Ja v tom nejel, takze nehodnotim. Ma ted pridelenou X3, 3.0d M paket... musim rict, ze to auto je mi velmi sympaticky, jede jako drak, zere to rozumne, a motor na ucho mi teda lahodi ... doufam, ze to neni z reprakuSweden píše:že není vhodná pro tebe neznamená že nemůže být vhodná třeba pro prana22, pro mě nebo pro kolafovu ženu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	X5 4.8is ... zkusenosti
- Kolafa
 - Klubové ID: 3412
 - Kontaktovat uživatele:

Re: X5 4.8is ... zkusenosti
Pokud chce pán auto pro ženu, je předpoklad, že bude jezdit víc město, pak X3 - X5.  X6 bude asi větší, ale je pro 2dospělé + 2menšího vzrůstu vzadu. Do města bych volil raději benál, rychleji se zehřívá, topí atd.
Anebo svoji X5 nechat pro ni a pro sebe 7er, aby neměli dva sráče

My asi dva sráče budeme mít časem, takže to je těžký.
EDIT:Sweden, proč zasírat vlákno? Každý má jiné nároky a názory. Pán se jistě přikloní k názoru podle svých priorit.
Mě to tedy pomohlo, když se tady jakoby pohádali, co je lepší. Udělal jsem si obrázek a nastavil na sebe. Kdybych se rozhodoval jenom sám, tak to by tedy dopadlo

Anebo svoji X5 nechat pro ni a pro sebe 7er, aby neměli dva sráče
My asi dva sráče budeme mít časem, takže to je těžký.
EDIT:Sweden, proč zasírat vlákno? Každý má jiné nároky a názory. Pán se jistě přikloní k názoru podle svých priorit.
Mě to tedy pomohlo, když se tady jakoby pohádali, co je lepší. Udělal jsem si obrázek a nastavil na sebe. Kdybych se rozhodoval jenom sám, tak to by tedy dopadlo
- Sweden
 - Klubové ID: 2669

tak pokud ten klidně i vyšší dospělí nesedí vzadu jako když spolknul pravítko tak do 190cm pohoda, ale tak každý je holt zvyklý na jiný pohodlí, co jednomu voní nemusí vonět druhýmu.
Jenom mě štve, že se tady člověk na něco ptá a během dvou příspěvků je to ztracený protože se do toho začnou plést věci na které se vlastně ani nikdo neptal. To už je lepší napsat že 30d je sráč,35d je ještě o fous větší sráč, 40d je největší sráč a 50d je haluz. Chtělo by to tady na fóru mít nějaký naftovýho JaraXe

Jenom mě štve, že se tady člověk na něco ptá a během dvou příspěvků je to ztracený protože se do toho začnou plést věci na které se vlastně ani nikdo neptal. To už je lepší napsat že 30d je sráč,35d je ještě o fous větší sráč, 40d je největší sráč a 50d je haluz. Chtělo by to tady na fóru mít nějaký naftovýho JaraXe
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket

- 
				JaraX
 - Klubové ID: 482
 - Kontaktovat uživatele:

nafta patří do kamen 
klidně si to kupte, hlavně at s tím pak pojedete do servisu, tak si nestěžujte že to je drahý, já už nevím jak lidi odmítat čekají mraky lidí na servis a pak přijede nějakej koumák s X6 a to je drahýýý, tam to mají na netu tam levněji. jestli mi ještě někdo řekne že něco je drahy atd. tak ho vyhodím a už ho tady nikdy nechcu vidět.
to je každej chytrej s naftou, všichni tomu rozumí ale když do toho maj dat peníze, tak čumí jak idioti

klidně si to kupte, hlavně at s tím pak pojedete do servisu, tak si nestěžujte že to je drahý, já už nevím jak lidi odmítat čekají mraky lidí na servis a pak přijede nějakej koumák s X6 a to je drahýýý, tam to mají na netu tam levněji. jestli mi ještě někdo řekne že něco je drahy atd. tak ho vyhodím a už ho tady nikdy nechcu vidět.
to je každej chytrej s naftou, všichni tomu rozumí ale když do toho maj dat peníze, tak čumí jak idioti
Já to původně také viděl na 530D, pak 730D za stejný prachy, že 6vály jsou gut, pak tedy že jo 745i a nakonec by byla v sociálpaketu, což dnes už vím, že je také špatně, ikdyž moc full nepotřebuji.
Já vím, je to furt dokola, ale pán je asi nový tady a neví, jinak by se neptal tak od základu.
Pán by měl vědět, že na to, jak je X6 velká, tak vzadu tedy nic moc.
Já mám 187 a budu řídit, manželce někdy bývá vzadu špatně tak bude vedle mne, jeden syn už neukopává sedačky 188cm, druhý syn má 200cm. Ten by se mnou asi nejel a raději by vzal 7er a jel za mnou. Včera mě bylo řečeno, že 7er v 5ti lidech také žádná výhra, že to snad s X5.
Proti naftě nic nemám, může a nemusí tě potkat něco zlého. Ale do 7er bych ji nechtěl.
U benzínu není tolik nástrah, není tak velká pravděpodobnost poruchy a nestojí to takový kotel.

Já vím, je to furt dokola, ale pán je asi nový tady a neví, jinak by se neptal tak od základu.
Pán by měl vědět, že na to, jak je X6 velká, tak vzadu tedy nic moc.
Já mám 187 a budu řídit, manželce někdy bývá vzadu špatně tak bude vedle mne, jeden syn už neukopává sedačky 188cm, druhý syn má 200cm. Ten by se mnou asi nejel a raději by vzal 7er a jel za mnou. Včera mě bylo řečeno, že 7er v 5ti lidech také žádná výhra, že to snad s X5.
Proti naftě nic nemám, může a nemusí tě potkat něco zlého. Ale do 7er bych ji nechtěl.
U benzínu není tolik nástrah, není tak velká pravděpodobnost poruchy a nestojí to takový kotel.
1x smazáno 

- Kolafa
 - Kontaktovat uživatele:

Re: X5 4.8is ... DRL
Panove, jak mate u E53 vyreseno denni sviceni?
Ja mom. US DRL, tzn dalkovy na 30?%
Ale 2x se mi to nelibi .....

Ja mom. US DRL, tzn dalkovy na 30?%
Ale 2x se mi to nelibi .....
nápodobně 

ale pořád lepší, než vypalovat xenony, pak šetříš i altík, baterku, benzín, emise......

nebo nedej bože ledky za 100Kč u benzinky

A co ty andělské oči? To nejde ani do fl?

ale pořád lepší, než vypalovat xenony, pak šetříš i altík, baterku, benzín, emise......
nebo nedej bože ledky za 100Kč u benzinky
- Kolafa
 - Kontaktovat uživatele:

Kluci mi nabizeli krouzky, kdyz mi delali svetla, ale bily nechci a pak jsou uz spis oranzovy, coz se mi moc nelibi ....laik píše:nápodobně![]()
ale pořád lepší, než vypalovat xenony, pak šetříš i altík, baterku, benzín, emise......![]()
nebo nedej bože ledky za 100Kč u benzinky![]()
Orig krouzky jsou malo .... napadlo me co krouzky + mlhovky?
Viz tady 6 fotka ....
https://www.drive2.ru/r/bmw/456477096751923231/
Zkousli by to benga? Videt by snad clovek byl .....
A co pomahači na to? Mlhovky můžeš použít za mlhy nebo hustého deště. Ty kroužky vypadají tak na parkovačky.
Asi bych napřed zkusil jezdit na mlhovky,jak budou reagovat chrániči. A až pak něco řešit?

Asi bych napřed zkusil jezdit na mlhovky,jak budou reagovat chrániči. A až pak něco řešit?
To moje taky, dokud se v ni nesvezlaKolafa píše:Jo panove, treba moje polovicka by chtela X6ku .....
- 
				JaraX
 - Klubové ID: 482
 - Kontaktovat uživatele:

tak přiznejme že X5 jsme chtěli skoro všichni dokud jsme neměli zkušenost

- Don
 - Klubové ID: 1990

Ano chteli... netusil jsem, ze je to takovy zebrinak. Ale jel jsem i v mnoha jinych znackach a BMW jeste neni tak hrozne.

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged

A jsou SUV od jiných značek lepší?
Přeci těžké vysoké auto se musí naklánět v zatáčkách nebo aby se nenaklánělo, tak dají tvrdší tlumiče + DD.(AD), pak buď sedí na silnici fest nebo to plave.
Obojí nejde, max kompromis někde mezi?? U SUV to beru jako fakt.

Přeci těžké vysoké auto se musí naklánět v zatáčkách nebo aby se nenaklánělo, tak dají tvrdší tlumiče + DD.(AD), pak buď sedí na silnici fest nebo to plave.
Obojí nejde, max kompromis někde mezi?? U SUV to beru jako fakt.
- Kolafa
 - Kontaktovat uživatele:

já si to snad budu muset na chvíli půjčit .....dogeatdog píše:To moje taky, dokud se v ni nesvezlaKolafa píše:Jo panove, treba moje polovicka by chtela X6ku .....
- Kolafa
 - Kontaktovat uživatele:

jo, kroužky jsou jenom parkovačky .......laik píše:A co pomahači na to? Mlhovky můžeš použít za mlhy nebo hustého deště. Ty kroužky vypadají tak na parkovačky.
pokud chci zapnout mlhovky, musim zapnout aspon parkovačky ... ale v mym pripade budou svitit i ty dalkovy na 30%
to bych si to musel nechat vypnout ...
ještě na jednu možnost jsem zapomel ....... http://www.ebay.com/itm/Direct-Fit-Bump ... 1828664834
ale to už by mě na srazu fakt kucí utloukli
kolafa> mam od snejka bile krouzky jako denni sviceni (e55 poface) a je to parada. Nejen ze je to videt, ale vypada to hodne dobre.
Vubec cely svetla udelal neskutecne, je to rozdil neskutecnej jak to ted sviti.

- Kolafa
 - Kontaktovat uživatele:

světla mi dělal Caknakis, svitej vyborne ..... bohuzel nemuzu sehnat novy kryty ....dogeatdog píše:kolafa> mam od snejka bile krouzky jako denni sviceni (e55 poface) a je to parada. Nejen ze je to videt, ale vypada to hodne dobre.
posli fotku, treba do toho pujdu
Však bílé jsi nevím proč nechtěl. Asi nejlepší řešení.
Kdyby ty mlhovky na ebay tam měly něco kulatýho, tak snad, ale toto ne e.

Kdyby ty mlhovky na ebay tam měly něco kulatýho, tak snad, ale toto ne e.
- Kolafa
 - Kontaktovat uživatele:

to fakt ne, je to hnuslaik píše: Kdyby ty mlhovky na ebay tam měly něco kulatýho, tak snad, ale toto ne e.