Ali?
Mam v aute "wannabe" individual koberecky (obyc koberecky s dodelavanym lemovanim, puvodni jsou nejspis jen klinky pod nohy vzadu) a uvazuju ze bych zkusil koberecky, ktere nabizi vetve na Ali. Ty co mam jsou hrozne mekke a rady se shrnuji, hlavne ty predni jsou dost tragicky.
Na FB jsem ty cinsky parkat zaregistroval a pry spokojenost.
Nevidel jste to nekdo na zivo? Cena je cca 100 Euro.
Mam v aute "wannabe" individual koberecky (obyc koberecky s dodelavanym lemovanim, puvodni jsou nejspis jen klinky pod nohy vzadu) a uvazuju ze bych zkusil koberecky, ktere nabizi vetve na Ali. Ty co mam jsou hrozne mekke a rady se shrnuji, hlavne ty predni jsou dost tragicky.
Na FB jsem ty cinsky parkat zaregistroval a pry spokojenost.
Nevidel jste to nekdo na zivo? Cena je cca 100 Euro.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Re: e66: koberecky od rakosky?
Vypada to zajimave, tak nejak ridit naboso, co voda a zima ?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to bude hroznej bastl, origo je origo.
link s více fotkama detailnima?
link s více fotkama detailnima?
https://www.aliexpress.com/item/Custom- ... 0.0.vl28Q1
Me prave zarazilo, ze na facebook sedmickovy skupine si to par lidi dost chvalilo a na fotkach ty cerny se zlatym prositim vypadaly docela dobre.
Typek psal ze to ma od jara do podzimu a na zimu ze radeji dava obycejny koberecky.
Mam sto chuti to koupit co to je zac.
Me prave zarazilo, ze na facebook sedmickovy skupine si to par lidi dost chvalilo a na fotkach ty cerny se zlatym prositim vypadaly docela dobre.
Typek psal ze to ma od jara do podzimu a na zimu ze radeji dava obycejny koberecky.
Mam sto chuti to koupit co to je zac.
Záleží, jak se to udržuje. To je tak jen na léto, kdy jezdíš v křuskách po městě.
Pro mě by to asi nebylo, za chvíli by bylo po nich.
A jestli jsou měkké a shrnují se dopředu.... po týdnu jsem je (jiné, ne tyhle) vyhodil.
Kdo zkusí??
Pro mě by to asi nebylo, za chvíli by bylo po nich.
A jestli jsou měkké a shrnují se dopředu.... po týdnu jsem je (jiné, ne tyhle) vyhodil.
Kdo zkusí??

-
- Klubové ID: 3633
Jsem jedinej, komu to přijde jako mega kýč? Něco jako tohle, to teď dost letí ve starejch škodovkách:
https://www.autio.cz/37728-autokoberce-modre-uni.html
Edit: Nemáte nějakou reálnou fotku z auta?
https://www.autio.cz/37728-autokoberce-modre-uni.html
Edit: Nemáte nějakou reálnou fotku z auta?
-
- Kontaktovat uživatele:
hej, Tanner, ty špatně čteš, on psal že to vychvalují v 7er skupině, tak kde vládnou ti co mají superby a sedmičky co už měli dávno být ve šroťě a tam kde je originál vždy nejhorší řešení 

- kawaman
- Klubové ID: 3927
Ser na originál, nebuď ofce! Kup to, budeš dobrej 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Ja nepotrebuju byt dobrej, chci si koupit hezky koberecky a uvazuju nad temahle, protoze mam stejnou kombinaci barev v interieru a zajimaji me realne zkusenosti. Staci rict ze nevite
Samozrejme chapu ze v mistnim klubu dokonalych nedokazu obstat, ale zkusim se s tim nejak vyrovnat.

Samozrejme chapu ze v mistnim klubu dokonalych nedokazu obstat, ale zkusim se s tim nejak vyrovnat.
-
- Klubové ID: 3633
Tak zkus hodit nějakou reálnou fotku, jestli je někde na FB k dispozici. Tady nejde o žádnej klub dokonalých a nikdy bych o své letité paštice nemluvil jako o dokonalém autě v dokonalém stavu, na to jsem moc náročnej. Druhá věc je, proč si dobrovolně dělat z jinak solidního auta nevkusnej kýč, což podle mě s interiérem tahle plastová napodobenina Bentley interiéru udělá. Pro mě je to stejná úroveň nevkusu jako plastové lišty polepené karbonovou fólií, gumové koberečky ve stylu "hliník", barevné AE nebo svítící logo automobilky ve dveřích. Taky znám jednoho tunera, co tohle všechno aplikoval na E60 a přísahám bohu že to auto se dvakrát pokusilo o sebevraždu, tak moc se stydělo 
Nemám nic proti neorigo řešení, pokud konkrétní věc má nějakej význam nebo je prostě pro konkrétní účel vhodnější než origo věc. Třeba gumové koberečky v zimě nebo plastová vana do kufru jsou v určitých chvílích čistě praktická věc. Ale aby si guma hrála na hliník, nebo plast na kůži.. To je jak cikán v teplákách se čtyřmi zlatými řetězy na krku.

Nemám nic proti neorigo řešení, pokud konkrétní věc má nějakej význam nebo je prostě pro konkrétní účel vhodnější než origo věc. Třeba gumové koberečky v zimě nebo plastová vana do kufru jsou v určitých chvílích čistě praktická věc. Ale aby si guma hrála na hliník, nebo plast na kůži.. To je jak cikán v teplákách se čtyřmi zlatými řetězy na krku.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Ted jsem se dostal kliknout na ALI, trochu mě zaráží, že tam maj uni E65/F01/G01, to si úplně nemyslím, že budou stejně rozložený auta na podlaze.
Arnie> to neni uni, pri objednani mas napsat presne typ auta a rok vyroby.
Tak neco jsem nasel:

-
- Kontaktovat uživatele:
booože, to je neskutečny, goldbraun kráva zemřela kvuli sport sedačkách, katastrofa

hodnocení na Ali 4,7 z 5 ti. Jsou tam i obrázky.
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 94183.html
Mě se to úplně nezamlouvá, chtělo by to vidět naživo určitě.
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 94183.html
Mě se to úplně nezamlouvá, chtělo by to vidět naživo určitě.
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Hodláš jezdit v papučích nebo jak?
Tohle stejný mám ve Scanii, ale tam se zouvám a chodím jenom ve fuseklích, švy budou hned špinavý, odolnost to taky velkou nemá a celkem blbě se to i čistí, já to mám teda v bílé no, takže tam je to nejhorší.
Ale jak říkám, pokud budou součástí přezůvky tak nevidím problém
Tohle stejný mám ve Scanii, ale tam se zouvám a chodím jenom ve fuseklích, švy budou hned špinavý, odolnost to taky velkou nemá a celkem blbě se to i čistí, já to mám teda v bílé no, takže tam je to nejhorší.
Ale jak říkám, pokud budou součástí přezůvky tak nevidím problém

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Kolafa
- Klubové ID: 3412
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem na ne koukal, zatim jsem odolal. Jeste zustanu u gumovych BMW ....
mimochodem ty nedoporucuji osetrovat necim na gumu, jako jsem to udelal ja
to pak po tom jezdite jak po ledu .... ale vypadaly hezky
co me potesilo, ze bmw prodavaji ty gumovy i jenom predni ......
mimochodem ty nedoporucuji osetrovat necim na gumu, jako jsem to udelal ja
to pak po tom jezdite jak po ledu .... ale vypadaly hezky
co me potesilo, ze bmw prodavaji ty gumovy i jenom predni ......
Sweden: tak ja mam sedmu vypucovanou, ale o spineni si moc nedelam iluze, na te cerne to bude taky znat si myslim... zas muze byt fajn ze to utres hadrem a vyreseno
Ale mit papuce ve dverich mi pripada jako docela dobry napad
Ale mit papuce ve dverich mi pripada jako docela dobry napad

- Kolafa
- Klubové ID: 3412
- Kontaktovat uživatele:
Možná by stačily návleky??!!dogeatdog píše: Ale mit papuce ve dverich mi pripada jako docela dobry napad