Jarax měl slabost pro 6er vždycky. Max ho ta moje spíš konečně rozhoupala, takže když se naskytla tahle zajímavá koupě, nemohlo to dopadnout jinak.
Možná bude ještě v týdnu k vidění na cestě e64 na laně za e63, uvidíme

Automat na laně?TANN3R píše: Možná bude ještě v týdnu k vidění na cestě e64 na laně za e63, uvidíme

ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
  ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace  ((
(( gratuluju!
 gratuluju! 
Diky snad sr nekdy zvidime;) a kdy to je??zddan01 píše:gratuluju!
koukej dorazit jestli to jen trochu půjde, nejedeš k jezeru Como na concours d'elégance,ale do Kácova!
jupiiWozejk píše:Ahoj tak uz jsem taky poridil e63ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
((
 fotky !!
 fotky !! 
Nevi. Jak se davajiHowezina píše:jupiiWozejk píše:Ahoj tak uz jsem taky poridil e63ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
((
fotky !!

, uvidíme třeba se to vybere,ty jejich předpovědi neberu týden dopředu moc vážně.
 , uvidíme třeba se to vybere,ty jejich předpovědi neberu týden dopředu moc vážně.Pod tabulkou na odpověď je tabulka příloha, fotka musí mít max 200kb a musíš jí mít samozřejmě v pc, ne jenom v tel/fotoWozejk píše:Nevi. Jak se davajiHowezina píše:jupiiWozejk píše:Ahoj tak uz jsem taky poridil e63ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
((
fotky !!

Tak uza je to v sekci nase er6Sweden píše:tak z telefonu to jde samozřejmě taky, ale musíš je upravit/ zmenšit, to je nejdůležitější kritérium.
 diky howezinovi;)
 diky howezinovi;)přesně, uvidíme v půlce týdne, to už to bývá spolehlivější... pokud by mělo opravdu nějak brutálně lejt, tak mě Francis s jeho plánovaným výletem k dvoupatrovému mostu u Hořic inspiroval k nouzové variantě - ten most je postaven v dálničním profilu ale používaná je jen jedna strana, druhá je volná plocha krytá právě mostem D1 a ta může být našeSweden píše:Tak jsem se vrátil po 3dnech z Dánska, kouknu na počasí a přesně v sobotu/nedeli se má počasí totálně otočit neboli zesrat, uvidíme třeba se to vybere,ty jejich předpovědi neberu týden dopředu moc vážně.
 vjet se tam dá...
 vjet se tam dá... další možnost byla až přelom zaří/října, to už je riziko počasí ještě větší a aby nám nevyprchalo nadšení
 další možnost byla až přelom zaří/října, to už je riziko počasí ještě větší a aby nám nevyprchalo nadšení