Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 vs. F01 vs. W221
Re: E65 vs. F01
rozumny a nebo začít víc jezdit
tak 9tis ročně to není žádnej nájezd ... to najede i moje bábi s autem víc ... a to jezdí asi cca 11tis ročně s autem na výlety nakupy atd.. 

A to se ani olej neměnil? 

Ja menim po 15k
Osobně chápu lidi, kteří chtějí do novější sedmy jít. Vím, že design je otázkou osobního vkusu... Ale na přístrojovku typu Tesla (to staré rádio s velkýma čudlíkama) vydržím koukat jen proto, že jiné auto v podobné cenové hladině s vlastnostmi E65 prostě neexistuje. A na dražší nemám.
Strašně bych si přál, kdyby uvnitř vypadalo jako W221. Když sednu do S500, kterou mám možnost občas řídit, připadám si trochu jako v jiným světě.

Strašně bych si přál, kdyby uvnitř vypadalo jako W221. Když sednu do S500, kterou mám možnost občas řídit, připadám si trochu jako v jiným světě.

Jake velke cudliky, ja tam zadne nemam. Jenom volume a moc se mne libi, že jde vse ovladat pres i-drive a zadne tlacitka navic. V Mercedesu jsem nesedel, ale ten display na palubaku neni tak pekne barevky. Musel bych si do toho sednout. Navic o Mercedesu nevim pomalu nic a u E66 aspon neco.
Mám na mysli panel klimy.
Barevnost displeje kazí fotka. Tachometr je taky jeden velký display. Tam běží např. nightvision.
Barevnost displeje kazí fotka. Tachometr je taky jeden velký display. Tam běží např. nightvision.
Mě se w221 hodně líbí, mají super motory i zpracování interiéru. Ale jak píše Tixik, je to o penězích a jak na pořízení tak na servis je to auto citelně dražší, než e65. Candát má pravdu, sme socky 

tixik: zkus napsat srovnani E65 vs W221
Tak to jo, ale u faceliftu, to není tak zle.tixik píše:Mám na mysli panel klimy.
jinak interier E65 mi teda přijde mnohem hezčí než W221. ale samozřejmě nesmíš mít překližku, ta to pošle dokytek.
a točíčí ovladač klimy je mnohem lepší než nějaky blby klikatko.
a točíčí ovladač klimy je mnohem lepší než nějaky blby klikatko.
Mě se třeba vůbec nelíbí sedačky u w221, ikdyž se v nich sedí dobře.
Sedi se v nich dobre? Ja jsem prohlidl vsechny obrazky a koukal jsem, ze proste nejsou lamaci tak netusim jak to resi. Lamaci sedacky jsou pro me alfa-omega celeho komfortu v aute - mam nejaky krivy zada nebo co a mam to zahly vzdycky uplne na maximum, tak si nedovedu predstavit ze to ty merglovske neumi..
me se prave moc libi to, jak je BM preplacanej ala ruskej car - vsude drevo, kuze, jeste vic dreva a jeste vic kuze.. a kdyz uz se tam neda najebat vic dreva ani kuze, tak aspon chromovany listicky.. pecka..JaraX píše:interier E65 mi teda přijde mnohem hezčí než W221

Re: E65 vs. F01 vs. W221
Jo, jsou pohodlné, ikdyž komforty v e65 jsou teda pohodlnější. Nejdou sice lámat ve w221, ale jsou dost polohovatelné.
Tak pokud potrebujes cirkuspaket (vsudejakochrom), tak to musis k audi. Tam myslim maji extra vyvojarske oddeleni, ktere zjistuje, co se da jeste pochromovat.
já seděl ve W221 S65 AMG s top interierem celokoženym, no a krom toho že to proti E65 vypadalo hrozně stroze, tak to vypadalo kvalitně, ale člověk nesměl nic otevřít, pod každou otvírací věcí se skrývá takový nějaký uplně šmejd plast, např ty přední kryty DVDčka atd. působí to dojmem luxusu jen na první pohled, ale na ten vzhled bych si ale zvyknul. spíš mě zajímá jeslti to není pro E65 moc tupý v řízení,
ono to bylo s tou baterií složitější, to by bylo na dlouho. Navíc výměna v tom případě není záležitost pár tahů klíčem. Musela jsem reagovat na Jaraxovu narážku, že nás E66 nikde nenechala. Jinak se do diskuze E66/F01 pouštět nechci. Ať se to tady všem odborníkům líbí nebo ne, z naší domácí flotily je nejspolehlivější vůz úplně jiný ...laik píše:Miso, nic ve zlém, mě zase pobavila ta baterka.To se fakt může stát jen v E65.
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Dyť jo, jen na šroubovák ne.
Já jen, že je to spotřebák jako třeba xenon aj.

Já jen, že je to spotřebák jako třeba xenon aj.