Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61- sklopná zpětná zrcátka
E61- sklopná zpětná zrcátka
Zdar chlapi,
dá se nějak zjistit, zda moje E61 má sklopný zpětný zrcátka ? Je to r.v 2005, ale od samého začátku, co jsem to auto koupil sklápění zrcátek nefunguje.
Díky moc za odpověď
dá se nějak zjistit, zda moje E61 má sklopný zpětný zrcátka ? Je to r.v 2005, ale od samého začátku, co jsem to auto koupil sklápění zrcátek nefunguje.
Díky moc za odpověď
Re: E61- sklopná zpětná zrcátka
Pokud máš tlačítko na ovládacím panelu na dveřích jak se přepíná ovládání pravé/levé nastavení zrcátka tak vedele zvlášt tlačítko, tak máš el sklopné, pokud tam to tlačíkto nemáš, tak nemáš ani el. sklopné zrcátka.
Vložil bych obrázek, ale díky zdejším pravidlům mi to nejde.
Vložil bych obrázek, ale díky zdejším pravidlům mi to nejde.

Tlacitko mam a nejak nastavit aby sa pri zamknuti same sklopili?
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Tak utíkej na diagnostiku a pak napiš co jsi zjistil. Možná chyba v jednotce, přerušení spoje, zadřený apod. Nebo (jako u mě) dodělávka a ještě to není úplně rozchozený. Podle VIN to bylo ve výbavě?
Mne sa sklapaju ale musim stale v aute stlacit cudlik.Totic píše:Tak utíkej na diagnostiku a pak napiš co jsi zjistil. Možná chyba v jednotce, přerušení spoje, zadřený apod. Nebo (jako u mě) dodělávka a ještě to není úplně rozchozený. Podle VIN to bylo ve výbavě?
A ked sadnem do auta znova stlacit aby sa otvorili.
Tak ci sa to da nejak urobit aby hned ako zamknem alebo odomknem sa zrkadla same zatvorili, otvorili.
Jj, jde to dokodovat.
lze dokodovat.
kdyz to sklopis tak by se ti pri vetsi rychlosti nez asi 30km/h mely zase odklopit
kdyz to sklopis tak by se ti pri vetsi rychlosti nez asi 30km/h mely zase odklopit
-
- Klubové ID: 3677
Ahoj, případně můžu dokódovat v Praze a okolí.
Skor tu moznost hned po odomknuti auta nech sa odklopia:d jazdi aj zena na nom:drhinos píše:lze dokodovat.