Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dodělání vyhrevu zadních sedaček e65
-
Dodělání vyhrevu zadních sedaček e65
Ahoj kluci, potřeboval bych poradit.
Měnil jsem v e65 sedačky ze sportů na komforty a zadní sedáky jsem měl bez vyhrivani. Ty komforty jsou vyhřívané, tak se ptám co k tomu potřebuji dodat abych to mohl zprovoznit?
Díky za rady.
Měnil jsem v e65 sedačky ze sportů na komforty a zadní sedáky jsem měl bez vyhrivani. Ty komforty jsou vyhřívané, tak se ptám co k tomu potřebuji dodat abych to mohl zprovoznit?
Díky za rady.
Re: Dodělání vyhrevu zadních sedaček e65
no já myslím že celkem nic, pokud máš ty komforty komplet zapojené, tzn jednotky, kabeláže atd. tak to by to mělo stačit maximalně nakodovat a hotovo.
-
Hele já vyhrevy předtím neměl a u mých starých zadních sedaček byl jen napojeny konektor k hlavovym operkam jinak nic. A na těch nových mi vede štěrk ze sedáku a na obou opěradlech které nevím k čemu připojit. Jo a na levém opěradle je nějaká jednotka bez kabelů, tak nemám tucha jaké kabely a jak a odkud přivézt zdroj k jednotce.
a ty komforty ti jinak chodí bez problémů?
to sis zapojoval sám?
vyfot mi tu jednotku
to sis zapojoval sám?
vyfot mi tu jednotku
-
Jo jo, ty mi chodí v pohodě - všechny funkce. Problém vzadu je v tom že nemám propojovací kabely, které si ten kluk nechal na svoje auto. Dneska jsem mu volal a řekl mi to že k tomu nebyli. Mám to už nandane v autě tak ti foto jednotky neposlu
Potřeboval bych zjistit o jaké kabely jde podle? Jedná se tedy přívodní kabel do jednotky a rozvodový kabel z jednotky do sedadla a opěradel.

ty bych tady teoreticky měl 

-
Jardo (JARAX), prosím tě jaké co potřebuji všechno abych ty sedačky zprovoznil?
A jak je to posloupně zapojené? Myslím tím od zdroje který asi vede přímo do jednotky na zadním opěradle a z jednotky do sedáku a opěradel nebo nějak jinak?
Jsem docela v pasti, protože nevím podle čeho to najít.
Díkes za info
A jak je to posloupně zapojené? Myslím tím od zdroje který asi vede přímo do jednotky na zadním opěradle a z jednotky do sedáku a opěradel nebo nějak jinak?
Jsem docela v pasti, protože nevím podle čeho to najít.
Díkes za info
ja ti z hlavy neřeknu, musel bych to vidět, ja zadní komforty do E65 nikdy nedodělávál, ani výhřev, všem zákazníkům jsem to nařidil jako povinnou výbavu a basta.
Treba vediet hladat, vsetko je vo WDS.
-
No já právě WDS nerozumím
můžeš mi nějak poradit?
A pro JaraXe....... Vím že jsem si koupil socku a teď se s tím musím sr...
jen jsem trochu v nesnázích. Nevím co konkrétně potřebuji.
Ale ty komforty jsou boží, tak to musím dotáhnout do konce když už jsem se do toho pustil.

A pro JaraXe....... Vím že jsem si koupil socku a teď se s tím musím sr...

Ale ty komforty jsou boží, tak to musím dotáhnout do konce když už jsem se do toho pustil.
ted jsem ve stavu že ti nemužu pomoct, jsem totálně vytíženej že nemužu nic hledat, napiš mi cca za 14 dní
-
no jo no, co nadělám
ale díky

ale díky