Dobrý den.
Dávám do kupy tuhle e36. Má hodně málo najeto a asi rok stála. Vůz dám tento týden našim "technikům", ale zeptám se zde přímo zkušených majitelů. 1. Motor, když je studený chytne nabrnk, ale taky to není pravidlem. Když je zahřátý, celkem dlouho točí (3 vteřiny) a pak chytne a to ještě tak, že se mu jako nechce. Může to být cívkou ? Nebo jen špatné svíčky ? 2. Při krajních polohách vytočení volantu servo hučí více, než u jiných aut. Dokonce při volnoběhu a vytočení volantu nadoraz vpravo servo více zahučí a motor zhasne. 3. Včera během jízdy jsem zacítil jako kouř (něco jako když se pálí kůže) a rozsvítila se kontrolka airbeku - a svítí. Prohlížel jsem pojistky, zběžně, ale zdají se být všechny cajk. Je mně jasné, že ten smrad měl co do činění s tím airbekem. děkuji všem za rady a výměnu zkušeností
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 320i rv.1996
Re: e36 320i rv.1996
Kontrolku bagu rozsviti vicero veci. Nejcasteji vadne cidlo v sedacce spolujezdce. Stejne to budes muset na neco napojit aby jsi vymazal chybu, tak pri tom zjistit co je pricinou.
Ja mam na bagy jednoduchou krabicku od cinanu.
Ja mam na bagy jednoduchou krabicku od cinanu.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Re: e36 320i rv.1996
Tak ale jedna vec je prosedet sedacku a druha je pak citit smrad a pak videt nasledek...
Tam proste neco shorelo, mozna vyhrev sel do zkratu a vzal sebou i zatezovou decku ? Ale ano, rozsvitit bag muze i treba odpojeny kabel k bagu od volantu, ale to se nestane za jizdy, casto si to clovek zpusobi tim, ze si zapne klicek s odpojenym bagem. To je pak potreba smaznout diagnostikou.
Tam proste neco shorelo, mozna vyhrev sel do zkratu a vzal sebou i zatezovou decku ? Ale ano, rozsvitit bag muze i treba odpojeny kabel k bagu od volantu, ale to se nestane za jizdy, casto si to clovek zpusobi tim, ze si zapne klicek s odpojenym bagem. To je pak potreba smaznout diagnostikou.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i