Pořídit to jako služebáka? Proč ne, když se líbí a servis jde do nákladů.
Ale do rodiny to tu někdo nedávno shodil, že je to silně nepraktické - takový "prasopes".
A Sweden už je asi na 90% stejně rozhodnutý
Nejsem kluci rozhodnutý, vůbec ne, kor když jsem dal včera v e63 další výlet
Pohodlný méně než e63?? Tomu nevěřím, osobně si myslím, jak už jsem tady psal, že e53 na tom je podobně jako e63, nevidím v tom extra nějaký rozdíl, určitou nerovnost odfiltruje lépe e53, jinou zase e63. e71 na tom nebude tak hrozně, hlavně jak jsem už taky psal, jízdní komfort pro mě není priorita číslo 1, to auto mě musí zaujmout celkově jako takové, jestli to drncá tak nebo onak mi je jedno, důležitější je celkové zžití se s autem.
JaraX píše:JaraX : já bych to bez N62 už nechtěl, ten motor je skvělej
Sweden : JaraX je blázen, jak to není E65 a nemá N62 tak je to nahovno
JaraX : N62 je super
Sweden : kdyby X6 měla N62 tak ju hned beru
pobavilo
taky mě to pobavilo, omlouvá mě snad jenom to že první reakce byla před výletem v e63 a ta druhá jako že bych N62 bral v e71 byla po výletě, proč tomu tak je snad nemusím rozvádět
Hoši jsem jinej, to auto mi musí sednout, něco mi sdělit, něčím na mě zapůsobit, aspoň něčím mě bavit. Jako jasný nebudou tam nikdy emoce jako u e63 nebo nedej bože emkové řady. Ty novější auta mají malý koule, souhlas, ty úplně nové jsou bezpohlavní, souhlas, ale i tak mě to musí aspoň trochu bavit, kdyby tomu tak nebylo koupím novou šáde, hnůjdaj nebo já nevím co, hodím to na operák, po skončení pustím do světa a ještě na tom ušetřím.
Ale opět píši, v X6 jsem NIKDY nejel, NIKDY neseděl, a NIKDY jsem jí ani detailně nezkoumal z venku, prostě to auto mi nic neříkalo, tak jsem se nezajímal, proto možná vzniklo o toto téma, prostě jako panic, který si vezme nejdřív bravíčko, přečte si jak se zasouvá a druhý den jde na věc
Tím že se mění moje životní/pracovní situace jsem musel dát do hlavy jakýsi filtr který mi vyčlenil nějaké možnosti, ty možnosti jsou dle mého filtru pouze dvě, první x6, druhá x5.
Je to pěkná velká kára, na to jak je to obří to s tímhle motorem (280kW,740Nm) i dost slušně jede. Vzhledem k velikosti to umí i obstojně zatočit vlevo, případně vpravo. Nicméně FUN factor s tím dieslem je pro mě 0. Mám možnost to srovnat s X5 48i (E70), kde jsem se tím řízením docela bavil.
Vzadu je docela málo místo na to jak je to velké, kufr taky spíš menší. Celkově je E70 asi praktičtější.
Osobně bych se bál že 30d s 170kw a 540Nm bude na to auto líné, ale osobní zkušenost nemám, tak nevím. Ale za e63 v M6 packetu bych to určitě neměnil
Jediná rada asi je, projeď se s tím a pokud ti to bude vyhovat a X6 se ti líbí, tak si ji prostě kup
Naposledy upravil(a) Hoody4 dne stř 02.08.2017 12:06, celkem upraveno 2 x.
myslím že nejlepší máš když najedeš tady člověka s X6, dáte schuzku, ty mu pujčíš E63 a on tobě E71 a dáte si nějakej 200km výlet.
btw to že E71 nemá N62 je její uplně největší nevýhoda.
Už jsem psal že funfaktor e63 vs. e71 nemůže člověk srovnávat, bohužel život není jenom o zábavě no, taky se musí pracovat a věnovat jiným aktivitám potřebným v běžném životě.
30d určitě ne, tu ani nechci, jedině 35d s 210kw a 580nm
Jardo najdi mi někoho takového a máš u mě vlašku tvého nejoblíbenějšího moku
Jenom k té X6 jako k rodinnému autu, dozadu si normálně vysokej člověk nesede. Tříská hlavou o strop a kvůli vysoké podlaze má kolena pod bradou. To auto není pro rodinu. Fakt si do toho běž sednout. Je z toho hovno vidět, blbě se v tom sedí vpředu i vzadu. Nedovedu si představit, že E63 bude míň pohodlná...
E:
Měl jsem půjčenou X6M a nemohl jsem se tam vejít. Ani za volant. Asi se nepočítá s tím, že člověk mých rozměrů (1,91m, 95kg) by měl dostatek mindráků k pořízení takovýho nesmyslu. Za to majitel (1,72m, 64let, chlap) si v tom jenom chrochtá.
Ja jel vzadu 250km cestu a fakt akorát a to mam 175cm. Kamarad ji mel v benzinu 35i.Byl jsem zklamaný jak to jelo,žádný oheň na tak těžký auto a 14litru benzinu uplne normál. Na neštěstí po 5ti letech asi be 130tis musel měnit cely motor,cenu nevim ale auto stalo v servise 3 tydny.
Díky pánové, koukám samá negativní informace, ale ještě jste mě nadobro neodradili, jediný Zdenda tady napsal něco pozitivního, jinak samý průser
No že by bylo na předních sedadlech tak málo místa se mi snad ani nechce věřit, to je tam jako tak málo místa kvůli čemu? To je takový rozdíl třeba vůči e53 kde je podle mě místa na rozdávání? A nejste vy tak náhodou zmlsaní prostorem ze 7er nedejbože longa?
Vzadu málo místa na hlavu veru, koukal jsem na nějaký videa a borec 185cm se tam vešel a ještě měl nad hlavou místo, problém je spíš při nalézání díky zkosení horní části karoserie.
Já mám 194cm 105kg (nejsem buřt ) a podle vás to vypadá že se tam vůbec nevejdu
By mě zajímalo kdo seděl e63 jak vpředu tak vzadu a mohl by to porovnat s e71, mi připadá že je podle vás e63 opravdu větší jak e71
tak mi to nedalo, když si to tady pročítám a tou stejnou e71 se teď po těch 8 letech trochu projel a pak sednul do e64
k velikosti a pohodlnosti - přijde mi to jako e53, resp. e70 prostě takový velký SUV, víc bych od toho nečekal, že by X5 byla nějak extra větší bych netvrdil, jen je to vzadu tmavší - menší okna... Nepředpokládá se, že tím budou jezdil čtyři 2 m lidi, prostě normál
za volantem sedíš níž než e53, trochu víc osobák, v e64 pak je proti tomu úplně na zemi... že by v e64 bylo víc místa? z mého pohledu (196 cm, 108 kg) stejný do šířky a délky, víc na výšku v e71 samozřejmě
X6 proti e64 pohodlný, příjemný auto i na naše cesty:)
motor, podvozek - srovnání s e53 už jsem něco napsal; 160 vs 173 kW diesel, X6 jede prostě daleko líp - lehčeji atd.
vůči e63 resp. e64, to srovnávat nebudu, samožejmě X6 nemá v jízdních vlastnostech a projevu motoru V8 šanci;) Ale solidní nadstandarní jizdní vlastnosti a výkon pro většinu situací
když jsem koupil 645Ci, tak jsem pochopitelně, nakažen V8 virem a dynamic drivem, koukal za co e53 3.0d vyměnit, no bohužel se do X6 N62B48 nedával, ikdyž se souběžně chvilku s X6 ještě vyráběla e70 s tímhle motorem... Pak by to byl adept na výměnu:) e70 pro mě bohužel není lákavá, tak jsem se zase vrátil na zem k té e53
k servisu, ta zmíněná X6 má tě po 8 letech najeto 80K km a nebylo nutné dělat nic...
Výborně aspoň pro představu napsané, opravdu díky moc za to. Když se nad tím člověk lehce zamyslí tak dle rozměrů obou aut by to dávalo hlavu a patu.
Jak jsem již psal, zadní místa neřeším, mám 5letou dcerku, než vyroste a bude třeba dlouhán jako já bude případná x6 zrecyklovaná
Prosím tě ta X6 co jezdíš má aktivní podvozek, šlo by nějak popsat rozdíl v zatáčkách oproti e63/64 s DD??
Pochopil jsem že ta X6 asi nebude tvoje, ale nešlo by, pokud by to bylo poblíž že by jsi mě v tom provezl? Vím je to blbý, ale za zeptání nic nedám i když předpokládám že to nepůjde. Prostě nejsem ten tip co vleze do bazaru a chce se hned projet s X6 kterou stejně vím že nekoupím.
ne DD to nemá, bohužel, a když přesedneš tak to dost cítíš, ale míň než v e53, s tou když teď jedu, tak mám pocit že vypadnu ze sedačky a auto se převrátí a to než jsem zažil DD v e64, tak jsem měl pocit, jak se X5 v zatáčkách nenaklání...