dnes ráno při jízdě+ do práce jsem si stáhnul okýnko a zase vytáhnul pro otření orosení. Jenže při vyjetí okna zpět zůstalo napůl otevřené a přes opakované pokusy i s pomocí ruky zůstává na stejném místě. Zkusil jsem držet čudlík, znovu ho mačkat, ale nic. Jako by se posunuly koncové body zavírání. Nevíte co s tím? Nemohu nechat otevřené okno před barákem
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 okno vyjede jen do půlky vyřešeno
-
euromen
- Klubové ID: 2060
- Kontaktovat uživatele:
E39 okno vyjede jen do půlky vyřešeno
Zdravím,
dnes ráno při jízdě+ do práce jsem si stáhnul okýnko a zase vytáhnul pro otření orosení. Jenže při vyjetí okna zpět zůstalo napůl otevřené a přes opakované pokusy i s pomocí ruky zůstává na stejném místě. Zkusil jsem držet čudlík, znovu ho mačkat, ale nic. Jako by se posunuly koncové body zavírání. Nevíte co s tím? Nemohu nechat otevřené okno před barákem
Naposledy upravil(a) euromen dne úte 29.08.2017 19:02, celkem upraveno 1 x.
-
euromen
- Kontaktovat uživatele:
Re: E39 okno vyjede jen do půlky
Napadlo mě nemůže to dělat jednotka ve dveřích spolujezdce? Na obrázku číslo 6, protože ať to snažím tahat nahoru jak chci, tak prostě ani ránu
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... s_2/#pos_6
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-T ... s_2/#pos_6
Shod tapec dveri a podivej se na stahovacku, jestli ti neumrela (nic neobvykleho).
-
euromen
- Kontaktovat uživatele:
Shodil jsem to a stahovacka nebyla mrtvá, ta fungovala na jedničku. Jen se ohnul zobacek co vede lanko po dráze okna a zasekaval se o to jezdec s oknem.