Někdo šikovný v Praze a okolí na kódování E90 r.v. 2006 ? Měl bych zájem o nakódování těchto funkcí :
1) aktivace mlhových světel na 50% výkonu při denním svícení
2) deaktivace dojezdu zavírání oken – není přerušen otevřením dveří
3) nakódování ukazatele teploty oleje místo budíku aktuální spotřeby ( ekonomizer pak neukazuje aktuální spotřebu, ale teplotu oleje )
Dále bych chtěl zjistit, proč ve vozidle nejde aktivovat bluetooth, vozidlo by mělo mít bluetooth, ale zřejmě nějaká chyba MULF modulu?
Chtěl jsem napsat SZ uživateli Snejkovi, ale na foru jsem nový a nemám možnost psaní SZ, proto tento všeobecný dotaz i na další členy. Za nabídku děkuji.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kódování 330i E90
Re: Kódování 330i E90
Ahoj,
1) nejsem si jistý že jde, standardně jde nakódovat DRL na dálkovky - Umím
2) není problém
3) Tohle neumím, ikdyž vím, že tu někde na to byl návod, tak možná kdybych se na to podíval, že bych dokázal
1) nejsem si jistý že jde, standardně jde nakódovat DRL na dálkovky - Umím
2) není problém
3) Tohle neumím, ikdyž vím, že tu někde na to byl návod, tak možná kdybych se na to podíval, že bych dokázal
Snejkovi a spol nepiš, mají tolik práce, že často ani nezvedají telefony. Nejlepší je tam zajet fyzicky.
Přehled lidí a služeb najdeš tady: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=14641
K zobrazení teploty oleje mě napadá, jestli by nešlo použít OBD port a aplikaci typu Carly než složitě "hackovat" auto, protože co si pamatuji, tak oficiálně se to dalo vyvolat pouze přes servisní menu.
Přehled lidí a služeb najdeš tady: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=14641
K zobrazení teploty oleje mě napadá, jestli by nešlo použít OBD port a aplikaci typu Carly než složitě "hackovat" auto, protože co si pamatuji, tak oficiálně se to dalo vyvolat pouze přes servisní menu.
- pavproch
Tady je ta předělávka EKOblbosti na ukazatel těploty woleje