Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 320i 6v 110kw limo
e36 320i 6v 110kw limo
Vzhledem k tomu, že řeším zatím morálně neřešitelný ( 70 tis. za slupek řízení Synotu určitě asi nedám - i když kdo ví) s mojí Z4, přivezl jsem si ze SRN jiný větrníček, ze kterého chci udělat opravdu pěkný kousek do "sbírky". Narazil jsem náhodou na vůz s nájezdem 71 tis. r.v 1996/6 s řádně vedenou serviskou - majitel. nějaký Dr. Frantz ročník 1959. Auto stálo dva roky " ve stodole". Lak má krásný, interier téže - jen oba zadní blatníky klasicky pupínky a levý práh vespod koroze v jednom místě, patrně od nárazu na led a prodření na lak. Dnes jsme rozdělal a udělal (přetěsnil)jeden př. světlomet, neb byl orosený. Mám velkou radost z jednoduchosti tohoto vozu a jsem skutečně mile překvapen jízdními vlastnostmi. Ten 6 válec není na volnoběh vůbec slyšet - ale vůbec - několikrát jsem ho už v chodu startoval páč fakt nejsem zvyklý na ticho . Skutečně se člověk musí dívat na otáčkoměr a pak řešit jestli motor jede nebo nejde. Z počátku trošku pocukával, ale skutečně to bylo tím, že dlouho stál. Po pár 10sítkách km spořádaně vrní a vrní - prostě r6. Auto už má dig. klimu a neorig. a colidní rádio s modrozubem, a mp3. primárně je určeno se slibem, že ho nezničí a bude se o něj starat- mému synkovi (18 let a má měsíc řp). Je skutečně zodpovědný - jinak bych mu ho nesvěřil. A v tomto slovasmyslusměru se dostávám k otázce. Mám v úmyslu dát do toho auta plyn - konkrétně prinse. dělám chybu či nikoliv. Nezničím ten motor?
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Re: e36 320i 6v 110kw limo
Plyn ho určitě nezničí, maximálně plynař ho může zničit...