Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 nastavení, odemykani, svetla ...
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
X5 E53 nastavení, odemykani, svetla ...
zdar, mam par dotazu, kdyby nekdo poradil ...
mam ted nastaveny nove US DRL a chtel bych k tomu neco dalsiho, ale udajne to v kombinaci s US DRL nejde:
a) po zastaveni a vypnuti motoru odemceni dveri?? /kdyz nekoho vezu, tak kdyz zastavim a nez stihnu odemknout tak mi za tu packu rvou, ze se divim, ze uz to nekdo neurval/
b) svetelna houkacka ... pri jizde na DRL i pri jizde na xenony kdyz zmacnu svetelnou houkacku, tak mi bliknou jenom halogeny ... u X3, kdyz jsem bliknul, tak mi blikly jak xenony, tak halogeny dohromady ...
nekdo zkusenost?
diky
mam ted nastaveny nove US DRL a chtel bych k tomu neco dalsiho, ale udajne to v kombinaci s US DRL nejde:
a) po zastaveni a vypnuti motoru odemceni dveri?? /kdyz nekoho vezu, tak kdyz zastavim a nez stihnu odemknout tak mi za tu packu rvou, ze se divim, ze uz to nekdo neurval/
b) svetelna houkacka ... pri jizde na DRL i pri jizde na xenony kdyz zmacnu svetelnou houkacku, tak mi bliknou jenom halogeny ... u X3, kdyz jsem bliknul, tak mi blikly jak xenony, tak halogeny dohromady ...
nekdo zkusenost?
diky
Re: X5 E53 nastavení, odemykani, svetla ...
Ty xenony bych asi raději nepoužíval na houkačku, myslím si, že jim to moc neprospívá.
To odemykání by se mi také líbilo.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
no ....... s tema svetlama mas mozna recht ...laik píše:Ty xenony bych asi raději nepoužíval na houkačku, myslím si, že jim to moc neprospívá.
nelze... odemykani umi az e65 a vejš.. a ty xenony jdou...
blikani xenonama je kravina, schvalně to tak je udělane, ale překodovat to jde
na to odemykani je jednotka za par tisíc.
na to odemykani je jednotka za par tisíc.
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
nieje to kravina, koli vacsej premafke 80% casu jazdim dialkovymi na svetelnej hukacke... cim viac svetla tym lepsie
xenony ajstak preziju 4 roky a idu vybojky na vymenu... alebo si clovek moze dat na cigana LED namiesto D2S so why not

Sem to nějak nepochopil. To jako jedeš ve dne na dálkový? Proč na houkačku? To neustále blikáš nebo ti to víc svítí? Ve dne víc světla? Nějak tu myšlenku víc rozviň.
Promiň, ale kdybych denně potkával takovýho experta, tak mu ty světla kladivem vytluču. Se ani nedivím, že se ti jede líp, když všichni uskakují do příkopu
To je nepříjemný i ve dne.
A ta výbojka se jako za 4 roky zkazí, když s ní hovno svítím? Já to zapnu akorát ráno v zimním období, když je tma nebo prší. V létě vůbec. Rozdíl nevnímám, že bych přijel se světlama dřív? Ale já vlastně jezdím jen na tlumený.
Promiň, ale kdybych denně potkával takovýho experta, tak mu ty světla kladivem vytluču. Se ani nedivím, že se ti jede líp, když všichni uskakují do příkopu

A ta výbojka se jako za 4 roky zkazí, když s ní hovno svítím? Já to zapnu akorát ráno v zimním období, když je tma nebo prší. V létě vůbec. Rozdíl nevnímám, že bych přijel se světlama dřív? Ale já vlastně jezdím jen na tlumený.
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
to bolo na margo hukacky a nakodovaneho prisvecovaniu bixenonom... cez den na DRL kruzkami malokedy na niekoho blikam ale tiez nevidim problem aby bliklo aj dialkovymi aj xenonmi
Sorry, ale tak jsi to napsal, jak kdybys jezdil na ko....ta. Jsou takoví 

odemykání nejde nastavit ale lze vypnout zamykání diagnostikou mě to taky štvalo tak jsme to vypnuli a je klid kličky na dveřích už netrpí
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
... já už jsem se naučil bleskově odemykat centrál, než mi to někdo urvebucharb píše:odemykání nejde nastavit ale lze vypnout zamykání diagnostikou mě to taky štvalo tak jsme to vypnuli a je klid kličky na dveřích už netrpí