to me včera docela pobavilo, je to sice rusky, ale z videa vše pochopíte ...
https://www.youtube.com/watch?v=i6oeNqmWCj0
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tuning výfuku ala CCCP .....
Re: tuning výfuku ala CCCP .....
Perfektní sound! 

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nejlepsi je, kdyz se nekdo snazi pres YT prenest zvuk vyfuku... Az na ten fakt, ze mikrofony maji automaticky gain control, takze to pak stejne absolutne nezni tak, jako v realu... Vsechny ty videa pred a po jsou uplne k nicemu, protoze ani pred ani po nezneji tak, jak to ve skutecnosti zni
K tomu postupu se asi ani nema smysl vyjadrovat. Hodne zvlastni svareci metoda. Myslite ze to tak dela schvalne, protoze mu jistic neutahne stalou zatez ?

K tomu postupu se asi ani nema smysl vyjadrovat. Hodne zvlastni svareci metoda. Myslite ze to tak dela schvalne, protoze mu jistic neutahne stalou zatez ?
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
No já aspoň poprvé viděl, jak to vypadá v tlumiči a je tam toho víc, než jsem čekal.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak uvnitř nechal jen dvě děrovaný trubky, vytlumit drátěnkama na nádobí a plstí z matrace.
Každopádně zvuk dobrej... teda aspoň z videa.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak uvnitř nechal jen dvě děrovaný trubky, vytlumit drátěnkama na nádobí a plstí z matrace.

Mně se teda ten zvuk vůbec nelíbil. Spíše by pasoval na nějakého japonce než na bavoráka. A ta plsť byla obyčejná skelná vata
Jasný, plsť by shořela a drátěnky to asi taky nebudou, jen mi to oboje připomnělo.