no musim auto nejdriv umyt tak asi zitra pokud nebude prsetSweden píše:Tak už přestaň dělat Milunu a nahoď nějaký foto![]()
![]()
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
Re: Zna ji nekdo?
e46 320i -> e90 325xi -> e63 650i ->?
No dobrá
, doufám že když jsi zaplatil členství tak nahodíš aspoň příběh o 6er, trochu aktivní jsem tam pouze já a pak lehce Vita. Hubajzed a Tomasis už slibují přes rok něco napsat a pořád nic
, takže malé zpestření v podobě 650i je vítáno.
Jinak včera jsem se byl projet, nevím jestli byla nějaká dobrá konstalace hvězd nebo co, ale během 30km dvakrát bliknutí (měl jsem rozsvíceno
) a ve městě dvakrát mávnutí a palec nahoru od kolegů motoristů, všechno non BMW, tak to potěší, asi si 6er nechám a X6 coby pracanta pustím z hlavy 

Jinak včera jsem se byl projet, nevím jestli byla nějaká dobrá konstalace hvězd nebo co, ale během 30km dvakrát bliknutí (měl jsem rozsvíceno

- Přílohy
-
- DSC00126.JPG (195.24 KiB) Zobrazeno 4129 x
-
- DSC00124.JPG (193.32 KiB) Zobrazeno 4129 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
tu tvoji 6tku bych rozhodne nechal doma ta je ve vuniSweden píše:No dobrá, doufám že když jsi zaplatil členství tak nahodíš aspoň příběh o 6er, trochu aktivní jsem tam pouze já a pak lehce Vita. Hubajzed a Tomasis už slibují přes rok něco napsat a pořád nic
, takže malé zpestření v podobě 650i je vítáno.
Jinak včera jsem se byl projet, nevím jestli byla nějaká dobrá konstalace hvězd nebo co, ale během 30km dvakrát bliknutí (měl jsem rozsvíceno) a ve městě dvakrát mávnutí a palec nahoru od kolegů motoristů, všechno non BMW, tak to potěší, asi si 6er nechám a X6 coby pracanta pustím z hlavy

Já ti nevím ale podle toho co píšeš mi ta cena 400k přijde jako trochu dost, ale třeba jseš jenom hodně důsledný. Zase je to 06 650i no, budeš to mít jako car for fun nebo daily car a winter car? 

no za 400 ma to najeto skoro 180k mam to jako daily jak rikas ale muj rocni najezd je neco kolem 4k tak jsem chtel neco abych se i trosku svezl a tohle mi prislo jako celkem dobra volba puvodne jsem chtel 645 ale zadna slusna momentalne nebyla nebo aspon jsem nenasel tak jsem vzal tohleSweden píše:Já ti nevím ale podle toho co píšeš mi ta cena 400k přijde jako trochu dost, ale třeba jseš jenom hodně důsledný. Zase je to 06 650i no, budeš to mít jako car for fun nebo daily car a winter car?

buď rád že máš 650i, věř že těch "pár" koníků oproti 645ci je tam znát, ale musím na to trochu šlápnout a nehudlat to kolem 2000ot
Ne sranda, počkej až to dáš trochu dohromady, vyčistíš, neleštíš, uděláš základní servis a .... a pak přijde zima a bude tě štvát s tím v tom marastu jezdit
Je tajný napsat odkud jsi? Jestli ano ale nevadí ti mi to sdělit tak klidně SZ
Kdyby tady byla nějaká dobrá duše s organizačními schopnostmi v krvi tak bych celkem dal nějaký mini sraz 6er, teda to všechno za předpokladu že by se nás sešlo aspoň 5

Ne sranda, počkej až to dáš trochu dohromady, vyčistíš, neleštíš, uděláš základní servis a .... a pak přijde zima a bude tě štvát s tím v tom marastu jezdit

Kdyby tady byla nějaká dobrá duše s organizačními schopnostmi v krvi tak bych celkem dal nějaký mini sraz 6er, teda to všechno za předpokladu že by se nás sešlo aspoň 5

Sweden píše:buď rád že máš 650i, věř že těch "pár" koníků oproti 645ci je tam znát, ale musím na to trochu šlápnout a nehudlat to kolem 2000ot![]()
![]()
Ne sranda, počkej až to dáš trochu dohromady, vyčistíš, neleštíš, uděláš základní servis a .... a pak přijde zima a bude tě štvát s tím v tom marastu jezdit![]()
![]()

dá, bez problémů a to mám cabrio:)
dneska jsem ho umyl, tak sem zejtra dám pár fotek, když to tu ožilo; mini sraz bychom dát mohli, já jsem pro
dneska jsem ho umyl, tak sem zejtra dám pár fotek, když to tu ožilo; mini sraz bychom dát mohli, já jsem pro
ja jsem este neprisel nato jak se sem fotky davajzddan01 píše:dá, bez problémů a to mám cabrio:)

Já bych tohle vlákno použil jako celkový pokec o 6er, co už, občas sem hodíme nějakou pěknou 6er z inzerce ať nejsme úplně OT.
Foto přiložíš když koukneš dolu, procházet>přiložit soubor>odeslat. Pozor velikost obrázku pro vložení max.200kb, takže musíš v nějakém programu komprimovat/zmenšit/popř. ořezat.
Zima je bez problému, základ je pneu, já měl první zimu kola 19" a rozměr dle TP 245/275 a nebyl problém, co nepobereš ty pobere elektronika

Foto přiložíš když koukneš dolu, procházet>přiložit soubor>odeslat. Pozor velikost obrázku pro vložení max.200kb, takže musíš v nějakém programu komprimovat/zmenšit/popř. ořezat.
Zima je bez problému, základ je pneu, já měl první zimu kola 19" a rozměr dle TP 245/275 a nebyl problém, co nepobereš ty pobere elektronika

zkouskaSweden píše:Já bych tohle vlákno použil jako celkový pokec o 6er, co už, občas sem hodíme nějakou pěknou 6er z inzerce ať nejsme úplně OT.
Zima je bez problému, základ je pneu, já měl první zimu kola 19" a rozměr dle TP 245/275 a nebyl problém, co nepobereš ty pobere elektronika![]()
- Přílohy
-
- DSC_0616.JPG (192.15 KiB) Zobrazeno 4335 x
jde toHowezina píše:zkouskaSweden píše:Já bych tohle vlákno použil jako celkový pokec o 6er, co už, občas sem hodíme nějakou pěknou 6er z inzerce ať nejsme úplně OT.
Zima je bez problému, základ je pneu, já měl první zimu kola 19" a rozměr dle TP 245/275 a nebyl problém, co nepobereš ty pobere elektronika![]()

pecka
, moje druhá nejoblíbenější barva kůže + black piano k tomu suprová kombinace tenhle individual.
Hele když jsi od Berouna, není tohle 6er od BMWfans? Měla tuším stejný interiér, tunel v kůži apod.

Hele když jsi od Berouna, není tohle 6er od BMWfans? Měla tuším stejný interiér, tunel v kůži apod.
netusim je to kupovany v praze puvodniho majitele jsem vubec nevidelSweden píše:pecka, moje druhá nejoblíbenější barva kůže + black piano k tomu suprová kombinace tenhle individual.

Ta od BMW fans měla tuším ale i individual lak a tuším komplet leather interiér a individual styling 152. Ty máš nejspíš blacksaphire a krásný styling 218.
Máš to moc hezký, užívej si to

no jak jsem rikal sedacka je dost odrena a ty kola jsou totalne orvany vsechny 4 jinak jsou to 19"Sweden píše:Ta od BMW fans měla tuším ale i individual lak a tuším komplet leather interiér a individual styling 152. Ty máš nejspíš blacksaphire a krásný styling 218.
Ta odřená bočnice je dost vidět, ale není to nic co by nešlo přebarvit popř. přetmelit, přebrousit a přebarvit ... to stejný s kolama 
Nechápu jak se někomu může podařit tu bočnici takhle doprasit, já mám speciální grif při nasedání a vysedání a zavírání dveří. Prostě nechci aby byla bočnice opěráku odřená, nechci aby byla bočnice sedáku prosezená/placatá a aby byly kliky dveří neustále umaštěný a umatlaný ... jsem holt "trochu" jinej

Nechápu jak se někomu může podařit tu bočnici takhle doprasit, já mám speciální grif při nasedání a vysedání a zavírání dveří. Prostě nechci aby byla bočnice opěráku odřená, nechci aby byla bočnice sedáku prosezená/placatá a aby byly kliky dveří neustále umaštěný a umatlaný ... jsem holt "trochu" jinej

Howezina: než to umyješ a nafotíš, nechceš sem alespoň hodit VIN, ať ti můžeme zkouknout výbavu?!;) Věřím, že je s čím se chlubit viz to foto...
Vy jste pacienti, 4k km ročně. Já dám měsíčně kolem 2tis a to s tím ani nejezdím do práce
Sweden: Sice má 650i o pár koní víc, ale taky sem sháněl primárně 645Ci. 650i má trochu lepší/spolehlivější sání a nemá už ten pošahanej sekundární vzduch, ale mechanicky je 45i odolnější + dílů na to je víc a za jiny ceny. Což je lepší pro toho, kdo s tím chce jezdit, u vás dvou je to jedno. Klidně ste si mohli koupit N63 a stejně by vám to s tímhle nájezdem drželo léta
Howezina: jestli je to auto v trochu normálním stavu, tak cena super. Za 400k ty slušny kusy začínají, natož pak ještě individual. Stejně obdivuju, jak kupujete auto za 400k jak rohlík v obchodě
. Zrovna tyhle auta zná dobře jen pár lidí a N62 je taky pro většinu lidí záhadou. Bez diag v podstatě ani nemáš šanci zjistit, jestli jede na valvetronic nebo ne. Tak snad to bude ok.. A hoď to VINko:)

Sweden: Sice má 650i o pár koní víc, ale taky sem sháněl primárně 645Ci. 650i má trochu lepší/spolehlivější sání a nemá už ten pošahanej sekundární vzduch, ale mechanicky je 45i odolnější + dílů na to je víc a za jiny ceny. Což je lepší pro toho, kdo s tím chce jezdit, u vás dvou je to jedno. Klidně ste si mohli koupit N63 a stejně by vám to s tímhle nájezdem drželo léta

Howezina: jestli je to auto v trochu normálním stavu, tak cena super. Za 400k ty slušny kusy začínají, natož pak ještě individual. Stejně obdivuju, jak kupujete auto za 400k jak rohlík v obchodě

ja si myslim ze to takhle omrdal o pas kdyz si ho zapinal ale to je jen takova myslenka tky jinak nechapu jak by to dokazalSweden píše:Ta odřená bočnice je dost vidět, ale není to nic co by nešlo přebarvit popř. přetmelit, přebrousit a přebarvit ... to stejný s kolama