Nevím s čím srovnáváš, jestli s tou za 225k tak nevím jakou má výbavu. Já mám SMG a to co je důležitý u 6er mám, vyhřívaný sportsicny s pamětí, dynamic drive, aktivní řízení,L7 a M6 paket včetně brzd, výfuků a kol. Pokud bych prodával, což teď řeším každý den, tak ale nebude za 225k
Swedena berou roupy a chce vyměnit jedno z nejlepších BMW za jedno z těch nejhorších Sem zvědavej, jak se nakonec rozhodneš. Každopádně by si měl vědět, že až se budeš chtít za nějakej rok k e63 vrátit, bud to ještě větší problém něco sehnat, než dnes. Už teď se v Německu nedá nic rozumného do 400k najít.
Hruza srot motor nejede na vsechny valce dynamicle rizeni nejde prepodovka po repasi no nevim .... Ve vnitr hnus je to snizene a zatni svetla popraskany a zadni naraznik lakovan na aute. A jsou cidla zastrikana. Hnus!!!?..
Takže si to už viděl, tak co to píše? Btw. Žádné dynamické řízení to nemá. Má to dynamic drive a active steering. Jestli je nějaký problém na ABS, jak je psáno v inzerátu, tak aktivní řízení fungovat nebude.
TANN3R píše:Takže si to už viděl, tak co to píše? Btw. Žádné dynamické řízení to nemá. Má to dynamic drive a active steering. Jestli je nějaký problém na ABS, jak je psáno v inzerátu, tak aktivní řízení fungovat nebude.
Právě že ne. Budu v Praze zřejmě v sobotu, tak bych se tam mohl stavit. Sólo tam sám pro sebe nepojedu, jedna e63 mi stačí Ale na tuhle už se mě pár lidí ptalo, všichni jdou po ceně no..
TANN3R píše:Právě že ne. Budu v Praze zřejmě v sobotu, tak bych se tam mohl stavit. Sólo tam sám pro sebe nepojedu, jedna e63 mi stačí Ale na tuhle už se mě pár lidí ptalo, všichni jdou po ceně no..
Tak se tam stav a pak napis je to hnus. Tak 100k aby jsi s toho udelal suto bys mzsel investovat do toho jeste:))
TANN3R píše:Právě že ne. Budu v Praze zřejmě v sobotu, tak bych se tam mohl stavit. Sólo tam sám pro sebe nepojedu, jedna e63 mi stačí Ale na tuhle už se mě pár lidí ptalo, všichni jdou po ceně no..
Tak se tam stav a pak napis je to hnus. Tak 100k aby jsi s toho udelal suto bys mzsel investovat do toho jeste:))
Kdyby to bylo tak jednoduchy, že do toho dáš kilo a bude z toho super auto, tak se to pořád vyplatí. Pokud je to pelech, tak to právě kilo spravit nemusí a pořád to bude mrdka..
Mám taky 645Ci.
TANN3R píše:Kdyby to bylo tak jednoduchy, že do toho dáš kilo a bude z toho super auto, tak se to pořád vyplatí. Pokud je to pelech, tak to právě kilo spravit nemusí a pořád to bude mrdka..
Mám taky 645Ci.
Hruza srot motor nejede na vsechny valce dynamicle rizeni nejde prepodovka po repasi no nevim .... Ve vnitr hnus je to snizene a zatni svetla popraskany a zadni naraznik lakovan na aute. A jsou cidla zastrikana. Hnus!!!?..
No upřímně kdo čekal něco jiného tak je blázen, prostě těch 225k je dejme tomu odpovídajících. Jenom pošuk by prodával za tyhle peníze slušnou e63.
Jj....roupy mě berou, ale snad to ukočíruju, právě že ta vidina toho že za pár let (rok, dva, tři ) už podobný auto neseženu mě drží stále při zemi abych neudělal nějakou kravinu který bych později litoval, snad se udržím, s koncem léta a přibývajících humus dní to bude těžší a těžší, to že budu potřebovat koncem září kvůli práci nějaký bytelný cestovní vysoký kočár třeba právě v podobě X6 mi rozhodování taky moc neulehčí